Aktuální microsite

Tepelná čerpadla vzduch-voda značky Toshiba Praha šetří Vaše výdaje za teplo
Tepelná čerpadla vzduch-voda značky Toshiba ve své nabídce nabízí společnost Klima-Classic Praha. Jedná se o systém vytápění, který je šetrný k životnímu prostředí a jeho uživateli ušetří náklady.
Prodej a servis zahradní techniky Stihl a Viking - autorizovaný prodej
Prodej a servis zahradní techniky značky Stihl a Viking - zahradní křovinořezy, motorové pily nabízí firma Modrohorské Humno, s.r.o. ve Velkých Pavlovicích.
Vestavěná podávací šachta do výdejních systémů z chromniklové oceli 18/10
Kruhová podávací šachta VPŠ 320 vhodná do výdejen a hotelů - Partner gastronomie ABNER, a.s. Praha
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Práce v Dolním Rakousku - ecoplus International Tschechien s.r.o.
Práce v Rakousku představuje lepší ohodnocení a slibuje spousty dalších výhod. Dolnorakouské firmy – atraktivní zaměstnavatelé.
Speciální hromadné slevy pro zájezdy na jarní zahradnické trhy Flora
Jarní Flora se blíží, tak neváhejte a využijte speciálních hromadných slev pro zájezdy na jarní zahradnické trhy v Olomouci.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Stavební firma, rekonstrukce bytů, RD, nebytových prostor, Praha
Hledáte ověřenou stavební firmu, která provádí rekonstrukce bytů, rodinných domů a nebytových prostor či různé stavební práce v Praze a okolí? Kontaktujte naši společnost Stavitelství Pecka s.r.o.
Pokládka podlahových krytin, dřevěné podlahy, PVC, broušení parket, Liberec
Pokládáme podlahové krytiny všeho druhu – koberce, PVC, plovoucí, dřevěné podlahy a další. Brousíme, renovujeme a lakujeme parkety a mozaikové podlahy. Jsme ověřená společnost z Liberce.
Ochranné brýle Červa  - dodavatel TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Kvalitní ochrana zraku - brýle Červa - dodavatel TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Láhve pro lihoviny, láhve pro víno, obalové sklo Vám na zakázku vyrobí Sklárny Moravia
Akciová společnost SKLÁRNY MORAVIA se sídlem v Úsobrně v okrese Blansko se specializuje na výrobu a prodej obalového skla, lahví pro lihoviny, pro víno a sklenic originálních tvarů dle přání zákazníka
Konference, kongresy  a firemní akce na hotelu Kraví hora
Konference, kongresy, firemní akce a školení s potřebnou konferenční a multimediální technikou včetně coffee breaků vám zajistí v Hotelu Kraví hora Bořetice.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Bezúdržbová ocelová spojka RADEX® - N NANA 1/NANA 2 – výrobce KTR CR, spol. s r.o. Svitavy
Spojka s ocelovými lamelami RADEX® - N NANA 1/NANA 2 s vynikajícími vlastnostmi – s možností použití u pohonů s provozními teplotami až do 280 ° C - KTR CR, spol. s r.o. Svitavy
Obuv pro diabetiky, seniory, dětská a pracovní obuv
Obuv pro diabetiky, dětská a pracovní obuv, dodávka obuvi vhodné pro seniory, nabízí firma KARS, spol. s r.o. v Brně - zaručená kvalita.
KARS, spol. s r.o.
Opravy domácích spotřebičů ZELMER, ROWENTA, opravy drobných spotřebičů
Opravy domácích elektrických spotřebičů ZELMER, ROWENTA, KRUPS, TEFAL, opravy drobných spotřebičů se sepsanými smlouvami od výrobců od firmy PaP servis v Brně.
Přenosná chemická toaleta bude s vámi bez problémů všude kde potřebujete
Přenosné toalety jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů a zaručují ekologický a šetrný provoz - Eko Delta, s.r.o. Náchod
Elektrické a manuální otvírače oken a světlíků, systémy automatického ovládání, prodej, montáž
Prodej, montáž, elektrické a manuální otvírače oken a světlíků, systémy automatického ovládání pro okna, světlíky, lamely nabízí firma DOSTING, spol. s r.o., z Brna.
Výroba a prodej kvalitních přívlastkových vín z vinařtví na jižní Moravě
Výroba a prodej kvalitních přívlastkových vín z vinařtví na jižní Moravě, víno z nejvyhlášenější vinařské oblasti od firmy Pavlovín, spol. s r.o. ve Velkých Pavlovicích.
Výrobky z recyklovaných plastů – lehký plotový základ pro plochy bez trávy
Plochy bez otravné trávy a plevelů zajistí lehký plotový základ, jednoduché a praktické řešení - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč
Prodej, opravy a servis vinařské technologie, technika pro výrobu vín
Prodej, opravy a servis vinařské technologie, technika pro výrobu vín, nádoby na víno, odpařovací zařízení, filtrace od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně.
Zabezpečovací, lokalizační, střežící a sledovací systémy Praha
Společnost 1. REX SERVICES, a.s. nabízí montáž, dodávku lokalizačních, zabezpečovacích, střežících a sledovacích systémů.
Velkoobchodní prodej a dodávka auto a motobaterií SILVER dynamic
Různé druhy autobaterií a motobaterií. Prodejce, dodavatel autobaterií VARTA, SILVER dynamic a dalších typů ihned k odebrání od firmy Autobaterie Kopečný s.r.o. z Třebíče.
Specielní laminátory na doklady, občanské průkazy, cestovní pasy
Laminátory na doklady, používané zejména statutárními městy a obcemi, musí mít vysokou odolnost a životnost. Toto splňují modely 5021T a 6041P od společnosti H.S.TRADE a.s.
Vyvažování rotorů na špičkových strojích, čistění turbodmychadel
čistění turbodmychadel, vyvažování rotorů na stroji TBcomfort a TBsonio, elektronické regulace turbodmychadel to vše zajistí firma TURBO Moravia s.r.o.
Profesionální lakovaní automobilů ve speciálním boxu WEIMANN oživí vzhled každého automobilu
Spolehlivá Autolakovna BOSS v Brně poskytuje komplexní služby týkající se lakýrnické práce včetně oprav karoserií a lakování.
Autolakovna BOSS Dušan Sedláček
Daňové a účetní služby Kladno - starost o dokumenty nechejte na nás na odbornících!
Ujmeme se účetní práce Vaší firmy a vytvoříme potřebnou dokumentaci pro přiznání daně z příjmu, z nemovitosti, daru, převodu i daň dědickou.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Bezpečnostní zařízení, montáž a servis elektronických kamerových systémů
Bezpečnostní zařízení, montáž a servis elektronických kamerových systémů, barevné i černobílé kamery zajišťuje firma TRESYS s.r.o. v Třebíči.