Aktuální microsite

Výkup kovového odpadu, železného šrotu, výkup barevných kovů
Specializace na výkup, prodej, zpracování kovových materiálů, kovového odpadu, železného šrotu, výkup bavných kovů, provádí firma Covenšrot s.r.o., z okresu Třebíč.
Linka pro plnění sušeného mléka do pytlů
Plnění a pytlování sušeného mléka – plnící linka - Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Pardubice - Rosice nad Labem
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Transfuzní oddělení, dárcovství krve Zlín-informace pro dárce krve
Trsnsfuzní oddělení Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín uvítá všechny, kdo projeví zájem o dárcovství krve. Lékař transfuzního oddělení poskytne potřebné informace pro dárce krve.
Oděvní šňůry jsou vyráběny ze 100% polyesterového hedvábí - pletené šňůry
Oděvní šňůry jsou vyráběny ze 100% polyesterového hedvábí - pletené oděvní šňůry ve 28 barevných kombinacích dodává firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Daně právnických a fyzických osob – daňové přiznání bez zbytečných chyb  - O-CONSULT, s.r.o.
Daně právnických a fyzických osob – daňové přiznání bez zbytečných chyb - O-CONSULT, s.r.o. Liberec - rychle a spolehlivě Vám zpracujeme povinné přiznání k dani – s námi máte ucelený daňový servis
Stomatologické vyšetření u zvířat, preventivní čištění zubů u koček a psů
Veterinární klinika Vítkovice, s.r.o. v Ostravě poskytuje stomatologické vyšetření u zvířat a preventivní čištění zubů u koček a psů, které ochrání jejich chrup a přispěje k jejich zdraví.
Exekuce, řešení exekucí, vymáhání pohledávek, bezpečnostní agentura
Vymáhání pohledávek od A do Z a to včetně mimosoudního vyrovnání. Řešení exekucí a pohledávek ve spolupráci s právní kanceláří a exekučním úřadem zajistí TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Pohřebnictví Husáková, non stop provoz, převozy zesnulých, pohřeb
Pohřebnictví Husáková - pohřební služba s non stop nepřetržitým provozem, Vám zajistí převozy zesnulých po celé ČR a následný pohřeb a věcí s tím spojené.
Skvělá figura díky vodnímu grilu VOGR E-shop  - LIMES Litomyšl s.r.o.
Vodní gril VOGR - naprostá novinka v grilování umožňuje pokrm připravit bez spalování oleje nebo koření.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Prodej analogových přístrojů a převodníků Praha
Společnost KRALgroup se zabývá prodejem analogových přístrojů a převodníků.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Úložné střešní boxy - prodej a půjčovna
Plánujete-li dovolenou a řešíte problém jak vměstnat všechny věci do auta, pak vám pomůžou úložné střešní boxy, které seženete v Olomouci ve firmě pneuservis Václav Proksch.
Masáž lávovými kameny, klasické a regenerační masáže - uvolnění svalů i mysli
Dopřejte si v masážním salónu Karla Váňová masáž lávovými kameny k celkovému uvolnění nebo klasickou či regenerační masáž obličeje a šíje, které mají blahodárné účinky na regeneraci pleti.
Ubytování, penzion a kemp Strnadovský mlýn, agroturistika, rodinná dovolená
Penzion s restaurací a kemp Strnadovský mlýn poskytuje ubytování, agroturistiku, svatby a firemní večírky v krásné přírodě na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje.
Tonery do tiskárny přímo od českého výrobce - kvalitní tonerové kazety
Pořiďte si kvalitní tonery do tiskárny přímo od českého výrobce! Stačí se obrátit na firmu ABEL z Opavy, která vyrábí kvalitní tonerové kazety pro laserové tiskárny, kopírky a faxy.
Velkoobchodní a maloobchodní prodej spojovacího materiálu Náchod
Spojovací a kotevní materiál jak pro firmy, tak pro koncové zákazníky - SPOJOVACÍ A UPEVŇOVACÍ MATERIÁL - NOVOTNÝ, s.r.o.
Silniční zametač typ MZS pro zimní i letní úklid vozovek
Správná vizitka města – uklizené chodníky a komunikace. Silniční zametač typ MZS je určen jak pro zimní, tak i pro letní údržbu vozovek a chodníků
Rekonstrukce exteriérů a interiérů, stavební práce, stavitelství
Stavitelství, stavební práce, rekonstrukce exteriérů a interiérů, výstavba domů, kanceláří, továren, budov zajistí firma OSP spol. s r.o., Moravský Krumlov
Zateplování fasád, eliminace hluku, rekonstrukce domů
Stavíte, či rekonstruujete dům? Dříve či později dojde na otázku nezbytného zateplení. Eliminaci hluku pomocí kvalitní izolace i zateplení fasád zajistí na Vysočině společnost Stavitelství MB, s.r.o.
Vestavěné skříně na míru, zakázková výroba moderních skříní do interiéru
Zakázkovou výrobu moderních vestavěných skříní a jiných kusů nábytku do Vašeho interiéru zajistí v oblasti Moravského Krumlova firma TODAP, s.r.o.
Špičková výroba nesvětelných nápisů, nesvětelná loga
Nesvětelné nápisy a nesvětelná loga vyrábí firma WESTIFORM s.r.o. Hradec Králové
Operativní leasing na dopravní a strojové vybavení - financování
Operativní leasing na pořízení dopravního či strojového vybavení a pomoc s financováním pro Vás zřídí specialista v oboru firma Erste Leasing, a.s., ze Znojma.
Ramenová bruska lehčí konstrukce s elektrickým pohonem zdvihu
Ramenová bruska NKP-MM, skvělá volba pro broušení umělého a přírodního kamene - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Ubytování v zámeckém wellness centru, hotel, relaxace
Pěkné ubytování v zámeckém wellness centru, v hotelu Zámek Valeč u Hrotovic. Regenerace a relax, fitness, kadeřnici i kosmetičku vše nabízí náš hotel.
Autoopravna - autoservis a opravy vozidel pro všechny typy vozidel
Firma Autoslužby Rous z Náměšti nad Oslavou poskytuje služby v oblasti autodopravy a autoservisu. Profesionálně vyškolený tým provádí karosářské práce, pneuservis a připraví vaše vozidlo na STK.
Prodej stavební mechanizace, míchačky hobby, profi, internetový prodej, e-shop
Stavební mechanizace - míchačky pro hobby i profi účely, internetový prodej, e-shop, prodej a dodávky od firmy Ing. Vojtěch Malý v Třebíči.