Aktuální microsite

Zakázková kovovýroba z nerezových a uhlíkových ocelí
Kompletní kovovýroba na zakázku, výroba z nerezových a uhlíkových ocelí - ACTUAL 98 s.r.o. Pardubice
Prožijte aktivní život s Prosportem - sportovní vybavení
Prosport je záruka kvalitního trávení času. Náš velkoobchod se sportovním zbožím vás totiž vybaví na turistiku, horolezectví, lyžování i na další aktivity sportovního vyžití.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Školení strojníků, jeřábníků a svářečů Příbram - školení v oblasti bezpečnosti práce
Příbramské Vzdělávací středisko pořádá základní kurzy a školení v oblasti bezpečnosti práce. U vybraných profesí poskytujeme školení v našich školících střediscích nebo externě přímo u zákazníka.
Rychlý servis klimatizací a vzduchotechniky do 24 hodin
Nabízíme špičkový servis klimatizací a vzduchotechniky jak pro firmy tak pro běžné uživatele - All Klima Servis s.r.o. Nový Bydžov
Generální opravy - kovovýroba a elektrovýroba Praha
Společnost ZEZ s.r.o. se sídlem na Praze 9 nabízí svým zákazníkům služby své společnosti, zejména z oddělení generálních oprav, z oddělení kovovýroby a z oddělení elektrovýroby.
Kamenivo, zemina, zásypový materiál, dodávka, prodej
Prodej, dodávka zásypového materiálu, kameniva, zeminy pro stavební účely dodává firma TESMA Jaroměřice s.r.o., sídlící v Jaroměřicích nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Kopírováni Praha 6 – bez čekání, kvalitně a za nízké ceny
Pokud potřebujete rychle, kvalitně a za dobré ceny okopírovat malé nebo větší množství materiálů, zastavte se na pobočce MP COPIER na Praze 6 v Dejvicích.
Umělecký kovář Praha – poctivá ruční práce tradiční metodou
Poctivou ruční práci a originální výtvory podle Vašeho návrhu nebo ve spolupráci s designérem nabízí umělecký kovář pan Přemysl Jaroš z Prahy.
Dodávka a montáž vjezdových bran - samonosná posuvná brána
Nejrozšířenějším systémem pro vjezd k domu nebo do firemního areálu jsou samonosné posuvné brány. O dodávku a montáž vjezdových samonosných posuvných bran se postará Společnost SEGA JIHLAVA s.r.o.
Prodej luxusních svítidel a osvětlení do interiérů i exteriérů Praha
Správné osvětlení interiéru či exteriéru dokáže ovlivnit výsledný dojem. Nechte si poradit v showroomu Rendl light a.s. v Praze, kde prodávají luxusních svítidla a osvětlení do interiérů i exteriérů.
Multifokální brýlová skla - způsob jak vyběhnout s presbyopií, výhodná akce
Oční Centrum Vyhlídka ve Valašském Meziříčí přichystala výhodnou akci na multifokální brýlová skla - dva páry multifokálních skel za cenu jednoho. Využijte skvělé akce a vyběhněte s presbyopií.
Internetová tiskárna Praha – kvalitní a rychlý tisk za rozumné ceny
Rychlé vyřízení zakázky, doprava po celé České republice, kvalitní tisk ofsetovou nebo digitální tiskárnou a rozumné ceny nabízí internetová tiskárna Karel Němeček, ProPRINT CZ z Prahy.
Chráněná dílna ZeNa Náchod nabízí firmám náhradní plnění 2017
Chráněná dílna ZeNa nabízí náhradní plnění 2017 firmám a zajišťuje pracovní místa pro osoby s částečným i plným invalidním důchodem po celé České republice.
Výroba autoplachet na míru, potisk, servis, Autoplachty Hradec Králové
Zabýváme se výrobou, potiskem, prodejem a montáží všech typů autoplachet - Autoplachty Hradec Králové - Jiří Marha
Jiří Marha Autoplachty Hradec Králové
Mobilní a chemická úpravna pitné vody, filtrace, změkčovače
Firma VODASERVIS s.r.o poskytuje filtrační zařízení, filtry pískové dechlorační, propařovací, trubní, a také dodává dávková čerpadla nebo tlakové nádoby pro úpravu pitné vody.
Nejvýkonnější dřevařské stroje včetně automatických ostřiček OPK
Univerzální ostřička pilových kotoučů, listů a pásů OPK pro přímé a střídavé šikmé broušení
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny a střešních oken Vám zajistí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy.
Revizní technik s osvědčením - revize elektra
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou z Opavy, která má osvědčené revizní techniky, kteří provádí revize elektrických zařízení nejen v okolí Opavy, ale i Ostravy.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Lékařská pohotovost dětská, pro dospělé a zubní pohotovost-LPS Zlín
V 21. pavilonu Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín můžete využít lékařskou pohotovostní službu-LPS dle ordinačních hodin. K dispozici je lékařská pohotovost dětská, pro dospělé i zubní pohotovost.
Prodej a rozvoz baleného ledu - ledové kostky, koule, tříšť nejvyšší kvality
Prodej a rozvoz baleného ledu, ledových kostek, koulí či tříště té nejvyšší kvality zajišťuje Ice support s.r.o., specializující se také na jejich výrobu. Působíme ve Zlíně, Olomouci a celé ČR.
Elektroměry a další přístroje pro měření elektrických veličin Praha
Stále vyšší účty za elektrickou energii a vodu jsou strašákem mnoha domácností. Možností jak ušetřit je spousta, základem všeho však je správně fungující přístroj na měření samotné spotřeby
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Astro CCD kamery prodej Praha – snímání planet sluneční soustavy
Všechny nadšence kamerového snímání planet sluneční soustavy jistě upoutá nabídka prodeje astro CCD kamer specializovaného obchodu Foto optika video Jan Pazdera, který naleznete v centru Prahy.
Moderní dětské kočárky DorJan v novém designu - dopřejte svému miminku to nejlepší
Dopřejte svému miminku jen to nejlepší - pořiďte si moderní dětský kočárek značky DorJan, který vás okouzlí nejen jeho novým designem. V e-shopu darababy.cz je opravdu z čeho vybírat.
Zdravotní středisko – gynekologie, dermatologie, ortopedie, Praha 2
Specializovanou zdravotnickou ambulantní péči v oborech gynekologie a porodnictví, ortopedie, estetická dermatologie a dermatovenerologie poskytuje společnost KCK SALVE spol. s r.o.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Běžný servis dle dohody na počkání - výměna oleje, pneumatik, brzdových  destiček atd.
Provedeme vám na počkání běžný servis na vašem vozidle - Safety Car Liberec, s.r.o.