Aktuální microsite

Linka odvodňování kalů Kolín – spolehlivé, bezporuchové a výkonné
Základním požadavkem zpracování a likvidace kalu jako produktu výroby je jeho odvodnění – spolehlivé linky pro odvodnění kalů dodává a montuje společnost Kaplan spol. s r.o. Kolín.
Převozy zesnulých do zahraničí nonstop Praha
Pomoc při organizaci pohřbu a s převozem zesnulého do zahraničí vlastním pohřebním automobilem nebo letecky zajistí nonstop diskrétní pohřební služba HELFI z Prahy.
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Termostat pro výbušné prostředí Praha – kompaktní rozměry, spolehlivost
Společnost STEGO Czech s.r.o. z Prahy představuje novinku, kompaktní termostat REX 011 pro regulaci teploty a monitorování topných těles v náročném prostředí s nebezpečím výbuchu.
Dárkové poukazy na masáže-i pro imobilní osoby, vozíčkáře
Ve Studiu Věra Otrokovice poskytujeme klasické masáže i lymfatické a zdravotní. Dárkové poukazy můžete pořídit svým blízkým, vhodné i pro imobilní osoby, vozíčkáře.
Izolace, sanace, chemické injektáže vlhkého zdiva, Kolín a celá ČR
Potřebujete se vypořádat s vlhkých zdivem? Obraťte se na pana Pavla Mikšíka z Kolína. Provádíme sanace, izolace a chemické injektáže vlhkého zdiva po celé České republice.
Velkoobjemové přepravní papírové boxy a krabice - odolné obaly s vysokou pevností
Společnost Akart CZ spol. s r.o. Vám poskytne velice odolné obaly s vysokou pevností. Nabízíme velkoobjemové přepravní boxy a přepravní papírové krabice určené také pro stohování.
Vedení a zpracování účetnictví, mzdová agenda, Praha
Jsou pro vás hory nevyplněných účetních dokumentů při vaší práci postrachem? Účetní společnost EKMA PLUS vám pomůže.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Metrologie České Budějovice
Společnost KSQ spol. s r.o. z Českých Budějovic nabízí certifikované služby metrologie a kalibrace měřidel v oblastech délky, rovinného úhlu, teploty, relativní vlhkosti, tlaku a momentu síly.
Zakázková výroba vestavěných skříní, skříně na míru, montáž
Výrobu, montáž a dodávku vestavěných skříní na zakázku, skříně na míru, vybavení interiéru, atypický nábytek a další zajistí firma TODAP, s.r.o. v okrese Znojmo.
Mateřská školka pro děti s logopedickou péčí Praha 5
Mateřská škola logopedická nabízí každodenní individuální logopedickou péči vedenou klinickým logopedem.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Úhlové brusky Metabo s příslušenstvím - kompaktní, výkonné a bezpečné
Naše firma ToBig nářadí z Opavy nabízí ve svém sortimentu kvalitní úhlové brusky značky Metabo s ochranným krytem, včetně příslušenství, které jsou kompaktní, výkonné a bezpečné.
Zpracování a výkup kovového odpadu v Opavě - nakládka hydraulickou rukou, přistavení kontejneru
MR STEEL GROUP s.r.o. s pobočkou v Opavě, od Vás vykoupí za výhodné ceny a následně zpracuje barevné kovy, ocelový a kovový odpad. Nechybí ani přistavení kontejneru či nákladka hydraulickou rukou.
MR STEEL GROUP s.r.o.
Obec Vortová leží v Pardubickém kraji v okrese Chrudim, člen Mikroregionu Hlinsko
Obec Vortová se nalézá v Pardubickém kraji v okrese Chrudim a je členem Sdružení obcí mikroregionu Hlinecko. Díky přírodním a historickým krásám je obec velmi zajímavá pro turisty.
Obec Žiželice leží v údolí řeky Cidliny, v okrese Kolín ve Středočeském kraji
Obec Žiželice najdete při toku řeky Cidliny ve Středočeském kraji v okrese Kolín. Pod obecní úřad spadají obce Končice, Kundratice, Hradišťko II, Zbraň a Loukonosy.
Firemní oblečení, oděvy, trička - digitální potisk textilu nejen pro firmy
Digitální potisk textilu nejen pro firmy zajistí společnost SubliProfi s.r.o. z regionu Zlín. Firemní oblečení, trička a další oděvy potiskneme pomocí sublimačního tisku v nejvyšší kvalitě.
Výroba identifikačních náramků Praha - barevné, plastové - akční ceny
Společnost ProTrade, s.r.o. se zabývá výrobou identifikačních náramků. Na českém trhu působíme od roku 1995.
Servis elektromotorů různých typů a značek Děčín pro delší životnost
Pokud chcete, aby Váš elektromotor, nebo transformátor sloužil co nejdéle, pak využijte služeb firmy pana Ondřeje Tvrdíka z Děčína, který nabízí servis a opravy elektromotorů různých typů a značek.
Potravinářský průmysl, analýza nebezpečí, kritické kontrolní body, HACCP
Zabýváme se analýzou nebezpečí a kritickými kontrolními body v potravinářské výrobě, HACCP. Zavádíme systém kritických bodů, provádíme audit a opatření zajišťující nezávadnost potravin.
Poradenství, zakládání bylinkových záhonů, přednášky o bylinách
Firma Zdravé zahrady Ambruz Otrokovice provádí zakládání bylinkových záhonů krok za krokem a poskytne poradenství při volbě bylin. Pokud jste z regionu Zlín, můžete přijít i na přednášky o bylinách.
CNC obrábění Praha, výroba strojů a zařízení – kvalita a profesionalita
Pokud hledáte vysoce odbornou firmu v oblasti výroby strojů a zařízení s nabídkou CNC obrábění na moderních strojích, pak kontaktuje firmu SPA Praha s.r.o.
Andělské léčení, terapie, Shamballa, reiki, terapeutické sezení
Irena Kadlecová poskytuje v pohodlí Vašeho domova sezení, terapii a harmonizaci těla i duše za pomocí Shambally, Reiki nebo Andělského léčení, které řeší psychické, fyzické i mentální obtíže.
Autodoprava Praha nonstop – rychlá realizace a odvoz
Potřebujete urychleně zajistit odvoz zemního i jiného odpadu nebo nákladní dopravu na území Prahy a středních Čech? Jednoduše kontaktujte firmu Autodoprava Karel Rys, která tyto služby nabízí nonstop.
Pronájem vysokozdvižné plošiny MP 13 s obsluhou pro výškové práce
Pro výškové práce je možné si sjednat pronájem montážní vysokozdvižné plošiny MP 13 u firmy ELINS Plus. Obsluha plošiny je vyškolena. Práce zajišťujeme ve Zlínském kraji.
Servis, oprava, výměna veřejného osvětlení a svítidel, elektroinstalační práce
Společnost Arpex Morava s.r.o. poskytuje kompletní elektroinstalační práce včetně servisu, oprav a výměny veřejného osvětlení v městech, obcích i objektech.
Vybavení a potřeby pro kosmetické a kadeřnické salóny, e-shop, maloobchod, velkoobchod
Zařizujete si svůj kosmetický či kadeřnický salón? Hledáte do něj kvalitní vybavení, nábytek a pomůcky? To vše naleznete na internetovém obchodu firmy PULS – PRAHA, s.r.o.