Aktuální microsite

Pohřební služba Hradec Králové - kremace, převoz zesnulého i organizace pohřbu
Naše pohřební služba Pohřebnictví Husáková je tu pro vás, abychom vám mohli pomoci v tak těžké situaci, jako je úmrtí někoho blízkého. Víme, že zabývat se různými formuláři a papírováním je to poslední, čemu byste nyní chtěli věnovat energii. Proto vše okolo pohřbu zajistíme za vás, od převozu zesnulého přes vrácení kartičky pojišťovny až po ...
Organizační služby Děčín - pořádání konferencí, kongresů, semínár
Flexibilní, malá společnost pana Miroslava Bezouška se specializací na kompletní organizační služby - kongresy, konference nebo vzdělávací akce. Vzdělávací akce zajišťujeme především pro oblast stavebnictví. V našich službách naleznete semináře, školení, prezentace, konference nebo kongresy. Pro více informací nás kontaktujte na ...
Drogerie Turnov - prodej kosmetického a drogistického zboží pro koncové zákazníky
Drogerie Drogeta se zabývá prodejem drogistického a kosmetického zboží a nachází se v blízkosti nádraží v Turnově. Síť prodejen je na našem trhu od roku 2007.
Zelená stěna Ostrava - pěstování rostlin na vertikální stěně
Pěstování rostlin na svislé ploše neboli zelenou stěnu zajišťuje ostravská pobočka společnosti Matouš Hydroponie s.r.o.
WPC  moderní terasová prkna Wigo | Pardubice
WPC terasová prkna - skvělé řešení pro letní terasy. Wigo Pardubice dobře ví, proč WPC terasovým prknům neodoláte ani vy. Není nad to si za hezkého počasí sednout na terasu a užívat si odpočinku a grilování. Firma Wigo Pardubice nabízí velkoobchodní prodej WPC terasových prken. Prkna se pyšní kompaktním a nesmekavým povrchem. Perfektní vzhled ...
Pořádání kongresů, školení, seminářů, firemních akcí hotel Kurdějov
Pořádání kongresů, školení, seminářů, firemních akcí na jižní Moravě, kongresová turistika, konferenční centrum u firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. v Hustopečích.
Půjčovna stavební mechanizace, vibrační pěchy, řezače asfaltu, vibrační desky
Zajišťujeme půjčování nářadí a stavební mechanizace jako jsou různé vibrační pěchy, řezače asfaltu, vibrační desky, stavební míchačky a mnoho dalších.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Specialista na výrobu v oblasti kolejové dopravy s volnou kapacitou strojů a vybavení
Výrobní závod Olomouc (VZO) je výrobním závodem společnosti AŽD Praha a je zaměřen především na oblast kolejové dopravy s možností využití volných kapacit strojů externí firmou.
Produkty na lepení parket a PVC podlahovin - akce - 10% extra porce lepidel navíc
V období od 3. dubna do 31. června 2017 můžete využít mimořádné nabídky přeplňovaného balení parketového lepidla UZIN MK 200 a univerzálního lepidla UZIN KE 2000 S na PVC a textilní krytiny.
Prodej těsnících kroužků, gufera, manžet, pístních těsnění, o-kroužků
Velkoobchodní a maloobchodní prodej gumových a pryžových výrobků jako jsou různé těsnící kroužky, gufera, manžety, pístní těsnění, o-kroužky u nás ve firmě Logistar s.r.o. v Hradci Králové.
Protikorozní ochrana a speciální nátěry Litoměřice – ochrana v extrémním prostředí
Pracujete se zařízením, které vystavujete velmi těžkému koroznímu prostředí? Pak kontaktujte firmu AQUA S.P.P. s provozovnou v Litoměřicích, specialistu na protikorozní ochranu a speciální nátěry.
Samostmívací svářecí kukla Kowax - důležitá ochranná pomůcka pro svářeče
Každý profesionální svářeč potřebuje kvalitní kuklu, která je důležitou ochranou zraku. Ve firmě SVARMETAL nedaleko Příboru a Nového Jičína si vyberete samostmívací svářecí kukly Kowax nové generace.
