Aktuální microsite

Výroba, montáž kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů a doplňků – splňte si sny moderní kuchyní
Výrobu, montáž kuchyňské linky včetně spotřebičů a doplňků Vám zajistí Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Navštivte naši prodejnu nábytku v Novém Šaldorfě v okrese Znojmo a vyberte si svou vysněnou kuchyň.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Stavební základy, terénní úpravy, kopání bazénů – profesionální zemní a výkopové práce
Na realizaci stavebních základů, terénních úprav, kopání bazénů a na další zemní, výkopové a bourací práce se zaměřují profesionálové ze společnosti P.J. - MONT, spol. s r.o. působící na Vysočině.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Strojírenské prototypy a formy, kusová malosériová výroba - CNC nástrojářské práce
CNC nástrojářské práce zajišťuje Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na kusovou, malosériovou výrobu strojírenských prototypů a forem pro upínače, zápustky, válcovací trny a jiné přípravky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
CNC řezání vodním paprskem - přesné dělení nejrůznějších materiálů na míru
Společnost ISOTRA a.s. - nástrojárna z Opavy se také zabývá CNC řezáním vodním paprskem na míru. Jsme schopni přesně řezat a dělit nejrůznější materiály dle Vaších potřeb.
ISOTRA a.s. Nástrojárna Opava
Výrobny krmných směsí, premixové linky - granulátory, mačkadla, šrotovníky, linky na pytlování
Výrobny na krmné směsi, premixové linky, granulátory, mačkadla, šrotovníky a linky na pytlování na zakázku vyrábí firma HAIVA Tasovice
HAIVA Tasovice s.r.o.
Tonery do kopírovacích strojů a tiskáren – kvalita za příznivou cenu nejen pro firmy
Široký sortiment tonerů do kopírovacích strojů a tiskáren různých značek pro firmy za příznivou cenu prodává v okolí Olomouce a Prostějova společnost FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Příprava a zajištění STK osobních vozidel, prohlídky vozů před STK
Důkladnou prohlídku vozu před vlastní STK zajistí v okolí Znojma Pneu a auto servis Znojmo. Automobil na STK připravíme, zamluvíme technickou kontrolu a zajistíme STK vašeho vozidla za Vás.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Šperky s opálem, onyxem, polodrahokamy a safíry – nádherné náušnice, přívěšky a prsteny
Na prodej moderních šperků, náušnic, přívěšků a prstenů s opálem, onyxem, polodrahokamy a safíry se zaměřuje Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma, kde Vám poradí s výběrem.
Prodej kvalitních štěpkovačů i štípačů na dřevo za super ceny i s poradenstvím
Na prodej kvalitních štěpkovačů a štípačů na dřevo se specializuje společnost CHLEBIŠ s.r.o. v okolí Hlučína a Ostravy. Zaručí Vám super ceny a poskytnou odborné poradenství.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny, připravené k okamžitému provozu
Motorové stroje pro práci na zahradě i v lese si vyberete v e-shopu firmy Zelená zahrada s prodejnou ve Znojmě - vybírat můžete pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny!
Zelená zahrada
Zlaté, stříbrné náušnice, z oceli – originální šperk pro každou příležitost
Zlatnická dílna Radky Horníčkové má v nabídce širokou škálu náušnic, zlaté, stříbrné i z oceli. Zvolte si módní doplněk k Vašemu outfitu pro každou příležitost. Buďte jedinečná!
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Plošinové ocelové rošty – vysoká kvalita, dlouhá životnost a nízké náklady díky pozinkování
Na zakázkovou výrobu na míru a dodávku plošinových ocelových roštů s dlouhou životností a nízkými náklady díky pozinkování se zaměřuje společnost KASALI, s.r.o působící nejen pro oblast Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Výroba kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek – kompletní kamenické práce
Na výrobu kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek včetně parapetů a krbových říms se zaměřují odborníci ze společnosti Kamenosochařství Boček a syn z Moravských Budějovic.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce
PPS Liberec je expertem na požární ochranu a bezpečnost práce. Poskytujeme školení, kontroly a revize pro zajištění bezpečnosti vašeho podnikání. Přizpůsobená řešení pro každou firmu.
Podpora z MF pro modernizaci teplárenství, snižování emisí v průmyslu – program HEAT a ENERG ETS
Pokud si nevíte rady se zpracováním žádosti o podporu v rámci modernizace teplárenství nebo snižování emisí v průmyslu, obraťte se na společnost E-expert, spol. s r.o., která vyřídí žádost za Vás.
E-expert, spol. s r.o.
Pohřební služba s profesionálním a lidským přístupem, převozy zesnulých, kremace, pohřeb do země
Důstojné rozloučení s Vaším zesnulým, ať už v kapli či v krematoriu, Vám zajistí společnost Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o. z Olomouce. Veškeré formality a náležitosti vyřídíme za Vás.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Kotle na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO – úsporný a ekologický zdroj tepla
Na prodej kotlů na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO a různých druhů krbů a kamen se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar působící v okolí Olomouce a Prostějova.
Kominictví Marek Švécar
Pronájem a prodej lešení a bednění v Olomouci
Společnost SCASERV a.s. s nově otevřenou pobočkou v Olomouci je spolehlivým partnerem pro Vaše stavby. Poskytne Vám levný pronájem i prodej nového či použitého lešení, bednění a zařízení staveb.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Pořiďte si zabezpečovací systém EZS a ochraňte váš majetek a zajistěte bezpečí osob
Zabezpečte svůj majetek s firmou ALARM KFS s.r.o. z Kolína, která má dlouholetou zkušenost v oblasti zabezpečovacích systémů a elektronické ochrany majetku a osob.
ALARM KFS s.r.o. Zabezpečovací a kamerové systémy
Vstupní čistící rohože s vysokou schopností zachytit nečistoty do hal
Vstupní rohože fungují jako čistící rohože do vstupních hal a firem, hotelů, určené pro vysokou zátěž a s vysokou schopností zachytit drobné nečistoty.
DIAMANT AK s.r.o.
Realizace rozvodů v rodinných domech a novostavbách – profesionání zajištění přívodu elektrické energie
Na realizaci rozvodů v rodinných domech a novostavbách a na profesionální zajištění přívodu elektrické energie se v okolí Jemnic a Dačic zaměřuje společnost Elektro Mikeš, s.r.o.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Automaty na svačiny - prodej, servis i pronájem
Automaty na svačiny vám dodává společnost DELIKOMAT s.r.o. z Brna, která se vám postará také o jejich servis a údržbu v krátkém časovém horizontu. Sortiment střídáme v pravidelných intervalech.
DELIKOMAT s.r.o.
Adventní a vánoční věnce - překrásné vazby a dekorace na hřbitov nebo vánoční stůl
Pro vytvoření správné vánoční atmosféry Vám pomůže firma PROPLANT GROUP s.r.o., která pro Vás vyrábí překrásné adventní i vánoční vazby, věnce a dekorace.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Kvalitní a šetrná hnojiva a postřiky pro péči o vaši zahradu
Dopřejte vašim rostlinám špičkovou ochranu před škůdci a dodejte jim potřebné živiny se šetrnými postřiky a hnojivy, které zakoupíte ve firmě Diké centrum.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
S příspěvkem zaměstnavatele se spoří lépe - penzijní spoření od České spořitelny!
Využijte výhod poskytované Českou spořitelnou – penzijní společností, a.s. a získejte oblíbený zaměstnanecký benefit - příspěvek zaměstnavatele na penzijní spoření.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha