Aktuální microsite

Generální opravy, servis, rekonstrukce a montáže výtahů
rekonstrukce a montáže výtahů, generální opravy, servis,, revize a další služby spojené se zdvihacími zařízeními zajistí na Brněnsku firma ELVÝZ, s.r.o.
Výsuvné lešení co výrazně ulehčí práci řemeslníkům, snadná montáž a ovládání
Výsuvné lešení lehké konstrukce se snadno přemísťuje jak na stavbě, tak při zámečnických a instalačních pracích - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou, Hradec Králové
Výroba sedacího nábytku, sedací soupravy, čalouněný nábytek
Výroba sedacího nábytku, sedací soupravy, čalouněný nábytek, sedací soupravy v kombinaci s bukovým masivním dřevem od firmy Jiří Svoboda - FAGUS v Třebíči.
Výroba betonových balkónů Hradec Králové, lodžie, stříšky, izolační nosníky
Naší činností je výroba kvalitních betonových balkónů, dále lodžií a stříšek - PLASTBETON s.r.o. Hradec Králové – Kukleny.
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Univerzální přípravky na mytí všech druhů podlah a podlahových krytin
Prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků se ve Zlíně zabývá firma CHEPORT, spol. s r.o. V našem sortimentu naleznete kvalitní přípravky na mytí všech druhů podlah a podlahových krytin.
Potisk sublimační technologií-bytové, módní doplňky, reklamní, dárkové předměty, sedací vaky, eko tašky, obrazy
U firmy SubliProfi, z regionu Zlín, můžete objednat bytové, módní doplňky, reklamní, dárkové předměty, sedací vaky, eko tašky, obrazy a další výrobky, které mají potisk sublimační technologií.
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy, degustace vína a medoviny v rodinném sklípku u firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi ve Velkých Bílovicích.
Bin picking - vybírání předmětů z kontejneru průmyslovým robotem - řešení pod jednou střechou
Bin picking představuje vybírání předmětů z kontejneru průmyslovým robotem, stručně řečeno, robot nahrazuje lidskou práci při vyjmutí předmětů z bedny a jejich následném zakládání do výchozí pozice.
Vrtací kladivo Metabo - výkonné, silné, praktické vrtání či sekání
ToBig nářadí je spolehlivá prodejna, která nabízí kvalitní nářadí značky Metabo pro kutili i profesionály. Vybrat si můžete z nové řady vrtacích kladiv Metabo, které jsou silné, výkonné a praktické.
Prodej kamer i jejich servis - zařídíme vše - Praha
Bez technologií se v dnešní době nikdo z nás neobejde. Každý máme po ruce mobilní telefony, počítače, fotoaparáty, ale také kamery.
Oplocení pro vaši stavbu - ocelový plot, mobilní zábrany i plastová svodidla | Praha
Hledáte-li oplocení pro vaši stavbu, PROZNAK Praha pro vás má řešení. Potřebujete odolný ocelový plot, nebo mobilní zábrany či kovové branky?
Výroba sušáren a vlhkoměrů Praha - pásové, bubnové, fluidní, proudové, vibrofluidní
Výroba sušáren, kontinuálních výrobních lázní a vlhkoměrů, provozní měření a seřizování vzduchotechnických a tepelných zařízení, sušáren, průmyslového odsávaní a jiné.
Prodej programovatelných DC/AC zdrojů Plzeň pro laboratorní a testovací použítí
Společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. prodává DC/AC zdroje - INV 500 - 20000 VA (DC/AC sinus invertory, DC/AC invertory) a INV4000-20 000 VA.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Svítilna LED 025 do rozvaděčů - výrobek pro omezený prostor
Společnost STEGO je známá svými výrobky, které chrání vaše elektrospotřebiče před velkými klimatickými změnami. Dále se taky zabývá produkty, jako jsou třeba svítilny do skříňových rozvaděčů. Produkt Svítilna řady LED 025 se hodí ke všem rozvaděčům a panelům, které mají omezený prostor. Velkou výhodou LED svítilny je její dlouhodobá životnost. ...
Renovace zašlých autosvětel, rozleštění, nanesení ochranného laku - komplexní služby
Vyčištění nebo rozleštění zašlých či zežloutlých světel na vozidlech, nanesení ochranného laku, a kompletní renovaci autosvětel provádí firma AUTOSKLO ÁURIS BRNO s.r.o.
Flexibilní článkové a modulární dopravníky - hliníkové, nerezové, automatizované montážní linky
Společnost FlexLink Systems nabízí flexibilní článkové a modulární dopravníky, dodávka od jednotlivých komponentů až po automatizované montážní linky na klíč.
2D/3D laserové kamery, pro přesné měření profilů – scanCONTROL skener
Jedny z nejvýkonnějších laserových skenerů scanCONTROL pro měření profilu. Přesnost a rychlost měření je pro tyto lasery standard.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Impregnace a ochranné přípravky Seax - dokonalé ošetření obuvi
Základem k dokonalému ošetření obuvi je kvalitní impregnace a ochranné přípravky, které prodlouží životnost vašich bot - proto vám velkoobchod VTR z Rožnova, Vsetína poskytne přípravky značky Seax.
Prodej, dodávka průmyslových nití, metalické nitě  od českých výrobců
Průmyslové šicí nitě, metalické nitě, pletené šňůry zboží od českých výrobců dodává a prodává firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v celém okrese Svitavy.
CMS stroje na obrábění, řezání plastu a frézování
Prodej CMS stroje na obrábění, řezání plastu i frézování zajišťuje společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. Hledáte-li dodavatele kvalitních CMS strojů je pro Vás naše firma tou nejchytřejší volbou.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Obec Zbuzany, okres Praha – západ, přírodní a historické památky, turistika
Obec Zbuzany, leží ve Středočeském kraji v okres Praha – západ, a je významná především pro přírodní, kulturní a historické památky, kaple sv. Alžběty, automuzeum Praga.
Obec Krašlovice a Vitice leží v Jihočeském kraji v okrese Strakonice
Obec Krašlovice s obcí Vitice leží v krásné přírodě Jihočeského kraje v okrese Strakonice a je součástí dobrovolného svazku obcí Blanicko-otavský region.
Kostomlaty pod Řípem leží v Ústeckém kraji v okrese Litoměřice
Obec Kostomlaty pod Řípem se nachází v Ústeckém kraji v okrese Litoměřice, v nížinné oblasti Polabí nedaleko hory Říp. Obec je členem mikroregionu Podřípsko.
Anhydritové podlahy pro perfektní hladkou podlahu vnitřních i venkovních prostor
Průmyslové betonové podlahy najdou své uplatnění ve skladovacích halách či jako základové desky PODLAHOVÉ SYSTÉMY Červinka & Syrový Liberec
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Klempířské stroje nářadí střešní materiál ohýbačky Pardubice
Hlavní náplní firmy je výroba plechotvářecích strojů, zejména pro využití v klempířských, zámečnických a údržbářských dílnách a provozech