Aktuální microsite

Zdravotní matrace e-shop
Kopeko, s.r.o. je společnost zabývající se zdravím spaním, tedy prodejem postelí, zdravotních matrací a dalšího příslušenství. Společnost má kamennou prodejnu v Písku, ale nově založila i e-shop.
Kvalitní chlebové směsi, chlebová mouka - prodej mlýnských výrobků
Kvalitní chlebové směsi a chlebovou mouku seženete u firmy Naděžda Feithová, ALFA mlýn a balírna Pouzdřany - zaručíme vám prodej kvalitních mlýnských výrobků.
Barvy a laky na dřevo prodej Praha  - vše na bázi přírodních olejů a vosku
Barvy a laky na dřevo na bázi přírodních olejů a vosku oživí a zušlechtí dřevěný nábytek a obložení ve Vašem domově. Zakoupit je můžete v Praze.
Nejlevnější průsvitné zastřešení MONOCLEAR-HT Praha - 10 let záruka na UV stabilitu
Průsvitné zastřešení MONOCLEAR-HT, které se hodí jako střešní krytina hal, sportovišť, zemědělských a průmyslových objektů, balkonů a pergol s nejlepší cenou na trhu přináší společnost MOOS.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Zabezpečení domů a bytů - Kamenice u Prahy - Ládví
Pro bezpečí Vás i Vašeho majetku představujeme nový zabezpečovací systém REXhome.
Příspěvky na brýle od pojišťovny v optice Cvikr Praha 9
Optika Cvikr na Praze 9 Vám poradí s příspěvky od pojišťoven na brýle a komponenty. Ze zákona musí každý platit zdravotní pojištění a z toho plynou i určité výhody pro nás platící občany. Jednou z výhod je i příspěvek na dioptrické brýle a optické pomůcky. Nárok máme na akutní i preventivní ošetření u lékaře, který má smlouvu s pojišťovnou. Od ...
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Emisní počítače a kontinuální monitoring emisí (CEMS) – systém TAL
Firma ELIDIS s.r.o. již více než 20 let pracuje v oboru kontinuálního měření emisí (CEMS) a jeho vyhodnocování pomocí emisních počítačů.
Kalibrační laboratoř, kalibrace České Budějovice
Kalibrační laboratoř a kalibrace vede v Českých Budějovicích firma KSQ. Obory služeb výzkumného pracoviště - délka, tlak, moment síly, rovinný úhel, teplota, relativní vlhkost.
Převzetí vaší výroby a dodržení termínů odevzdání zakázky při opravě výrobního stroje
Prototipová výroba s.r.o. Vám převzetím výroby pomůže zachránit zakázky a zajistí splnění termínů v případě, že se vám pokazí váš výrobní stroj a musí do opravy.
Designové svítidla RED - internetový obchod s nepřeberným množstvím produktů
V naší nabídce naleznete nepřeberné množství svítidel. V internetovém obchodě si můžete vybrat z katalogů z řad RED, Design a Profesional. Svítidla naleznete jak pro interiér, tak pro exteriér. Řada svítidel RED je specifická svými vlastnostmi. Důraz je kladen na jednoduchost a efektivnost svítidel. Funkčnost vyhovuje moderní ...
Instalace, aktualizace, nastavení a  servis PC (počítačů) nebo notebooku
Navštivte prodejnu COMFOR v Opavě, kde se postaráme o Váš počítač či notebook a jeho bezproblémový chod. Provedeme veškeré instalace a servis, který zaručí bezchybné nastavení Vašeho počítače.
Venkovní a vnitřní žaluzie Ústí nad Labem
Zastínění prostoru, světelná pohoda, zamezení úniku tepla a úspora nákladů, ochrana před nezvanými hosty – jen některé výhody venkovních a vnitřních žaluzií od firmy ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Tepelná čerpadla vzduch-voda značky Toshiba Praha šetří Vaše výdaje za teplo
Tepelná čerpadla vzduch-voda značky Toshiba ve své nabídce nabízí společnost Klima-Classic Praha. Jedná se o systém vytápění, který je šetrný k životnímu prostředí a jeho uživateli ušetří náklady.
Prodej a servis zahradní techniky Stihl a Viking - autorizovaný prodej
Prodej a servis zahradní techniky značky Stihl a Viking - zahradní křovinořezy, motorové pily nabízí firma Modrohorské Humno, s.r.o. ve Velkých Pavlovicích.
Vestavěná podávací šachta do výdejních systémů z chromniklové oceli 18/10
Kruhová podávací šachta VPŠ 320 vhodná do výdejen a hotelů - Partner gastronomie ABNER, a.s. Praha
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Práce v Dolním Rakousku - ecoplus International Tschechien s.r.o.
Práce v Rakousku představuje lepší ohodnocení a slibuje spousty dalších výhod. Dolnorakouské firmy – atraktivní zaměstnavatelé.
Speciální hromadné slevy pro zájezdy na jarní zahradnické trhy Flora
Jarní Flora se blíží, tak neváhejte a využijte speciálních hromadných slev pro zájezdy na jarní zahradnické trhy v Olomouci.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Stavební firma, rekonstrukce bytů, RD, nebytových prostor, Praha
Hledáte ověřenou stavební firmu, která provádí rekonstrukce bytů, rodinných domů a nebytových prostor či různé stavební práce v Praze a okolí? Kontaktujte naši společnost Stavitelství Pecka s.r.o.
Pokládka podlahových krytin, dřevěné podlahy, PVC, broušení parket, Liberec
Pokládáme podlahové krytiny všeho druhu – koberce, PVC, plovoucí, dřevěné podlahy a další. Brousíme, renovujeme a lakujeme parkety a mozaikové podlahy. Jsme ověřená společnost z Liberce.
Ochranné brýle Červa  - dodavatel TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Kvalitní ochrana zraku - brýle Červa - dodavatel TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Láhve pro lihoviny, láhve pro víno, obalové sklo Vám na zakázku vyrobí Sklárny Moravia
Akciová společnost SKLÁRNY MORAVIA se sídlem v Úsobrně v okrese Blansko se specializuje na výrobu a prodej obalového skla, lahví pro lihoviny, pro víno a sklenic originálních tvarů dle přání zákazníka
Konference, kongresy  a firemní akce na hotelu Kraví hora
Konference, kongresy, firemní akce a školení s potřebnou konferenční a multimediální technikou včetně coffee breaků vám zajistí v Hotelu Kraví hora Bořetice.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Bezúdržbová ocelová spojka RADEX® - N NANA 1/NANA 2 – výrobce KTR CR, spol. s r.o. Svitavy
Spojka s ocelovými lamelami RADEX® - N NANA 1/NANA 2 s vynikajícími vlastnostmi – s možností použití u pohonů s provozními teplotami až do 280 ° C - KTR CR, spol. s r.o. Svitavy
Obuv pro diabetiky, seniory, dětská a pracovní obuv
Obuv pro diabetiky, dětská a pracovní obuv, dodávka obuvi vhodné pro seniory, nabízí firma KARS, spol. s r.o. v Brně - zaručená kvalita.
KARS, spol. s r.o.
Opravy domácích spotřebičů ZELMER, ROWENTA, opravy drobných spotřebičů
Opravy domácích elektrických spotřebičů ZELMER, ROWENTA, KRUPS, TEFAL, opravy drobných spotřebičů se sepsanými smlouvami od výrobců od firmy PaP servis v Brně.