Aktuální microsite

Domácí elektrospotřebiče, opravy a servis elektrospotřebičů značky BRAUN
Domácí elektrospotřebiče, opravy a specializovaný servis elektrospotřebičů s autorizací na značky BRAUN nabízí firma PaP servis z Brna.
Kia Ústí nad Labem - autorizovaný dealer vozidel KIA, prodej nových i ojetých vozů
REALCENTRUM Cars s.r.o. je autorizovaným dealerem vozů Kia v Ústí nad Labem. Ve svém autosalonu nabízí prodej nových, ale i ojetých vozů Kia a servis s nejmodernější diagnostikou.
Zdvihací technika, revize, inspekce, školení, poradenství, Ostrava
Revize, inspekce, revizní zkoušky a školení v oblasti zdvihací techniky provádí certifikovaný odborný technik Ing. Petr Holub ze společnosti PH poradce servis s.r.o. z Ostravy.
Stroje pro potravinářský průmysl, pekárny, vývoj, výroba, prodej, servis, Šluknov
Máte pekárnu a hledáte pro ni spolehlivé stroje na přípravu, tvarování a dopravu těsta? Obraťte se na společnost TOPOS a.s. Vyvíjíme, vyrábíme, servisujeme stroje a zařízení pro potravinářský průmysl.
Výkup barevných kovů, výkup mědi, železa, zpracování, prodej
Výkupem veškerých barevných kovů, mědi, železa, litiny, bronzu, mosazi, hliníku, zinku, olova, cínu a dalších kovů se zabývá firma Kovošrot Ivančice Karel Bašta.
Bazar stavebního materiálu Plzeň
Stavíte či opravujete a sháníte levně stavební matriál, stavební nářadí, okna nebo dveře? Navštivte bazar nohého nebo použitého stavebního materiálu STAVOBAZAR v Plzni.
Realitka s dobrými referencemi - pronájem bytů a prodej domů
Spolehlivá realitka v Opavě - AVAPO - realitní kancelář s.r.o. má dobré reference v realitním oboru a vždy poskytne pomoc při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti, bytu i domu.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Kompaktní samosběrný zametač Brock SL 110
K čištění a úklidu městských i mimoměstských vozovek výborně poslouží samosběrný zametač Brock SL 110 od firmy SIMED s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Donáška květin Tábor – udělejte radost voňavou kyticí - momentálně pozastaveno!!
Rádi rozdáváte radost jen tak nebo jste pozapomněli na významné narozeniny či jinou událost? Vše se dá napravit a milovanou osobu potěšit s donáškou květin od Květiny Michaela z Tábora.
Veterinární ordinace- lékařská péče pro nemocná zvířata
Veterinární ordinace MVDr. Petra Johanidese poskytuje jak klasickou veterinární péči, tak speciální veterinární péče, která zahrnuje například moderní 3D laparoskopii.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Malířské práce, vymalování bytu, domu, malíři, malby, nátěry
Kvalitní malířské práce, vymalování domů, bytů, obchodů, natěračské práce, malby, nátěry, a další práce provádí Stavební firma Michal Makovický z okresu Znojmo.
Prodej vysoce kvalitních stojanů, držáků i promostolku na iPad
Stolní stojánky a stojany, podlahové stojany na iPad, systémy pro podporu prodeje a mnohé další Vám zajistí firma Activity promotion s.r.o.
Activity promotion s.r.o.
Prodej kvalitních univerzálních autopotahů PETEX různých barev
autosedačky, nosiče kol, PETEX univerzální autopotohahy na autosedačky, střešní boxy, autokosmetika to vše a více najdete ve firmě Autodoplňky Jamar
Světelné panely, světelná reklama Hradec Králové
Světelné nápisy a světelná loga - to vše a mnohem víc navrhne a vyrobí naše firma WESTIFORM s.r.o.
Výroba světelných panelů -  světelné nápisy a světelná loga
Specializovaná výroba neonové reklamy pro malé i velké firmy – firma WESTIFORM s.r.o. Hradec Králové
Chytré vestavby do všech užitkových automobilů
Vestavby do užitkových automobilů - Vestavby se montují výhradně do prostoru určeného pro náklad - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
UV absorbéry - VÚOS, a.s. Pardubice
Výzkumný ústav organických syntéz - UV absorbéry, UV ochranné systémy
Daňové přiznání - zpracovaní všech druhů, komplexní služby, poradenství
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytuje komplexní služby v oblasti daňového přiznání v Ostravě, Havířově a okolí.
Funkční oblečení na kolo, cyklooblečení - spodní prádlo, trika, mikiny i bundy
Funkční oblečení na kolo zakoupíte u firmy Koska Bike, která působí v okolí Opavy i Vítkova. V našem širokém sortimentu cyklooblečení najdete spodní prádlo, trika, mikiny, bundy a spoustu dalších.
Stavebniny, vše pro vybavení koupelen za akční ceny - stavební keramika obklady
Vše pro vybavení koupelen najdete na jednom místě ve stavebninách PRO-DOMA ve Znojmě. Prodáváme široký sortiment stavební keramiky, obkladů i dlažby pro stavbu koupelny. U nás si vybere každý.
Cateringové služby - narozeninové oslavy, svatby, rauty, bankety
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. poskytuje kompletní cateringové služby v Ostravě a okolí. Připravíme pro Vás narozeninové oslavy, svatby, rauty i bankety.
Žárový nástřik kovových částí i spotřební a průmyslové keramiky všemi typy postupů
Na žárové nástřiky kovových částí i spotřební a průmyslové keramiky se specializuje společnost Devimex s.r.o., která nabízí navíc realizaci pomocí všech typů postupů, které existují.
Tenzometrické snímače tlaku prodej Praha - celonerezové provedení chráněné proti venkovnímu prostředí
Pražská firma SPA Praha nabízí služby ve výrobě strojů, strojních komponentů a náhradních dílů. Mezi jinými výrobky, které nabízejí je i tenzometrický snímač tlaku typ 1148 P.
Mycí gastro technika značky Electrolux Praha - myčky nádobí a skla, mycí stroje eshop
Dodávky profesionálního gastronomického vybavení a mycí techniky značky Electrolux pro restaurace, školní kuchyně, nemocnice a jiné dodává GASTROART CZ,spol.s.r.o.
Zabezpečovací a střežící systémy vozidel - Kamenice u Prahy - Ládví
Naše systémy ochrání Váš automobil před krádeží, vniknutí a jiným narušením. Program automaticky hlásí veškeré pokusy o manipulaci s vozem.