Aktuální microsite

Vnitrostátní i mezinárodní kamionová doprava - Hradec Králové
Dopravit zboží z bodu A do bodu B rychle, bezpečně a bez jeho poškození - to má na starosti vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava. Zdá se vám to jako jednoduchý úkol? Nenechte se mýlit. K spolehlivé přepravě zboží totiž potřebujete nejen odpovídající techniku, ale i dostatečné zkušenosti s vnitrostátní či mezinárodní kamionovou dopravou a ...
Inteligentní senzor kvality vzduchu Sensobox – už žádný znečištěný vzduch
Inteligentní senzory kvality vzduchu s možností řízení nástěnných větracích jednotek Sensobox - KORADO, a.s. Česká Třebová
Studnařství, hlubinné, průzkumné vrty, vrtání studní,  vyhledávání vody
Provádíme studnařské práce, průzkumné a hlubinní vrty, vrtání studní, vodu vyhledáváme, naše studnařství funguje po celé České Republice.
Kamionová doprava, mezinárodní, vnitrostátní, Evropa
Zajišťujeme mezinárodní a vnitrostátní kamionovou silniční dopravu, spedici a logistické služby.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Český výrobce betonové střešní krytiny Besk, prodej, betonová taška na střechu
Prodáváme a vyrábíme jako český výrobce betonové střešní krytiny značky BESK, najdete u nás nejen betonové tašky na střechu, ale i střešní doplňky.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Linka pro plnění sušeného mléka do pytlů - Konstrukce, projekce, dodávky na klíč
Naše firma Vels vážící elektronické systémy s.r.o. sídlící v Pardubicích konstruuje projektuje a dělá komplexní dodávky linek pro plnění sušeného mléka do pytlů.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Přípravky do myček - tekutý mycí a oplachový prostředek pro strojní mytí nádobí
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících prostředků, které jsou určeny do myček, mezi kterými naleznete také kapalný mycí a oplachový prostředek pro strojní mytí nádobí.
Výsadba stromů a keřů pro obce, města a firmy
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce jako je výsadba stromů a keřů pro obce i firmy nejen v okolí Opavy a Krnova, ale v celém Olomouckém a Moravskoslezském kraji.
Lazury na dřevo- pro ochranu dřeva před stárnutím a nepříznivým počasím
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě. V sortimentu nabízíme také lazury na dřevo, které chrání dřevo před stárnutím a nepříznivým počasím.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Pneuservis - oprava a prodej pneumatik pro osobní i nákladní automobily a zemědělské stroje
Pneuservis Skotnica v Třinci poskytuje opravy, ale také prodej pneumatik pro osobní, nákladní vozy, zemědělské i průmyslové stroje, sekačky, traktory a vozíky.
Obec Záblatí a přilehlé osady v okrese Prachatice v Jihočeském kraji
Obec Záblatí u Prachatic a přilehlé osady Horní Záblatí, Řepešín, Hlásná Lhota, Saladín, Křišťanovice, Albrechtovice, Zvěřenice se nachází v okrese Prachatice v Jihočeském kraji.
Praktický lékař pro dospělé, komplexní zdravotnická péče, Brno
Praktická lékařka pro dospělé, MUDr. Alena Krásová s ordinací v Brně, Vám poskytne komplexní zdravotnickou péči, očkování, preventivní prohlídky.
Zájezdová autobusová  přeprava, doprava tuzemská i zahraniční, Touškov
Autobusová doprava v ČR a EU, přeprava malých i velkých skupin osob z firem, škol, sportovních organizací, spolků zajistí Tagorating, spol. s r.o. se sídlem v Plzeňském kraji.
Renovace, broušení, lakování dřevěných parket, podlahářství, dřevěná kvalitní podlaha
Naše podlahářství Josef Kyselo sídlící v Jičíně Vám zajistí profesionální renovaci Vašich dřevěných podlah dle Vašeho přání.
Potřeby pro akvaristiku, akvária, terária, akvarijní rostliny, krmivo pro ryby
Veškerý sortiment pro akvaristiku a teraristiku, rostliny, techniku či krmivo pro ryby si můžete kdykoliv objednat i přes internet na e-shopu společnosti Fytosel – Jiří Sýkora.
Obec Staňkovice, osada Nová Ves, Ostašov, Chlum, Smilovice, okres Kutná Hora
Obec Staňkovice, pod kterou spadají obce Nová Ves, Ostašov, Chlum, Smilovice, leží v okrese Kutná Hora ve Středočeském kraji. Náleží do mikroregionu Uhlířskojanovicko a Posázaví.
Obec Jedlová, okres Svitavy, základní škola, zdravotní středisko, památky i turistika
Obec Jedlová, nacházející se v okrese Svitavy, je zajímavá nejen svými kulturními a historickými památkami, ale i turistikou v krásné přírodě.
Obec Jedlová
Plastová, dřevěná, hliníková okna, výroba, prodej, montáž, objednávky na e-shopu
Plastová okna, dřevěná eurookna, hliníková okna a veškeré příslušenství oken vyrábí, prodává, montuje a servisuje ve vysoké kvalitě společnost OKAY PLAST, spol.s r.o. sídlící v okrese Jičín.
Pronájem kanceláří, obchodních a komerčních prostor, Coworkingové centrum Liberec
Pronájem obchodních, komerčních, nebytových, kancelářských prostor, školicích a jednacích sálů, coworkingových prostor či virtuálního sídla firmy ve městě Liberec.
Upínací technika, komponenty pro automobilový průmysl, zastoupení firmy TÜNKERS Maschinenbau GmbH pro ČR
Komponenty pro automobilový průmysl, upínací, tvářecí, manipulační, svařovací techniku dodá oficiální prodejce společnosti TÜNKERS Maschinenbau GmbH pro ČR, společnost KOPTA, s.r.o. z Hradce Králové.
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Kojenecké a dětské zboží nabízí velkoobchod Vejnar
Chcete pro své miminko jen to nejlepší? Pak nakupujte kojenecké zboží u společnosti Tomáš Vejnar. Prodejem dětského oblečení, plenek a dalších doplňků se zabýváme již do roku 1992. Můžeme vám tak nabídnout dětské zboží, které je kvalitní, praktické a skvěle vypadá. Společnost Tomáš Vejnar, to je velkoobchod i maloobchod nabízející kojenecké ...
Montáž klimatizace Praha – nesnadná instalace, snadné použití
Firma Klima - Classic poskytuje kompletní služby v dodávání a montáži klimatizací po celé republice. Jsou předním dodavatelem klimatizací značky Toshiba v České republice. Jejich služby zahrnují veškerou práci spojenou se zabudováním klimatizací. Technik navštíví prostor, kam chcete klimatizaci nainstalovat, proměří prostor, navrhne typ ...
Instalatérské a topenářské práce Kladno - Instalace topení, vody a plynu
Instalatérské a topenářské práce, instalaci topení, vody a plynu provádí společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem na Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Kovové kartotéky a lístkovnice Praha - centrální uzamykání a systém blokace zásuvek
Společnost TechnoBank, s.r.o. vyrábí a prodává kovové kartotéky a lístkovnice.
Plnění hasicích přístrojů, požární technika, požární hadice Praha
Firma PRHAS s.r.o. je prodejcem a značkovým servisem Sdružení výrobců hasicích přístrojů, zajišťující