Aktuální microsite

3D měření
3D měření prostorově náročných a složitých dílů odborným personálem nabízí Technologické centrum společnosti PROTOTYPOVÁ VÝROBA s.r.o.
Kompletní vyřízení pohřbu, kremace včetně převozu zesnulých
Holešovská pohřební služba nabízí své služby klientům z Holešova a Kroměříže. Postaráme se kompletně o vyřízení pohřbu, kremace včetně převozu zesnulých v ČR i ze zahraničí.
Podlahářské práce - vinylové plovoucí a PVC podlahy
zajištění odborných podlahářských prací, položení plovoucích a vinylových podlah, PVC i koberců a další poskytuje v Kuřimi firma KB komplet servis, s.r.o.
Autolakovna s kompletním servisem lakování Mladá Boleslav
V naší autolakovně nabízíme kompletní servis z oblasti renovace a oživení laku, a to u aut všech značek i typů.
Levné zlaté a starožitné šperky lze pořídit z bazaru i přes eshop
Levné zlaté šperky i starožitné šperky můžete pořídit z bazaru. Zastavárna a bazar Kroměříž provozuje i eshop, kde si můžete snadno vybrat.
Spolehlivé a kvalitní hasicí přístroje by měly být součástí každého domu - prodej, servis
Hasicí přístroj by měl být součástí každého domu - ty nejlepší najdete u společnosti MARAKOU, která vám mimo prodeje také zajistí jejich servis, plnění a výměnu.
Spolehlivý účetní program pro vedení účetnictví - DUNA ÚČTO
Spolehlivý účetní program nejen pro podnikatele a firmy DUNA ÚČTO vám poskytne společnost TILL CONSULT a.s. se sídlem v Přerově.
Dopravní služby JHT CZ - Zabezpečení vozidel, sledovací zařízení
Zajišťujeme zabezpečení vozidel, sledovací zařízení - efektivní nástroj pro správu vozového parku JHT CZ s.r.o. Mladé Buky, Trutnov
Nákladní autodoprava, spedice, Německo Francie Švýcarsko, Trutnov
Dopravní společnost - silniční motorová doprava nákladní mezinárodní i vnitrostátní
Autoservis, pneuservis, opravy - osobní i nákladní auta, Hradec Králové
Hledáte kvalitní autoservis a pneuservis v Hradci Králové? Potřebujete opravit osobní či nákladní automobil? Sháníte náhradní díly? Kontaktujte autodílnu Josef Runkas.
Mrazírna, mražená zelenina a ovoce – výroba, velkoobchod, Vestec u Prahy
Mraženou zeleninu i ovoce, mražené zeleninové a ovocné směsi a mražené houby vyrábí a velkoobchodně prodává společnost AGRO Jesenice u Prahy a.s. Naše mrazírny najdete v obci Vestec u Prahy.
Ochranné prostředky na dřevo - impregnace, lazury, oleje, ochrana dřeva
Ochrana dřeva v exteriéru je důležitá, proto je nutné používat ochranné prostředky na dřevo. U firmy WB Lacke CZ Zlín pořídíte impregnace, lazury, oleje na dřevo zn. ADLER.
Praktické jednorázové nádobí, boxy na jídlo, příbory
Jednorázové nádobí od firmy PRIMA PACK v Olomouci vám ušetří čas i spoustu práce. Je praktické především pro pořádání oslav nebo pro bufety - u nás seženete vše od boxů na jídlo, příborů i talířů.
Výroba a dodávka lahví na alkohol - originální láhve ze skla na víno, likéry a alkohol
Výrobou a dodávkou lahví na alkohol a likéry, na víno, sklenic vhodných do potravinářství, se zabývají Sklárny Moravia. Dodáváme kvalitní originální výrobky za přijatelnou cenu.
Vinný sklep - degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny
Posezení ve vinném sklepě, degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny od firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanov ve Velkých Bílovicích na jižní Moravě.
Ubytování v zámeckém hotelu - perfektní komfort i restaurace
Ubytování v zámeckém hotelu Lednice na Moravě - perfektní komfortní a stylové ubytování s vyhlášenou kuchyní na Zámeckém hotelu v Lednici - památkové území Lednicko-valtického areálu.
Kvalitní travní senáž pro bioplynové stanice
Travní senáž využijete v bioplynové stanici i pro chov skotu - SILYBA a.s. Dolní Dobrouč, Ústí nad Orlicí
Obec Krakovany a Božec leží ve Středočeském kraji v okrese Kolín
Obec Krakovany s osadou Božec leží v Polabské nížině v okrese Kolín. Zemědělská obec je zajímavá díky historickým náboženským památkám a kultuře.
Tisk dokumentů, kopírování i laminace - Hradec Králové
Projektanti a architekti jistě ocení kvalitní tiskařské služby. Bez nich se totiž ve svém zaměstnání neobejdou. I přestože žijeme v digitální a počítačové době, stále je třeba návrhy a projekty vytisknout. Tisk dokumentů či jejich kopírování a laminace zajišťujeme ve společnosti Tuček a našem reprografickém středisku. Moc dobře víme, že ...
Role papíru do plotrů – spotřební materiál Hradec Králové
Výhodně nabízíme role papíru do plotrů, do kopírek, skicovací papír v roli, tkanicové a chlopňové desky, pásky pro páskování projektové dokumentace a pod.
Přístroje a rozvaděče pro vysoké a nízké napětí, transformátory
Přístroje, rozvaděče pro vysoké a nízké napětí, transformátory, stykače, pojistky, jističe, instalace, servis, prodej elektromateriálu zajistí společnost VFSERVIS s.r.o. v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Výroba strojních součástí pro pily, lisy a strojírenství
Strojírenství, strojní opracování svařenců, výroba strojních součástí pro pily, lisy, strojní nůžky. NC i CNC obrábění provádí firma METAL ACTIVITY s.r.o. z Ivančic.
Ruční nářadí Gola pro kutily a profesionály, e-shop, prodej, okres Kolín
Hledáte kvalitní ruční nářadí, které je vhodné jak pro profesionální použití, tak pro domácí kutily? Obraťte se na společnost Gola nářadí s.r.o. - dodavatele nářadí značky Gola.
Instalatérské, vodoinstalační práce, osazení vodoměrných šachet, okres Beroun
Instalatérské, vodoinstalační práce, osazení vodoměrných a revizních šachet, rozvody vody, odpadů, kanalizace a vodovodních řádů provádí firma Pavel Dubský sídlící v okrese Beroun.
Agrodružstvo, živočišná a rostlinná výroba, oprava strojů, okres Pardubice
Rostlinnou a živočišnou výrobou se zabývá Agrodružstvo Klas v obci Křičeň v okrese Pardubice. Chováme skot a prasata, věnujeme se produkci mléka, opravujeme zemědělské stroje.
AGRODRUŽSTVO KLAS Zemědělské družstvo Pardubice