Aktuální microsite

Řetízky a další bižuterie, která ozdobí krk i zápěstí každé ženy
Řetízky, náramky, náušnice a tak dále – to jsou věci, které tvoří vybavení snad každé ženy. Zdobení těla různými přírodními materiály či řetízky bylo vlastní už našim předkům.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Zpracovaní daňového přiznání - rychle a kvalitně
Svěřte svoje účetnictví do rukou profesionálu. Veškeré druhy daňového přiznání Vám zpracuje Ing. Kateřina Mlýnská, která působí nejen v Ostravě, ale také ve Frýdku - Místku a okolí.
Izolace dodávkových automobilů, tvarové izolace Vysoké Mýto
Firma PSP Izoterm se zabývá výrobou izolací pro obytné kontejnery, chladící boxy, automobilové nástavby a lehké montované stavby metodou pěnění do dutin
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Tvarové izolace, polyuretanové desky Vysoké Mýto
Výrobou sendvičových panelů a izolačních panelů se společnost zabývá od svého vzniku v roce 1991
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Autoservis, opravy, údržba užitkových, nákladních aut, Pardubice
O Váš autobus, osobní, užitkový i nákladní automobil, včetně přívěsové techniky, s dieselovými motory se postará firma DOSS spol. s r.o. – profesionální autoservis z Pardubic.
Výroba, prodej, servis, instalace vakuových pump, systémů, autorizovaný servis
Prodej, servis, instalace vakuových pump, vakuových systémů. Autorizovaný servis pro celou ČR provádí specialista v oboru firma Busch Vakuum s.r.o., z Brna.
Vakuová technika, vakuum, vakuové komory, kompresory, komplexní řešení
Vakuová technika, prodej servis, poradenství, instalace vakuové kompresory, vakuum, vakuové komory, vakuové systémy a další zajišťuje firma Activair s.r.o.
Prodej a výroba sudového vína, kvalitní přívlastková vína
Prodej a výroba vlastního sudového vína, kvalitní přívlastková vína od firmy Pavlovín, spol. s r.o. ve Velkých Pavlovicích na jižní Moravě.
Studené, grilovací omáčky-brusinková,šípková,švestková,houbová
Studené, grilovací omáčky-brusinková,šípková,švestková,houbová, ovocné pomazánky, bylinné sirupy ad. vyrábí v oblasti Brna firma Klášterní officína
Dětská přírodní léčiva, bylinné sirupy pro děti od 1 roku
bylinné sirupy, ovocné džemy, likéry, přílohové studené omáčky, ovocné pomazánky, mycí prášky, gely, pasty, balzámy, Iontové nápoje IONTIX
Integrované a kombinované audity více systémů managementu
Integrované nebo kombinované audity více systémů managementu jsou jedním ze způsobů, jak zefektivnit zavedení norem ISO ve firmách
Vzdělávání v oboru výpočetní technika, grafika na PC - počítačové kurzy
Počítačové kurzy a školení poskytuje firma abpc.cz ze Vsetína, která se zaměřuje na vzdělávání v oboru výpočetní techniky. Naučíme a zdokonalíme začátečníky i pokročilé nejen v grafice.
Bezpečnostní holínky EUROFORT S5 - TEMPO Chrudim
Holínky bezpečnostní EUROFORT S5 naleznou uplatnění na stavbách, v zemědělství a výrobních provozech - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Prodej a distribuce autodílů pro osobní, nákladní a užitkové automobily
Prodej a distribuce autodílů - Při stálých odběrech nebo větších jednorázových objednávkách vám nabídneme individuální slevy - OLVAN Náchod s.r.o.
Odvoz suti zajistíme pomocí kontejnerů o tonáži 3t
Zajistíme pro vás odvoz suti z vaší stavby pomocí kontejnerů - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Nymburk
Řidičák skupiny A1 - Rozjeďte to s námi – AUTOŠKOLA Jaromír Popelka
Už od 16 let můžete vlastnit řidičské oprávnění na motocykl do objemu 125 ccm - Řidičské oprávnění skupiny A1 - AUTOŠKOLA Jaromír Popelka
Mobilní EURO boxy pro koně na výstavy, soutěže nebo jako sanitární boxy
Mobilní EURO boxy pro koně na výstavy, soutěže nebo jako sanitární boxy – všechny EURO boxy splňují předpisy a doporučení EU – nabízíme dvojbox EURO II a čtyřbox EURO - TEROM Chlumec nad Cidlinou
Výroba, zaměření v prostoru, návrh školních šaten na míru ve 3D
Česká výroba školních šaten se zárukou až 5 let, pohodlné převlékání a přezouvání v dostatečně velkém a větraném prostoru - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Zabezpečovací systémy EZS Praha – drátové i rychlé bezdrátové řešení
Trápí Vás obavy o Váš majetek a bezpečí? Odborníci z firmy Anfit s.r.o. z Prahy doporučují instalaci drátových nebo bezdrátových zabezpečovacích systémů EZS do jakéhokoliv prostoru.
ŠKODA KODIAQ - prostorné a bezpečné SUV s pohonem všech kol (4x4)
Přijďte se seznámit s novým SUV vozem do AUTOCENTRÁLY s.r.o. v Karviné, kde na Vás čeká rodinný, prostorný a bezpečný automobil Škoda Kodiaq s pohonem všech kol (4x4).
Střecha na klíč, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, okres Hodonín
Střechy na klíč, rekonstrukce střech, izolace, tesařské, klempířské a pokrývačské práce provádí společnost ROBROOF 2004 s.r.o. sídlící v okres Hodonín.
Bezpečnostní protipožární dveře, zesílená odolná konstrukce
Kvalitní bezpečnostní protipožární dveře nabízí ve svém sortimentu společnost AD SECURITY, s.r.o., specialista na zámečnickou výrobu.
Diabetické potraviny eshop – mlsání bez výčitek, dodání až domů
Pokud patříte do rodiny diabetiků, nemusíte se již díky široké nabídce potravin pro diabetiky z eshopu Celidia s.r.o. se sídlem v Praze a doručením až domů omezovat v mlsání a přípravě sladkých jídel.
Prodej rohových i atypických sprchových koutů Praha -  nadčasový design
Široká nabídka sprchových koutů značky PALME, které jsou určeny k prodeji do všech domácností a koupelen.
Komunální a úklidové služby, údržba zeleně, Praha a okolí
V oblasti letní i zimní udržby komunikací, úklidu chodníků, sečení trávy, kácení stromů i úklidových prací v domácnosti i veřejných prostorách Vám své služby nabízí společnost PROSTOR a.s.