Aktuální microsite

Budování protipovodňové ochrany-zpevnění břehů, úpravy koryt vodních toků
Společnost ZEPAR se zaměřuje na budování protipovodňové ochrany - provádíme zpevnění břehů, různé úpravy koryt vodních toků. Působí nejčastěji v regionu Zlín, Olomouc, Kroměříž.
Obec Kamenný Újezd a Kocanda leží v Plzeňském kraji v okrese Rokycany
Obec Kamenný Újezd a místní část Kocanda se nachází poblíž města Rokycany v Plzeňském kraji. Obec a její okolí nabízí přírodní krásy, lesy, rozhlednu, maloplošná chráněná území.
Ortodoncie, fixní a snímatelná rovnátka, vady postavení chrupu, mezery mezi zuby
Ortodoncie, vady postavení chrupu, mezery mezi zuby, esteticky nerovné zuby se léčí rovnátky fixními či snímatelnými. Se vším poradí a pomůže MUDr. Radek Kokaisl s ordinací v Praze 10.
Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru i atypických rozměrů
Nábytek na míru, atypický nábytek, skříně, kuchyně, stoly, botníky, postele, dveře pro Vás navrhne, vyrobí a dodá truhlářství Martin Klouček se sídlem v Hradci Králové.
Barvy na textil, kreslící, výtvarné, kreativní potřeby - vše pro vaše tvoření
Pokud patříte mezi milovníky kreativní zábavy, navštivte prodejnu Hravé ruce ve Zlíně. Čeká na vás široká nabídka kreativních, kreslících a výtvarných potřeb‎, barvy na textil - vše pro vaše tvoření.
Žebříky z hliníku, výroba, výsuvné, lanové, štafle, hákové, kombinované
Zabýváme se výrobou a prodejem hliníkových žebříků v mnoha variantách jako jsou výsuvné, lanové, hákové, kombinované či dvojité štafle přímo v naší firmě Tauchman SWS s.r.o. v Jilemnici.
Pekařské linky pro výrobu croissantů - výroba, servis
Vyrábíme a dodáváme rovněž i servisujeme pekařské linky pro výrobu croissantů. Linku dodáváme komplexně s následujícím zařízením. Moučné hospodářství, mísící centrum s dávkováním mouky, vody a ingrediencí, transportní dopravníky, laminovací, tvarovací, svinovací zařízení, přesazení do pece, pekařské pásové pece, transportní dopravníky, ...
Kompresorový olej od dodavatele kompresorů
Kvalitní kompresorový olej pro hladký chod bez zádrhelů. Prvotřídní oleje od dodavatele prodlužují dobu výměny.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Bezpečnostní služba - ochrana vašeho majetku proti zlodějům i požáru Praha
Proč investovat do bezpečnostní služby? Jisti si totiž nemůžeme být bohužel nikdy ničím a každý z nás má obavy z něčeho jiného, ať už z krádeže, vloupání nebo požáru.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Odklad daňového přiznání k dani z příjmu Praha
Jestli Vám chybí do konce měsíce všechny doklady, účetnictví není uzavřené a daň je příliš vysoká, domůžeme se odkladu daňového přiznání k dani z příjmu.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Servis vozů Toyota Karlovy Vary – odborný personál, špičková technika a originální díly
Pokud vlastníte vůz Toyota, jste z Karlových Varů a okolí a hledáte prvotřídní autorizovaný servis pro pravidelnou údržbu vozu nebo jeho náhlou opravu, kontaktujte Auto Eder, s.r.o.
Modré nebo žluté chromátování kvalitní ochrana proti korozi
Firma GALMAT zinkování s.r.o. vám zajistí kvalitní ochranu vašich kovů proti korozi - zaměřuje se na modré nebo žluté chromátování dle potřeby zákazníka.
Diagnostika chorob zvířat Hradec Králové – zamezení šíření nákazy
Všichni chovatelé hospodářských zvířat i zájmové chovy musí nutně udržovat dobrý zdravotní stav zvířat a zamezit šíření chorob. Státní veterinární ústav Hradec Králové nabízí diagnostiku chorob.
Savebox Home -  akumulátorový záložní zdroj, hybridní systém, uchování energie
Hledáte zařízení pro výrobu a uchování elektrické energie v rodinných domech? Firma FitCraft Energy, s.r.o. z Olomouce vyrábí Savebox Home - akumulátorový záložní zdroj, hybridní systém.
Centrum denních služeb Praha pro dospělé osoby s poruchou komunikace
V centru denních služeb Mezigeneračního centra Julie v krásném prostředí vily v Praze je připraven tým odborníků a logopedů pro pomoc dospělým osobám s poruchou komunikace.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Kompletní projektová činnost v oboru vzduchotechniky a klimatizace
Svým zákazníkům nabízíme kompletní služby v oboru vzduchotechniky, klimatizace, chlazení a větrání - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Hlasovací zařízení pronájem Praha – přesná a rychlá evidence výsledků
Pořádáte konferenci nebo přednášku a potřebujete zařízení pro přesnou evidenci průběhu hlasování? Pronájem bezdrátových hlasovacích zařízení poskytuje firma SAN SERVICE s.r.o. z Prahy.
Falcovaná krytina svitky PLX profilované pásy
Švédské ocelové plechy ve svitku PLX s měkkým jádrem určené pro falcování - Legos Kolín
Servis, oprava nízkozdvižných a vysokozdvižných vozíků BT, Caterpillar, Huster
Kvalitní servis a opravu paletových, nízkozdvižných i vysokozdvižných vozíků Vám zajistí společnost J & R servis Jana Macháčka, která působí v oblasti Havířova, Karviné, Třince, Frýdku-Místku a okolí.
Kvalitní a plastová WPC terasová prkna co dlouho vydrží
Minimální údržba plastových terasových prken WPC, navíc jsou naprosto nesmekavá s příjemným povrchem.
Různé provedení klínových řemenů - Logistar s.r.o. Ložiska Hradec Králové
Kvalitní klínové řemeny přímo u výrobců nebo od zahraničních partnerů - obalované i řezané klínové řemeny, případně i řemeny víceklínové
Zlato z bazaru, z výkupu - zlaté šperky, přívěsky, brože z různých druhů zlata
Zvažte výhodnost nákupu zlata z bazaru. Zastavárna a bazar Kroměříž prodává zlato a šperky z výkupu - nové i použité přívěsky, brože, prsteny, náramky, řetízky i náušnice z různých druhů zlata.
Medovník s ovocnou příchutí - meruňkový, švestkový a višňový dort
Společnost Melado s.r.o. ve Slavičíně se specializuje na výrobu lahodného medovníku s ovocnou příchutí, který rozváží po celé České republice i na Slovensko.
Fyzická ostraha objektů Praha a Střední Čechy - specialisté s více než desetiletou praxí v oboru
Společnost A-ROYAL Service s.r.o. poskytuje na celém území Prahy a ve středních Čechách komplexní bezpečnostní služby. Zajišťujeme aktivní celoplošnou fyzickou ochranu majetku a osob.
Energetické celky-výměníkové stanice, průmyslové rozvody vzduchu, dusíku, vakua, chladící vody
Společnost Pipemont dodává energetické celky pro průmyslové společnosti, převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj. Dodáme výměníkové stanice, průmyslové rozvody vzduchu, dusíku, vakua, chladící vody.