Aktuální microsite

Zahradnické práce - Údržba zahrad, zeleně Liberec
Provádíme kompletní a pravidelnou údržbu zahrad, působíme v Liberci, Libereckém kraji - Firma SPANTIK CZ s.r.o.
Masážní terapie Praha Awakening – harmonizace a detoxikace celého těla
Cítíte se unavení, podráždění, bolí Vás záda a klouby nebo jsou Vaše svaly napjaté? Od všech těchto nepříjemností Vám může pomoci masážní terapie podle Awakening v centru COMHEALTH s.r.o. Praha.
Štíhlá výroba – ergonomická pracoviště přesně na míru
Řešení vybavení dílen, kanceláří, škol nebo zdravotnictví podle moderních principů štíhlé výroby přímo na míru potřebám zákazníka nabízí společnost Kovový nábytek Praha.
Robotická sekačka Robomow - rychlé a pohodlné sekání trávníků, tichý chod, mobilní ovládání
Robustní a spolehlivé robotické sekačky Robomow s možností mobilního ovládání seženete u Arobot. Tyto sekačky rychle, tiše a efektivně posečou Váš trávník, zatímco Vy se můžete věnovat jiným věcem.
Rekonstrukční chirurgie Zlín-korekce jizev, rekonstrukce prsů, nohy, ruky
Oddělení plastické chirurgie KNTB Zlín provádí často výkony rekonstrukční chirurgie se zaměřením na rekonstrukce prsů, nohy, ruky, korekce jizev i jiné plastické operace.
Střežení a sledování provozu vozidla Praha - střežicí systém s lokalizací
Ochraňujte to, co je vám cenné. Ať už je to dům, mobil nebo blízké osoby. Nedejte zlodějům šanci a zabezpečte vaše cennosti. K tomu vám dopomůže společnost REX, která vytváří vaše centrum bezpečí.
Profesionální zpracování - kompletní reprografické práce
Profesionální reprografické a plánografické služby pro architekty, projektanty, konstruktéry - TUČEK s.r.o. Hradec Králové
Suroviny pro pekaře a cukráře, sušené plody
Sušené plody pro vaši pekařskou a cukrářskou výrobu - TRIAS CR s.r.o. Chrudim
Renovace kovů a betonů Litvínov – finanční úspora za nové stroje
Zamezení dalšímu opotřebení částí strojů a zařízení napříč všemi odvětvími průmyslu a jejich zbytečné výměny za nové nabízí specialisté na renovace kovů a betonů z firmy STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Prodej prezentačního systému Roll-up, podpora prodeje a prezentace
Prodej prezentačního systému Roll-up a další produkty určené k podpoře prodeje a prezentace firmy zajistí společnost Activity promotion s.r.o.
Activity promotion s.r.o.
Kvalitní servomotor elektrický táhlový do 0,25 kN PIKO - ZPA Nová Paka, a.s.
Servomotor elektrický táhlový do 0,25 kN PIKO - jsou určeny k přestavování ovládacích uzavíracích a regulačních ventilů
ZPA Nová Paka,  a.s.
Údržba zeleně a trávníků - sečení, hnojení a vertikutace trávy, střih keřů
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí zahradnické práce, mezi které patří také údržba zeleně. Zajistíme Vám sečení, hnojení a vertikulaci trávy, ale také stříhání keřů v okolí Opavy a Krnova.
Speciální tkaniny ze skleněného vlákna, rovingové tkaniny
Speciální tkaniny ze skleněného vlákna a rovingové tkaniny vyrábí společnost RAYMOND GROUP, s.r.o., která je specialistou ve svém oboru. V oblasti výroby tkanin a pásů ze skleněných vláken a rovingu působíme již řadu let a na základě získaných zkušeností jsme schopni zákazníkům nabídnout profesionální výrobu těchto materiálů - speciální, ...
Ekologičtí zemědělci a biopotraviny - Chtějte za své peníze jen to nejlepší!
Jediné české celostátní sdružení ekozemědělců, prodejců a zpracovatelů biopotravin, to je PRO - BIO Svaz ekologických zemědělců v Šumperku.
Teplovodní i elektrické podlahové topení - kvalitní vytápění
V oblasti teplovodního i elektrického podlahového topení se obraťte na společnost Vokamont - sdružení instalatérů v Ostravě a okolí Karviné, která se specializuje právě na vytápění.
Obec Hoslovice leží v Jihočeském kraji v okrese Strakonice, Šumava, turistika
Obec Hoslovice a osady Hodějov a Škrobočov se nachází v Jihočeském kraji v okrese Strakonice. Krásná turistická oblast v předhůří Šumavy s místní rozhlednou a mlýnem.
Základní škola s rozšířenou výukou jazyků, tělesné a hudební výchovy, Praha
Základní škola Marjánka s rozšířenou výukou cizích jazyků, tělesné výchovy se zaměřením na gymnastiku či kopanou, hudební výchovy v Praze 6.
Průmyslové podlahy pro výrobní a skladové haly, komerční budovy, garáže
Průmyslové podlahy, lité betonové podlahy s výztuží pro výrobní haly, sklady, komerční prostory, administrativní budovy, garáže provádí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Obec Seletice ležící v okrese Nymburk ve Středočeském kraji, památky, turistika
Obec Seletice, která se nachází ve Středočeském kraji v okrese Nymburk, láka turisty krásnými lesy, přírodními a historickými zajímavostmi. Obec je členem MAS Svatojiřský les.
Střední škola Obchodní akademie, Ekonomické lyceum a Vyšší odborná škola, Příbram
Střední škola s obory Obchodní akademie, Ekonomické lyceum a Vyšší odborná škola se zaměřením na finanční poradenství v Příbrami se sídlem Na Příkopech 104.
Penzion nad stájí Jakartovice, ubytování a restaurace v Hrubém Jeseníku
Ubytování, restaurace, volnočasové aktivity nabízí Penzion nad stájí - Dalibor Tesař, v Jakartovicích v krásné přírodě Hrubého Jeseníku.
Kvalitní ortopedické vložky na zakázku pro zdravé chodidla a komfort při chůzi
Kvalitní ortopedické vložky na zakázku pro vás zhotoví společnost Paso s.r.o., díky které budete mít zdravé chodila a můžete si nerušeně užívat komfort při chůzi.
TRIAS - velkoobchod s kmínem
Velkoobchod se suchými plody a posypovými materiály pro pekaře a cukráře - kvalitní posypový materiál pro pekárny - s námi dosáhnete perfektních výsledků - TRIAS CR s.r.o. Chrudim
Výroba, instalace typizovaných elektrických rozváděčů NN - všeho druhu
Společnost ELINS PLUS s.r.o. je výrobce typizovaných elektrických rozváděčů všeho druhu. Výroba je zaměřena na elektrické rozváděče NN - průmyslové i domovní.
Bezpečnostní vaky, přepravní bedny, kufříky výroba Praha
O bezpečnou přepravu peněz, drobných i větších předmětů nebo dokumentů se postarají bezpečnostní vaky, přepravní bedny a kufříky vyrobené společností Pro Trade s.r.o. z Prahy.