Aktuální microsite

Mycí technika- myčka skla a nádobí, na černé nádobí, tlakové sprchy, baterie, změkčovače vody
Velký výběr z mycí techniky Vám nabízí společnost GastroArt. Vybírat můžete z přístrojů jak pro malé podniky, tak pro velké podniky jako například myčky, sprchy, baterie a další pomocnou techniku.
Bezpečnostní plomby, visačky, přepravní obaly Praha, e-shop
Bezpečnostní plomby, obálky a vaky, identifikační jmenovky, náramky a pouzdra, zakázková výroba z polypropylenu, PVC, spotřební materiál do tiskáren - to vše vyrábí a prodává společnost ProTrade.
Výroba automatických dveřních a vratových systémů,  rolovací garážová vrata
Vyrábíme automatické dveřní a vratové systémy, rolovací i výklopná či sekční garážová vrata a to vše na naší provozovně v Hradci Králové.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Interiérové dveře Jičín – JEKA Interier
Interiérové dveře jsou ozdoba vašeho domova. JEKA Interier v Jičíně nabízí designové dveře kvalitního řemeslného zpracování.
Celoroční kurz ruštiny pro podnikatele s rodilým mluvčím - Praha
Využíváte při práci ruštinu a chcete zdokonalit její úroveň a hledáte dobrý kurz ruštiny pro podnikatele? Potřebujete rozšířit slovní zásobu o slovíčka z oblasti podnikání? A nebo víte, že by se vám do budoucna obchodní ruština mohla hodit? Naše společnost SEKURKON pořádá celoroční kurz obchodní ruštiny určený speciálně pro podnikatele. ...
Podlahy ze širokých prken výroba Praha -  české podlahy s doživotní zárukou
Specializací naší firmy je výroba české podlahy ze širokých prken - selská prkna, z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m, dále pak podlahy mozaikové, špalíkové a selské.
Plexisklo, odolný materiál s mnoha možnostmi využití Praha - celá řada možností využití
Plexisklo je materiál, který se může pyšnit řadou dobrých vlastnosti, díky kterým jeho obliba stále stoupá,v čistém provedení nabízí propustnost světla až 92.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy Praha
Čistička vzduchu s technologií Streamer a Ururu -  dokonalá rovnováha vlhkosti ve vaší domácnosti
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING Vám nabízí čističku vzduchu s technologií Streamer a čističku vzduchu Ururu.
Textilní dárkové předměty s reklamním potiskem-potisk látek metodou sublimace
Společnost SubliProfi vyrábí textilní dárkové předměty s reklamním potiskem. Pro potisk látek využívá metodu sublimace. Obraťte se na nás v regionu Zlín i Praha.
Tepelná izolace potrubí Vysoké Mýto - termoizolační materiály na míru
Tepelná izolace potrubí musí být odolná, spolehlivá, ale zároveň tvarově flexibilní a dobře ohebná. Důležitá je proto nejen použitý materiál, ale i samotná výrobní technika.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Prodej a výroba višňového piva Cherry beer - ochucené pivo s chutí višní
Pivovar Rohozec, a.s. je výrobcem celé řady piv, zajímavostí je nápoj z výčepního piva s višňovou příchutí - Cherry beer, višňové pivo.
Výhodný krátkodobý i dlouhodobý pronájem pracovníků DU-MI | Mladá Boleslav
Výhodný krátkodobý i dlouhodobý pronájem pracovníků vám poskytne personální agentura DU-MI z Mladé Boleslavi. Toto unikátní řešení je výhodné pro obě strany. V souladu se zákonem lze flexibilně měnit počet pracovníků na dané pozice. Podle výhradních potřeb klienta jsme schopni poskytnout potřebný počet pracovníků na požadovanou pozici. ...
Výroba a rozvoz betonu Slanařstav | Kolín
Rychle a spolehlivě provádíme rozvoz betonu a malty Kolín - Multikárou, Avií nebo Mixem!
Zemní práce Hradec Králové i odborné demolice
Kopání základů, demolice, nebo třeba vybourávání betonu, to jsou nejen zemní práce, se kterými si sami poradíte jen těžko. Potřebujete k nim totiž nejen kvalitní a odpovídající techniku pro zemní práce a demoliční techniku, ale také dostatečné zkušenosti. A přesně to vám nabízíme ve společnosti AM Gnol Hradec Králové. Zajistíme za vás tak veškeré ...
Válečkové řetězy oceníte v různých odvětvích - Praha
Co mají společného strojírenská zařízení, dopravníky a polohovací stroje? Jistě, všechny ke svému provozu potřebují kvalitní řetězový převod.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Noční a víkendový autoservis Karlovy Vary – rychlá oprava auta během noci a víkendu
Jste časově vytíženi pracovním programem a potřebujete své auto? Pro řidiče v Karlových Varech přichází Auto Edler s.r.o. s novinkou nočního a víkendového autoservisu.
Výstavka krbových kamen a krbů včetně krbových vložek
Krbová kamna, krby, vložky do krbů, kombinované výměníky, výstavba nových komínů, kachlová kamna do interiéru, montáž, zapojení, realizace nabízí firma Krby Josef Pejchal na Vysočině.
Prodej, nákup a zpracování dřeva na pile - OSB, QSB desky
Prodej, nákup a zpracování dřeva na pile - OSB, QSB desky a MFP desky se zajištěnou dopravou nabízí firma Ráj dřeva v Brně-Bosonohy.
Plotrová neboli řezaná reklama se samolepicí fólií MOOS -  k vnitřnímu a k venkovnímu užití
K čemu slouží řezaná reklama? Zaujmout na ulici poutavou reklamou není jednoduchý úkol. Potřebujete k tomu notnou dávku umu, jelikož reklamní sdělení na nás útočí opravdu ze všech stran.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy Praha
Speciální nástavby vozů pro motorkáře - motorhome, pro transport motocyklů
Společnost CARGO DESIGN se sídlem v Opavě se zabývá úpravou vozidel na zakázku podle potřeb. Poskytneme VIP motorhome, speciální nástavby vozů pro motorkáře a převoz závodní techniky a motocyklů.
Závlaha, pravidelné zavlažování, zavlažovací systémy zahrad, veřejné zeleně
Používejte automatické zavlažovací systémy a pravidelné zavlažování zahrady či veřejné zeleně bude snadnější. Řízená závlaha se systémy od firmy KOTĚRA Kroměříž-Zlínský kraj.
Vypnutí, ošetření pleti, trvalá epilace na léto-zákroky se slevou
Nepodceňujte přípravu na léto. V AMEM Zlín nyní můžete podstoupit různé zákroky se slevou - vypnutí a ošetření pleti, trvalá epilace chloupků, lipolýza-odbourání tuků.
Daňová přiznání k dani z příjmu fyzických osob | Praha
Pomůžeme Vám s přiznáním daně z příjmu fyzických osob. Díky nám se budete orientovat v celé problematice a podáte dokumenty na úřad včas a správně.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Úspora emisí CO2 při využití elektrokola k rozvozu zásilek – plnění cílů ISO 50001
Využití elektrokol a vozidel na alternativní pohon společností DHL Express a úspora emisí CO2 při svozu a rozvozu zásilek je cílem certifikace ISO 50001 - systémů managementu hospodaření s energií.
Bazénový vysavač Aquabot Mouse Top - nejlevnější na trhu, čistí dno i stěny bazénu až po vodní linku
Pořiďte si kvalitní bazénový vysavač Mouse Top - Neptuno NEW u firmy Arobot. Tento skvělý vysavač bazénu nabízíme nejlevněji na trhu, vyčistí dno i stěny bazénu, a to až po vodní linku!