Aktuální microsite

Brzdový systém KTR - STOP S-A-F – vhodný do těžkých provozních podmínek
Brzdový systém KTR - STOP S-A-F - vhodný do těžkých provozních podmínek – špičková kvalita v každém pohyblivém momentu - KTR CR, spol. s r.o. Jevíčko
Analýzy nařízení REACH dle Evropské unie
Nařízení REACH bude i pro vás srozumitelnější s naší firmou VÚOS. REACH je zkratka pro chemickou politiku Evropské unie. Všechny chemické látky vyráběné v EU musí být registrovány. A to komplexně upravuje právě zmíněné nařízení REACH. Ve společnosti VÚOS vám zajistíme vlastní testování látek. Náš rozhled v oboru toxikologie, ekotoxikologie i ...
Vaše ocel bude díky našemu žárovému zinkování v bezpečí
Zocelíme vaši ocel. Tedy přesněji řečeno – žárově ji pozinkujeme či práškově nalakujeme. Díky této trvalé protikorozní ochraně už vaše ocel nezreziví, i kdybyste chtěli. Vaší oceli dodáme dlouhou funkčnost a prodloužíme její životnost. Mezi hlavní výhody žárového zinkování patří: - dlouhodobá životnost - spolehlivost - odolnost proti ...
Zachycovač pádu Kratos - ochrana při práci
Skvěle se hodí při práci ve výškách a navíc vás při práci nijak neomezuje.
Prodej vzduchotechniky – čističky vzduchu, větrací systémy Praha
Vzduchotechniku, čističky vzduchu,větrací systémy to vše od firmy Daikin. Udržovat příjemné klima a čerstvý vzduch v komerčních objektech je poměrně náročné, avšak ne s čističkami vzduchu a větracími systémy od firmy DAIKIN. Výhody větracích systémů a čističek jsou nenahraditelné: - Vytvoření zdravého a čistého prostředí – odvod ...
Podlahové systémy Praha – mějte pevnou půdu pod nohama
Stavební chemií se zabývá firma Betosan, která je odborníkem i na podlahové systémy. Ve své nabídce mají mnoho materiálů, z kterých se vyrábí podlahy do průmyslových objektů.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Jazykové kurzy - anglického a německého jazyka, anglicky a německy rychleji než tušíte
Jazykové kurzy - anglického a německého jazyka, anglicky a německy rychleji než tušíte Rosice od vzdělávacího institutu Orange Academy plus, s.r.o. v Rosicích a Ivančicích.
Pozemní stavby, revitalizace budov, snížení energetické náročnosti budov, stavitelství
Komplexní práce týkající se revitalizací budov, snížení energetické náročnosti budov, zateplení budov, střešní konstrukce, klempířské i pokrývačské práce zajistí Stavimal s.r.o., z Brna.
Nový systém uchycení fólie do vrat nebo průchodů s naprosto jednoduchou montáží
Důmyslný systém na uchycení fólií - Jednoduchý nerezový systém pro zavěšení plastových lamel. S našimi systémy už nebudete v nepohodlí průvanu.
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Chirurgie, interna, jehly, drenážní sety-zdravotnický materiál, dovoz, distribuce
Dodavatel, distributor zdravotnického materiálu pro nemocnice a soukromé lékaře, chirurgie, interna - jehly, drenážní sety, kanyly dodává S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Velkoobchod, prodejce, dodavatel a půjčovna beden, boxů, kufrů a přepravek
Velkoobchod, prodej, pronájem, půjčování beden, boxů, přepravek, boxů, kufrů, přepravních beden, palet a dalších logistických doplňků zajišťuje firma Zarges CZ, s.r.o., z Prahy.
PVC hadice lehce ohebná s hladkou vnitřní stěnou - EKO Oreda
PVC odsávací hadice EKO Oreda - Lehká verze PVC hadice se spirálou. Hadice jsou vhodné k průmyslovým a centrálním vysavačům. Některé průměry jsou pouze na objednávku.