Zahradní grilování barbecue plynová kamna venkovní tepelné zářiče
Rozšířili jsme svůj sortiment nabízených služeb o příslušenství na Vaše zahradní grilování, barbecue, venkovní oslavy aj. příležitosti v přírodě. Z našeho sortimentu: - plynová kamna - plynový gril - venkovní plynové zářiče - venkovní tepelné zářiče - grily RBS - kontaktní grily s litinovými hořáky - lávový kámen - příslušenství.
Výroba a montáž ocelových konstrukcí Teplice – profesionální práce dle Vašich požadavků
Hledáte firmu, která Vám dle individuálních požadavků vyprojektuje, vyrobí a namontuje ocelové konstrukce? Společnost Teplotechna – Prima s.r.o. z Teplic se o vše postará.
Bazény Děčín – výroba, prodej a servis polypropylenových nebo laminátových bazénů
Máte rádi pohodu u bazénu a uvažujete o vlastním? Obrátit se můžete na firmu RS-Aqua servis s.r.o. z Děčína, která vyrábí polypropylenové a prodává laminátové bazény a poskytuje k nim servis.
Řidičák skupiny A na motorku, motocykl, moped - kvalitní autoškola
Řidičák skupiny A na motorku, motocykl i moped si můžete udělat u kvalitní Autoškoly Pollak s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti v oborou. Působíme pro okresy Havířov, Karviná i Český Těšín.
Kontrola na nemocenské ušetří vaší firmě peníze – Hradec Králové
Každý zaměstnavatel je jistě rád, když má pracovité zaměstnance. Co ale dělat, když vaši zaměstnanci zneužívají nemocenské dovolené? Jak se proti tomu můžete bránit? Kontrola práce neschopných je jednou ze služeb, které poskytuje společnost Falanx Patron Security Hradec Králové. V době pracovní neschopnosti zkontrolují vaše zaměstnance a prověří ...
Markýzy a pergoly výroba Praha - zajímavé řešení venkovního stínění pro Váš byt nebo dům
Venkovní stínění pro každý byt nebo dům Vám vyrobí přesně podle Vašich představ společnost Vekra spol. s r.o. - specialista na stínění.
Válečkové dopravníky Chrudim - zařízení určená pro dopravu kusových předmětů
Válečkové dopravníky vám rádi dodáme i s příslušenstvím pro větší výrobní či balicí linky či pro dopravníkové systémy.
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy
Výstavba pozemních komunikací, které vydrží - Liberec
Chodníky, příjezdové cesty i silnice. Veškeré pozemní komunikace jsou vizitkou toho, jak žijeme. Proto je potřeba mít je vždy v tom nejlepším stavu. Rozbitý chodník, nedodělaná příjezdová cesta nebo silnice plná děr proto není ideální stav. Kdo vám tedy pomůže situaci napravit? S jakýmkoli požadavkem se neváhejte obrátit na společnost MELICHAR ...
Úklidové služby Milevsko pro jakýkoliv prostor bez omezení velikosti
Potřebujete udržet čistotu na pracovišti nebo v komerčních prostorách? Pokud jste z okolí Milevska, máte to vyřešené. Kontaktujte firmu Marie Vágnerové, která poskytuje komplexní úklidové služby.
Jarní akce, slevy na stavební materiál - prodejna stavebnin Hodonín
Využijte jarní slevy na vybraný stavební materiál a stavebniny. Akce probíhá na prodejně stavebnin PRO-DOMA Hodonín v období 1.4. - 23.4.2017, pouze do vyprodání zásob.
Geometrický plán = nezbytnost pro vyznačení budovy - Hradec Králové
Kdy přesně budete potřebovat geometrický plán vytvořený od odborné firmy? Pokud jste postavili nový dům a potřebujete ho zaznačit do katastru nemovitostí. Další možností pak je, pokud stavba v registru už je, ale chcete zpřesnit její hranice. Právě v těchto případech budete potřebovat odborníky na geometrické plány. Jednou takovou specializovanou ...
Systémy měření a regulace - dispečerské systémy pro podnikovou energetiku
Zabýváme komplexním vytvářením systému měření a regulace pro dispečerské systémy podnikové energetiky přímo v provozovně v Liberci.