Aktuální microsite

Montáže a přesuny strojních celků, strojů a výrobních linek Kladno
Zabýváme se kompletními montážemi a přesuny strojů a zařízení, strojních celků a výrobních linek do zahraničí a ze zahraničí.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Výrobky a přírodní kosmetika z kozího mléka, lanolinu - prodej, e-shop
Poznejte na vlastní kůži blahodárné účinky kozího mléka a lanolinu. Na e-shopu Babiccinalekarna.cz Zlín prodáváme gely, masti, krémy a další přírodní výrobky z kozího mléka a lanolinu.
Požární přístroje i další hasicí technika pro každého - Praha
Požární ochrana je věc, kterou není radno podceňovat za žádných okolností. Ať už jste proto doma nebo v kanceláři, správná hasicí technika vám může v krizových situacích zachránit majetek i život.
Ražená dlažba Arbeton vydrží i velkou zátěž, Liberec
Pro své vynikající uživatelské vlastnosti je ražená dlažba Arbeton vhodná i pro velmi namáhané prostory.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Dřevěná, plastová okna a eurookna - výroba a prodej
Kvalitní dřevěná, plastová okna a eurookna - výroba a prodej, montáž oken, vysoce kvalitní materiály a izolační vlastnosti od firmy DV OKNA v Třebíči.
Pokládka asfaltu a živice Praha -  práce provádíme rychle a spolehlivě
Stavební společnost Šlehofer, s.r.o. se sídlem v Praze 5 Radotíně provádí pokládky asfaltů a živice.
Postup při úmrtí doma nebo ve zdravotnickém zařízení – cenné informace od pohřební služby
Úmrtí doma nebo ve zdravotnickém či sociálním zařízení, postup - Zajištění pohřbů a kremací včetně převozů po ČR a ze zahraničí - Trutnov
Dřevostavby - Katalog typových domů na míru Trutnov
Kanadské dřevostavby přesně podle Vašich individuálních potřeb – rychle a spolehlivě Trutnov, Aktuální katalog na www!
Obec Lhota pod Radčem, turistika, památky, lidová architektura, Plzeňský kraj
Láká Vás lidová architektura? Rádi navštěvujete vesnické památkové zóny? Baví Vás turistika? Pak musíte navštívit obec Lhota pod Radčem v okrese Rokycany v Plzeňském kraji.
Šatní elektronické zámkové systémy offline Nessy Hradec Králové
Šatní zámkové systémy mohou mít i různou podobu - náramek, karta, přívěšek a navíc každý zámek pracuje jako nezávislá jednotka - Nessy Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Kancelářské potřeby Praha 6 – velký výběr a výhodné ceny
Široký sortiment kancelářských potřeb a doplňků, přívětivé ceny, příjemnou obsluhu a dobrou dopravní dostupnost nabízí MP COPIER v Praze 6 v Dejvicích.
Gumokokosové a molitanové desky, koženka prodej Praha - potřeby pro čalouníky
Gumokokosové a molitanové desky, koženku, výplňové materiály a další potahové látky pro čalounické účely nabízí společnost Eifler, spol. s.r.o.
Prodej bazénových technologií a příslušenství pro všechny druhy bazénů
Prodej různých bazénových technologií a příslušenství pro všechny druhy bazénů, filtrační technika, chemikálie ad. zajistí na Žďársku firma VODASERVIS s.r.o.
Zlaté náramky, řetízky z bazaru - dámské, pánské použité šperky
Pořiďte z bazaru zlaté náramky, řetízky až o 60% levněji než ve zlatnictví. Dámské i pánské nové a použité šperky můžete zakoupit u firmy Zastavárna a bazar Kroměříž - Zlínský kraj.
Systém REXbike - zabezpečení kola proti krádeži Praha východ – s aplikací pro iPhone a Android.
Zabezpečení kola proti krádeži,rychlé přivolání pomoci v případě nehody a GPS záznam ujetých tras zajistí systém REXbike od společnosti 1. REX SERVICES a.s., se sídlem v Kamenici u Prahy.
Příslušenství, náhradní díly pro centrální vysavače nakupujte v eshopu
V eshopu firmy Centrální vysavače Valčík můžete snadno nakoupit příslušenství a náhradní díly pro centrální vysavače. Osobní odběr Brno, Zlín.
Kvalitní venkovní podlaha s krásným vzorem z ekologického bambusového materiálu
WPC dlažba - venkovní, trvanlivá a ekologická podlaha, WIGO spol. s r.o. Pardubice je ideálním dodavatelem WPC výrobků
Květinová, svatební výzdoba, aranžmá, kytice pro nevěstu
Květinářství Kamélie Holešov nabízí aranžování v regionu Zlínský kraj - květinová výzdoba interiéru, svatební aranžmá na slavnostní tabuli i kytice pro nevěstu, vždy vše ladí.
Vyrovnávací můstky pro rampy při přistavení vozidla - pohodlné a bezpečné nakládání
Vyrovnávací můstky pro rampy při přistavení vozidla můžete zakoupit u společnosti Hapur s.r.o. a tím zajistíte pohodlné a bezpečné nakládání. Kromě okolí Ostravy působíme v Olomouci, Brně i Zlíně.
Vojenská technika a vojenský materiál - svítilny i bajonety
Vojenské technika a materiál, jako baterky, brašny a batohy, dalekohledy nebo vojenské kompasy, ale i bodáky, bajonety a sekery či různé druhy vojenských oděvů? To vše najdete na našem e-shopu armpex.cz nebo v kamenné prodejně v obci Nová Paka (Kumburský Újezd 47). Naše firma zajišťuje prodej vojenského materiálu již od od roku 2002. V naší ...
Ocelové potrubní systémy z dílny švédských odborníků - Kolín
Přednostní potrubních systémů ALVENIUS je jejich kvalitní povrchová úprava. Ocelové potrubní systémy ALVENIUS se totiž pyšní oboustrannou úpravou TP termoplast FlowMax.
Superelastické pneumatiky Hradec Králové, Vysoké Mýto, Svitavy
Superelastická pneumatika nabízí množství výhod a plně nahrazuje pneumatiku s duší. Tento typ pneumatik zabraňuje nebezpečí nadměrného zatížení i defektu.
Průmyslová automatizace a řídicí systémy Applic Liberec
APPLIC spol. s r.o. Liberec řídící systémy a průmyslová automatizace, odborné poradenství v oborech elektronika a elektrotechnika i projekční služby v elektrotechnice.
E-shop kojenecký a dětský textil - výrobce dětského a kojeneckého zboží
Společnost Vejnar se zaměřuje na výrobu a prodej kojeneckého a dětského textilu.
Bazény zchladí horké dny - Trutnov
Blíží se letní sezóna a s ní jistě spousta parných dnů jako stvořených pro koupání v bazénu. V takovém období je dobré mít doma k dispozici místo, kde se budete moci zchladit. Ideální jsou právě bazény, které vám poskytují příjemné místo k odpočinku a relaxaci, což v horkých dnech jistě oceníte. Pokud tápete, kde si bazén vhodný pro vás vybrat, ...