Aktuální microsite

Zlatnictví, klenotnictví, dárkové předměty, prodej, Jablonec nad Nisou
Hledáte pro své blízké ideální dárek k významné životní události? Klenoty jsou tou správnou volbou. S výběrem Vám pomohou v Klenotnictví Jiří Mánek v Jablonci nad Nisou.
Dlouhodobý krátkodobý pronájem mobilních toalet WC kadibudek
Pronájem ekologických mobilních toalet s působností po celé České republice.
Prodej, servis, oprava motorgenerátorů, elektrocentrál Rožnov, Vsetín
Firma ELTECO - UPS s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis a opravu motorgenerátorů a elektrocentrál. Zajistíme pro vás kompletní sortiment motorgenerátorů a elektrocentrál včetně opravy a servisu: - výkonový rozsah od 2 kVA až do 4,0 MVA - v mobilním nebo stacionárním provedení - s manuálním, automatickým provozem - v režimu provozu ...
Kartonové desky i desky z PVC výroba Praha – ochrana dokumentů a diplomů
Hledáte firmu, která vám vyrobí kartonové desky nebo desky z PVZ podle Vašich požadavků na míru? Spolehněte se na TOMOS a.s. z Prahy, kde jsou přání zákazníka na prvním místě.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Realizace návrhy zahrad zahradnictví Kolín Velim
Provádíme návrhy a realizace zahrad - Vaši zahradu navrhneme v novém 3D programu
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Operace očí u dětí i dospělých - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Hradecké oční sanatorium poskytuje zdravotní péči jak klasických operací, tak ambulantně i v režimu jednodenní chirurgie.
Operace šedý a zelený zákal skleroplastika oční lékař Hradec
Nabízíme Vám komplexní zdravotní péči v oboru očního lékařství včetně operací šedého zákalu
Notářská kancelář, ověřování smluv, zápisy, notářská úschovna, Chomutov
Jste z Chomutova a okolí a potřebujete využít notářské služby? Neváhejte a kontaktujte Notářskou kancelář JUDr. PhDr. Josefa Marcela. Poskytujeme komplexní notářské služby.
Prodej průmyslových produktů, spojovacího materiálu a nářadí
Prodej průmyslových produktů, spojovacího materiálu a nářadí, servisní produkty, těsnění spojů, výstružníky a další naleznete u firmy Fabory CZ Holding s.r.o. ve Šlapanicích
Pracovní obuv s vysokým stupněm ochrany, standartní pracovní obuv
Pracovní obuv s vysokým stupněm ochrany, standartní pracovní obuv pro běžné použití s vysokou odolností a dlouhodobou životností od firmy KARS, spol. s r.o. v Brně.
KARS, spol. s r.o.
Prádelna, čistírna oděvů, žehlení, mandlování, Praha – Záběhlice
Kvalitní praní, čištění oděvů, žehlení a mandlování zajišťuje společnost EW servis, spol. s r.o. Nebojte se nám svěřit své prádlo a oblečení. Najdete nás v Praze – Záběhlicích.
Podlahářské práce - vyrovnání podkladu pro pokládku podlah
Základem při provádění podlahářských prací je rovný, hladký a pevný povrch, který je nezbytný pro pokládku podlah. Proto vám ve firmě HARMONIE DESIGN zajistí kvalitní vyrovnání a přípravu podkladu.
Prodej, servis, pronájem barevné laserové tiskárny KONICA MINOLTA
autorizovaný prodej, kopírovací stroje, spotřební materiál, faxy, multifunkční zařízení, záruční i pozáruční servis, kancelářské techniky zajistí KOHOUT KT s.r.o.
Výrobky POS/POP k vystavení na pulty, regály a stoly Praha – osloví zákazníky
Oslovte zákazníky vtipnými POS/POP výrobky od firmy od společnosti Timm s.r.o. z Prahy, které slouží k vystavení Vašeho zboží a nabídky služeb na viditelných místech jako jsou pulty, regály a stoly.
Prodej a odborné položení plovoucích podlah, vinylu i PVC
Odborné položení plovoucích podlah, PVC a vinylu, prodej podlahových krytin zajistí v oblasti Brna a Kuřimi firma KB komplet servis, s.r.o.
Pokládka podlah, podlahářské práce, laminátové podlahy
koberce, PVC, přírodní linoleum, plovoucí, laminátové, vinylové podlahy, pokládka, obvodové a přechodové lišty, montáž podlahových krytin zajistí v oblasti Brna KB komplet servis, s.r.o.
Tesařské a stavební práce - Dřevostavby, dřevěné domy
Zbyněk Nyč Náchod tesařské a stavební práce, opravy a sanace střešních konstrukcí
Reklamní potisk triček a textilu z přírodního i umělého materiálu
Kvalitní reklamní potisk triček a textilu z přírodního i umělého materiálu pro Vás zajistí firma K + L, spol. s r.o., se sídlem v Brně na Výstavišti. Využijte potisk triček i pro marketingové účely.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Velkoobchodní prodej potravin s rozvozem, uzenářské a masné výrobky
Velkoobchodním a maloobchodním prodejem potravinářského zboží, ale i jeho rozvozem a distribucí, se zaměřením na masné, uzenářské a mléčné výrobky se zabývá JIMA - SPOL, s.r.o.
Měření radonu na stavebním pozemku Ústí nad Orlicí
Měření radonu ve stavbách – zamezte riziko onemocnění včas - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Izolace a zateplení plochých střech, bezúdržbová střešní krytina
Izolaci a zateplení plochých střech pomocí foliové hydroizolace, kterou lze aplikovat pro novostavby, i pro rekonstrukce vodorovných střech zajistí firma Pavel Daňhel z Moravského Krumlova.
Akce - výhodný nákup bazénového setu Tadeáš
Bazénový set Tadeáš - A & M Borovnička Trutnov - Naší hlavní činností je výroba, prodej, montáž i servis bazénů. Bazény zajišťujeme na klíč.
Drogerie Liberec - široký výběr kosmetiky, drogistického zboží i parfumérie
Liberecká drogerie Horizont nabízí veškeré drogistické zboží - kosmetiku, úklidové prostředky, parfumérii a další. Na webových stránkách je na každý měsíc akční leták, kde si vybere každý.
Ubytování pro rodiny s dětmi v bylinkové obci, dovolená
Ubytování, penzion, ubytování pro rodiny s dětmi, netradiční dovolená v bylinkové obci, ubytování na vejminku jako u babičky ve Slavonicích poskytují Bochníčkovi.
Výrobce kuchyní, kuchyně, kuchyňské linky na míru, kuchyňský nábytek za výhodnou cenu
Kuchyňský nábytek, kuchyňská linka na míru, kuchyně, skříňky, kuchyňské ostrůvky a další výroba a prodej či montáž od firmy Kuchyňské studio Jan Forman z Ivančic.