Aktuální microsite

Hotel, ubytování, restaurace, wellness, Litomyšl, Pardubický kraj
Luxusní ubytování v historickém centru Litomyšle, velký výběr jídel mezinárodní i české kuchyně, posezení ve vinotéce, relaxaci ve vlastním wellness – to vše poskytuje Hotel Aplaus.
Nově otevřená prodejna podlah v Kolíně  - firma STRNAD podlahy, dveře s.r.o.
Koberce, podlahy, interiérové dveře v Kolíně – ve Štítarech nedaleko Kauflandu výhodně nakoupíte vše pro váš dům či byt.
Prodej použitého materiálu na stavbu Plzeň
Stavíte, přestavujete, budujete a hlídáte náklady za stavební materiál? Ideálním řešením je navštívit prodej použitého materiálu STAVOBAZAR v Plzni, kde nakoupíte levně a ušetříte.
Péče o sportovce Praha – pro zdravý pohyb bez rizika bolesti či úrazu
Ať již sportujete závodně nebo rekreačně, zasloužíte si odbornou péči o Vás pohybový aparát. Klinika komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. z Prahy Vám zaručí profesionální a efektivní přístup.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Prodej brýlí Praha 9 – dětské, sluneční i dioptrické bez doplatku
Sháníte brýlové obruby, dioptrická skla, sluneční brýle nebo dětské brýle? Prodej brýlí světových značek, široký výběr slunečních brýlí a vyškolený personál naleznete u Oční optiky Cvikr na Praze 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Stavební firma D-BAU s.r.o. - projekty, energetické poradenství, výstavba
Zateplování fasád budov, stavby na klíč, rekonstrukce, vestavby, PENB - průkazy energetické náročnosti budov
D - BAU s.r.o. Pozemní stavitelství Semily
Smuteční rozloučení ve vlastních obřadních síních
Pořádáme smuteční rozloučení se zesnulými Ústní nad Orlicí, Česká Třebová, Letohrad, Brandýs nad Orlicí.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Již máme skladem nové klimatizace, už se nemusíte trápit vedrem!
Pořiďte si na tuto sezónu novou klimatizaci za super cenu – prodej klimatizačních jednotek právě začíná...
Grundomat P generace – se servo řízením a dvojitým úderem
Díky novému systému hlavy kladiva lze provádět zemní protlaky vyšší rychlostí - Dvojitý úder se servo řízením - Grundomat P
Podnikání v Rakousku přináší mnoho výhod - Agentura ecoplus v Dolním Rakousku
Proč zvolit podnikání v Rakousku a jaké výhody práce v Rakousku má? Dolní Rakousko je krásná část země, hojně navštěvovaná jako oblíbený cíl pro turistické výlety a dovolené.
Zajistěte si včas revize a vložkování komínů
Provádíme revize a vložkování komínů pro všechny druhy paliv - Rely-SH s.r.o. Kolín
Pneuservis Chrudim, výměna pneu Chrudim, přezutí pneu Chrudim
Provádíme seřízení, výměny dílů i agregátů, diagnostickou kontrolu, opravy vozidel, kontroly a seřízení geometrií podvozkových skupin
Obdarujte své blízké jedinečným dárkovým balením chutného piva
Pivo v krásném dárkovém balení, které potěší nejen oko, ale i ukojí chuťové buňky. Pivo z Českého Ráje je opravdu chutné a osvěžující - PIVOVAR ROHOZEC, a.s
Zateplení budov Teplice - izolační a stavení práce, zajistíme i technický dozor investora
Zateplení budov od Teplotechna - Prima Teplice je ideální řešení pro ty, kteří touží zhodnotit svoje bydlení a současně snížit náklady. Že nemáte tušení, na jakou firmu byste se měli obrátit?
Obec Šemnice a přidružené osady leží v Karlovarském kraji v okrese Karlovy Vary
Obec Šemnice spolu s dalšími přidruženými osadami náleží do Karlovarského kraje a okresu Karlovy Vary. V obci a jejím okolí se nachází přírodní a historické památky a vodáky vyhledávaná řeka Ohře.
Dřevěné masivní podlahy, parketové vlysy, pokládka, montáž, prodej
Dřevěné masivní podlahy, parketové vlysy, podlahová prkna, masivní kazety, mozaika a jiné podlahy Vám prodá, položí či renovuje firma VK Parket - Karel Janovský sídlící v Praze 8.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace a rekonstrukce střech
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace, opravy a rekonstrukce střech, pokládka střešních krytin, izolace střech provádí firma Tomáš Malecký sídlící v Chomutově.
Výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, stavby na klíč
Výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových budov, plotů, zateplení, stavby na klíč Vám zajistí firma STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. se sídlem v okrese Praha - východ.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Křovinořezy, vyžínače, motorové kosy Stihl-zahradní technika
Zahradní technika Stihl od autorizovaného prodejce - křovinořezy, vyžínače, motorové kosy a další zahradní stroje pořídíte u společnosti Modrohorské Humno, Velké Pavlovice (okres Břeclav).
Zabezpečovací systémy ochrání váš majetek – Hradec Králové
Zabezpečovací systémy jsou čím dál více využívanou technikou. Lidé se potřebují cítit bezpečně, to je jednoduše jedna ze základních podmínek spokojeného života. Nechtějí být ohrožování na zdraví, bát se vyjít z domu či mít obavu, že je někdo vykrade. Pokud se však v bezpečí necítíte, měli byste zvažovat zabezpečovací systémy. Že nevíte, jakou ...
Nerezový nábytek, vybavení pro gastronomii eshop -  svařované konstrukce pro nejnáročnější provozy
Náš velkoobchod a maloobchod vám dodá nerezový nábytek, který dodá vaši kuchyni profesionální vzhled a vše potřebné, co pro provoz úspěšné restaurace nebo gastro provozovny potřebujete.
Mezinárodní kamionová silniční doprava celovozové zásilky, dokládky, spedice
Zabezpečujeme mezinárodní kamionovou silniční dopravu, dopravíme celovozové zásilky, zajišťujeme dokládky a spediční služby.
Zpomalovací a vodící prahy, makety policistů a radary eshop - zajistí ukázněnost řidičů
Potřebujete ve Vašem okolí zajistit ukázněnost řidičů a zvýšit bezpečnost chodců? Nabídku zpomalovacích a vodících pruhů, makety policistů a radary naleznete v eshopu firmy PROZNAK Praha s.r.o.
Podlahové prodejní stojany POS/POP – Praha upoutají zákazníky a ihned zvýší prodej
Upoutejte pozornost zákazníků a zvyšte prodej Vašich výrobků a novinek pomocí dobře viditelných podlahových prodejních POS/POP stojanů od společnosti Timm s.r.o. z Prahy.
Diagnostika infekčních onemocnění zvířat Praha 6
Společnost Státní veterinární ústav Praha provádí diagnostiku infekčních onemocnění zvířat. Naše služby: - pitvy zájmových, exotických a hospodářských zvířat - histopatologické vyšetření nádorů a ostatních tkání zvířat, včetně cytologie - imunofluorescenční průkaz infekčních chorob zvířat - vyšetření krevního séra na přítomnost ...