Aktuální microsite

Laserové řezání materiálu na CNC stroji Abner | Moravská Třebová
Služby v oblasti řezání materiálu na CNC laserovém řezacím zařízení, CNC laserové řezací zařízení od firmy Bystronic.
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Dřevěné brikety Hlinsko – prvotřídní kvalita z Ledvic
Dřevěné brikety jsou nejlepší palivo pro váš kotel či krb. Mějte vždy po ruce kvalitní dřevěné brikety za výhodné ceny.
Ručně vedené vozíky, vedená manipulační technika, mechanicky, elektronicky ovládané
Prodáváme, opravujeme a servisujeme vedenou manipulační techniku, ručně vedené vozíky a mechanicky i elektronicky ovládané.
Vážení vozidel za vysokých rychlostí - vysokorychlostní dynamické váhy HSW
Pro vážení vozidel za vysokých rychlostí se využívají vysokorychlostní dynamické váhy, na které je specialistou firma TENZOVÁHY z Olomouce.
TENZOVÁHY, s.r.o.
Středová omítací pila SOPI
Středová omítací pila SOPI slouží k omítání řeziva v přesných šířkách. Středová omítací pila SOPI může mít dle požadavků dva pilové kotouče. Má dva pilové vřeteníky samostatně poháněné, které se přestavují symetricky od osy stroje. Do každého vřeteníku lze upevnit pouze jeden pilový kotouč. Na přání dva. Nastavitelné šířky omítaného řeziva ...
Rodinný Hotel Panorama, ubytování  s restaurací a wellness centrem, Plzeň
Hotel Panorama nabízí moderní ubytování v Plzni, poblíž parku s jezírkem. K hotelu náleží restaurace, wellness centrum s možností využití masáží, půjčovna kol.
Obec Kožlí, vesnice poblíž zámku Orlík  v Jihočeském kraji v okrese Písek, turistika
Obec Kožlí leží na břehu řeky Vltavy v jižních Čechách v okrese Písek. Turisticky zajímavá obec je členem Dobrovolného svazku obcí severního Písecka.
Pryžové desky jako protiskluzný povrch stolů KONEKT-HADICE
Pryžové desky jako nejúčinější protiskluzný povrch na pracovní stoly. KONEKT-HADICE nabízí pryž až o 40 % levněji. Pryžové desky účelně dokáží zamezit jakému koliv posunu. Skvělé řešení do výroben, dílen a montážních prostorů. Pryžové desky jsou vhodné pro výrobu těsnících elementů, odpružení strojů a zařízení nebo jako protiskluzové povrchy ...
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
VÚOS – služby v oblasti toxikologie, analytiky a registrace
VÚOS - naše služby zahrnují testování zdravotnických prostředků, léčiv, biocidů, pesticidů a průmyslových chemikálií dle nařízení REACH. Nabízíme expertní služby v oblasti nařízení REACH a klasifikace dle nařízení CLP. Oblasti testování: Biologické hodnocení zdravotnických prostředků Preklinické testování farmaceutických ...
Semináře a konference  pro firmy Praha - roční kurzy ruštiny pro podnikatele
Semináře ruského jazyka na klíč a konference o stavebnictví připravujeme na míru potřebám zákazníků.
Školení a zpracování dokumentace v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti ochrany práce (BOZP) Praha
Společnost PRHAS s.r.o. se zabývá a provádí zákonné školení a zpracování dokumentace v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti ochrany práce (BOZP.
Organizace vzdělávacích akcí Děčín - máme zkušenosti s pořádáním akcí pro stovky lidí
Malá, ale flexibilní společnost pana Miroslava Bezouška se zabývá organizováním a pořádání vzdělávacích akcí. V praxi pořádáme akce pro desítky, ale i stovky lidí.
Výroba nábytku do interiéru, bytu - kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje na míru
Truhlářství Andrášek Uherský Brod vyrábí nábytek do interiéru bytu - výroba je zaměřena především na kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje na míru.
Hloubkové čištění, odstraňování skvrn, impregnace koberců a vláken
Produkty pro hloubkové čištění koberců, odstraňováním skvrn, impregnaci vláken koberců dodává specialista v oboru firma DEMA DEKOR CZ s.r.o., která působí ve Znojmě.
Velký výběr a prodej prověřených skladových vozů KIA ihned k odběru – Ústí nad Labem
REALCENTRUM cars s.r.o. z Ústí nad Labem nabízí velký výběr prověřených skladových vozů KIA s možností odběru ihned a s výhodnou leasingovou nabídkou.
Drogerie Drogeta Turnov - maloobchodní prodej kosmetikého a drogistického zboží
Drogerie Drogeta s kamennou prodejnou v Turnově se zabývá prodejem drogistického a kosmetického zboží. Drogerie je členem skupiny Prima Drogerie, které působí po celé ČR.
Prodejna drogerie s širokou nabídkou produktů a slevových akcí v Liberci
Jistě také často chodíte do drogerie s dlouhým seznamem položek. Navštivte prodejnu Drogerie Horizont v Liberci a budete spokojeni s širokou nabídkou za příznivé ceny.
Zakázková výroba vzduchotechnických zařízení, klimatizací
Návrh, výroba a montáž vzduchotechnických zařízení, klimatizací – rychle a spolehlivě zajišťujeme vše od návrhu až po montáž - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Domácí pečení chleba, mouka pro domácí pečení, chlebová mouka
Mouku pro domácí pečení chleba vyrábí firma Naděžda Feithová, ALFA mlýn a balírna Pouzdřany - upečte si zdravý domácí chléb.
Kompletní sortiment stavebnin-výhodný nákup stavebního materiálu se slevou
Stavebniny PRO-DOMA nabízí zákazníkům z regionu Zlín kompletní sortiment stavebnin. V průběhu celého roku máme se slevou mnoho výrobků. Přijďte k nám udělat výhodný nákup.
Školící středisko s ubytováním Praha 6 – vybavení pro odborné kurzy a semináře
Školící středisko Státního veterinárního ústavu Praha 6 nabízí své prostory včetně ubytování a vybavených přednáškových sálů a laboratoří pro pořádání odborných seminářů, konferenci a kurzů.
Nemocniční výtahy pro imobilní pacienty, přeprava invalidů ve výtahu
Nemocniční výtahy pro imobilní pacienty, přeprava invalidů ve výtahu a další služby ohledně výtahů zajistí firma GMV Martini CZ, s.r.o.
Kamenictví, kamenické služby- výroba a renovace pomníků
Výroba a renovace nových i stávajících pomníků a zákrytových desek, různé kamenické služby zajistí na Brněnsku Kamenosochařství Sedlák
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Čalounictví Šantorová Plzeň
Uvažujete o nové sedací soupravě, ale nechcete se vzdát své nynější pohodlné? Nemusíte kvůli opotřebovanému potahu měnit celou sedačku, vyhledejte čalounické služby Yvetta Šantorová v Plzni.
Čalounictví Šantorová Yvetta