Aktuální microsite

Poloautomatická montážní linka - dodávka, montáž a zprovoznění
Firma De & Co Hranice, s.r.o. poskytujeme konstrukčně-výrobní služby dle přání zákazníků - nyní dokončila montáž a zprovoznění první poloautomatické montážní linky.
Výroba světelných panelů – skvělá technologie
Špičková technologie světelné výroby – světelný panel - WESTIFORM s.r.o. Hradec Králové
Výroba, centrální klimatizační jednotky, ploché, kompaktní, modulární Liberec
DencoHappel CZ a.s. Liberec se zabývá výrobou, prodejem a servisem plochých, kompaktních a modulárních centrálních klimatizačních jednotek.
Servis, oprava, výměna autoskla, montáž autoskel, úpravy skel
Výměnu, montáž, úpravy autoskel, opravy autoskla metodou Glass-Repair, opravy v krátkém čase, provádí firma AUTOSKLO ÁURIS BRNO s.r.o., sídlící v Brně.
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní ubytování
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní a příjemné ubytování ve vinařské obci Velké Bílovice v Penzionu a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi.
Stavební práce, výstavba domů, objektů, rekonstrukce, stavebnictví, stavby
Stavební práce, stavebnictví, veškeré stavební úpravy, výstavbu a rekonstruci domů a dalších objektů provádí Stavební firma OSP spol. s r.o., působící v okrese Brno-venkov.
Hiporehabilitace se vším všudy - rehabilitační péče prostřednictvím koně, pro osoby se specifickými potřebami
Profesionální hiporehabilitaci neboli komplexní rehabilitační péči prostřednictvím koně můžete dopřát osobám se specifickými potřebami v Bystřici. Ubytování můžete využít právě v penzionu Ovečka.
Projektování, instalace automatické zavlažovací systémy-včetně servisu
Automatické zavlažovací systémy od firmy KOTĚRA Kroměříž pomohou Vaší zahradě žít. Zajistíme projektování, instalace i následný servis zavlažovacích systémů.
Zámečnictví, kovovýroba, mříže, ploty, brány, ocelové konstrukce
Zámečnictví, kovovýroba JP Works - Josef Polášek poskytuje výrobu a montáž mříží, plotů, bran, přístřešků, regálů, ocelových konstrukcí, oplášťování hal.
Přeprava živých hospodářských zvířat, dobytka, krav po celé ČR
Dopravu živých jatečních a chovných hospodářských zvířat a dobytka po celé České republice zajišťuje společnost Karel Klusáček se sídlem v okrese Kutná Hora.
Obec Číměř a osady, okres Jindřichův Hradec, památky, turistika
Obec Číměř a osady leží v Jihočeském kraji, v okrese Jindřichův Hradec, v přírodním parku Česká Kanada. Velkou dominantou jsou zde památky, příroda, stezky pro turisty.
Obec Pšánky, Královohradecký kraj, Mikroregion Nechanicko, rybářský spolek
Obec Pšánky se nachází v Královohradeckém kraji a je součástí Mikroregionu Nechanicko. V obci naleznete hostinec, rybníky, selská stavení, sochy a zvoničku.
Hotel, restaurace, vinařství LAHOFER s.r.o. v centru Znojma
Ubytování, restaurace a vinný sklep v nekuřáckém hotelu LAHOFER s.r.o., sídlící v centru města Znojma, poblíž NP Podyjí.
Soustružení a obrábění kovových dílů na CNC strojích
Soustružení a frézování kovových dílů, práce na CNC strojích, válcování závitů a další zajistí v Dačicích firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o.
Rámy pro galvanické zinkování Praha - individuální přístup
Potřebujete vyrobit rám pro galvanické zinkování? Operujete v okolí Prahy a chcete se spolehnout jen na osvědčenou společnost?
Advokátní kancelář v Šumperku vám poskytne komplexní právní služby a poradenství
Komplexní právní služby a poradenství vám poskytne advokátní kancelář v Šumperku - Milan Janíček, JUDr. je zkušeným advokátem a právním zástupcem, který vám pomůže ve všech právních oblastech.
Lité anhydritové podlahy – Jablonec nad Nisou
Anhydritové podlahy představují ideální řešení pro podlahy se zabudovaným vytápěním, čímž se výrazně snižují právě náklady na topení.
Průmyslové roboty, univerzální, kloubové roboty
Firma EXACTEC Liberec je distributorem robotů firmy Universal Robots pro Českou republiku.
GA-SYSTÉM - celohliníkové světlíky, výroba na CNC strojích
GA-SYSTÉM a DOSTING - celohliníkové světlíky, různé typy střešních světlíků, odborná a rychlá montáž, výroba na CNC strojích od firmy DOSTING, spol. s r.o. v Brně.
Zapůjčení, prodej i servis nářadí, lesní a zahradní techniky
Široký sortiment kvalitní zahradní techniky, prodej, dodávka servis motorových pil, křovinořezů, travních sekaček, zahradních traktorů jedině od Agroservis Holý.
Prodej filtrů a filtračních náplní k úpravě pitné vody nebo pro filtraci vody
Firma VODASERVIS s.r.o. se zabývá úpravou pitné, technologické nebo užitkové vody. Poskytuje filtry, filtrační náplně k úpravě vody nebo její filtraci.
Rekonstrukce, opravy, montáže střech - kvalitní tesařské práce
Rekonstrukce, opravy a montáže střech zajistí v oblasti Jihlavy a Vysočiny firma ZVOZA, s.r.o., která provádí kvalitní tesařské a pokrývačské práce.
Balkónovky Příbram
Váháte, jak letos osadit truhlíky Vašeho okna či balkónu? Velký výběr sazenic balkónovek – květin do truhlíků má v prodeji a s péčí ochotně poradí Zahradnictví Příbram - Volák Josef.
Kompletní sortiment ventilátorů a vzduchotechniky
Ventilátory a vzduchotechniku výhodně nakupujte pod jednou střechou - EPRO Trutnov s.r.o.
Pracovní i zdravotní obuv pro každé zaměstnání - holínky i farmářky
Pracovní obuv, zdravotní obuv, pohodlná i vycházková obuv, bezpečná obuv a obuv pro diabetiky zajistí firma KARS, spol. s r.o. v Brně.
KARS, spol. s r.o.