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Vnitřní horizontální žaluzie Jirkov, Chomutov - Obraťte se na nás!
Vnitřní horizontální žaluzie jsou v dnešní době takřka běžným prvkem každého okna.
Dodavatel, prodejce - nástěnné ventilátory, příslušenství pro ventilátory
Ventilátory do domů, bytů i kanceláří, nástěnné ventilátory s příslušenstvím. Nástěnné, potrubní, okenní i radiální ventilátory zakoupíte od firmy KARS, spol. s r.o., z Brna.
KARS, spol. s r.o.
Dutinové polykarbonátové desky Makrolon, montáž, dodávka, specialista
Výroba, dodávka dutinové polykarbonátové desky, Makrolon a Macrolux ideální řešení na prosvětlení domů a staveb je specialista firma DOSTING, spol. s r.o., z Brna.
Kvalitní pracovní holínky -  dámské, pánské i zvláštně upravené
Pracovní holínky udrží po celý den Vaše nohy v suchu díky teplé filcové vložce, která zahřeje a ochrání vaši nohu za každého počasí. Vhodné pro obory potravinářství, zemědělství i stavebním průmyslu.
Firemní finance a příspěvek zaměstnavatele v důchodovém systému
Chcete vědět více o výhodách příspěvku zaměstnavatele v novém důchodovém systému v České republice? Vše naleznete na stránkách Česká spořitelna – penzijní společnost, a.s., záložka Firemní finance.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Vnitřní chemické WC se hodí na chatu i do nemocnice
Na chatě, zahrádce ale i u lůžka nemocného, všude tam můžete využít vnitřní chemické WC od firmy Eko Delta. Pohodlí a maximální komfort díky našim výrobkům můžete mít opravdu kdekoliv. Možnost zavést na pozemek kanalizaci či vodovod je v některých rekreačních oblastech dosti omezená. Na zahrádkách a chatách se tak klasický splachovací záchod ...
Cestovní kancelář Jindřichův Hradec
Prověřená a osvědčená cestovní kancelář Štefl – TOUR s pobočkou v Jindřichově Hradci nabízí široký výběr nejrůznějších zájezdů a poznávacích výletů v ČR i v zahraničí.
Staveništní rozvaděče Příbram
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele pro staveništní rozvaděče podle platných norem ať již s elektroměrem nebo bez elektroměru, obraťte se na společnost AROVA SERVIS s.r.o. Příbram.
Systémy kontroly vstupu – přehled o pohybu osob nejen na pracovišti
Chcete mít přehled o pohybu osob v budově a mít tak pod kontrolou efektivitu práce Vašich zaměstnanců? Kontaktujte společnost MACOM SECURITY spol. s r.o. z Prahy, dodavatele systémů kontroly vstupu.
Dejte sbohem běžným čočkám – nyní jsou tu polarizační brýlové čočky!
Jste aktivní řidič? Kupte si polarizační brýlové čočky a nic Vás na silnici nemůže překvapit. Dokonale vyruší světlo, které se odráží od mokrých ploch. S našimi brýlemi uvidíte jako Ostříž!
Bezpečnostní mechanické systémy a zařízení Mul-T-Lock, mechanické zabezpečení
bezpečnostní mechanické systémy a zařízení, bezpečnostní dveře a vložky Mul-T-Lock Integrator zajistí na Znojemsku firma TRESYS s.r.o.
Renovace a oživení laku vozidel Mladá Boleslav - Chcete Vaše auto oživit?
Renovaci a oživení laku Vašeho automobilu provádí společnost AUTOLAK KRČMÁŘ, s. r. o.
Přijďte si posedět k nám do restaurace v historickém stylu a ochutnat chuť tankového piva
Stylová restaurace je Vám plně k dispozici za každého počasí. K posezení s přáteli Vás láká jedinečná atmosféra v historickém stylu a chuť tankového piva.