Aktuální microsite

Oprava a údržba vozovek, silnic a chodníků Praha - výsprava děr a výtluků
Opravu silnic a údržbu vozovek včetně chodníků, výspravu děr a výtluků provádíme po celé Praze a přilehlém okolí.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Vzduchová a kročejová neprůzvučnost Praha – měření pomocí přesných přístrojů
Službu zjištění schopnosti stavební konstrukce omezovat šíření hluku vzduchovou cestou nebo chvěním a vibracemi (vzduchová a kročejová neprůzvučnost) nabízí firma Greif-akustika s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Rolovací mříže prodej Praha - pro obchodní centra, garáže a podobných objektech
Společnost Novaferm, s.r.o. z Prahy zajišťuje prodej rolovacích mříží. K otevírání možno použít elektropohon.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Repasování, vyvažování a geometrie turbodmychadel a turbokompresorů
Repasování, vyvažování a geometrie turbodmychadel a turbokompresorů, speciální čištění, dynamické vyvažování hřídele zajistí v Brně TURBO Moravia s.r.o.
Spolehlivé generátory ozonu vzduchu O3 vás zbaví ve voze zápachu, hmyzu, bakterií a plísní
Pořiďte si nejsilnější přírodní dezinfekci pro váš vůz - Generátory ozonu vzduchu O3 - TECHNOLOGY-GARAGE, spol.s r.o. Jablonec nad Nisou
Renovování a opravy laku u automobilů, zakázková autolakovna
Renovování a opravy laku u automobilů provádí zakázková Autolakovna BOSS v Brně. Poskytuje lakovací práce s důrazem na precizně odvedenou práci a kvalitu.
Stavba a realizace montovaných hal z ocelových konstrukcí
Montované haly - sportovní, zemědělské, ocelové konstrukce, výstavbu, montáž a kompletní realizaci zajistí firma St mont v Dačicích.
Hydroizolace na bázi folie Sikaplan-ploché střechy odolají náročným podmínkám
Ploché střechy, které dodá firma Rogat s.r.o. Uherské Hradiště, odolají náročným podmínkám. Využitá technologie hydroizolace na bázi fólie Sikaplan.
Naturopatie – řešení potíží s oslabenou imunitou, odkyselením organismu, hloubkovou detoxikací těla
Potíže s oslabenou imunitou pomáhá řešit Studio naturopatie Pavly Novotné, která se zaměřuje na odkyselení organismu, očistu střev, jater a celého organismu i efektivní hubnutí.
Traktory – bazar použité zemědělské techniky
Bazar traktorů firmy Pekass je řešení pro ty, kteří potřebují zemědělskou techniky a mají hluboko do kapsy. Dodáváme nejen použité traktory značek Zetor, John Deere, JCB, Same Iron, ale i nové stroje včetně náhradních dílů. Použité traktory vám jistě budou velkými pomocníky při sklizních, orbách, při sečení trávy nebo jiné činnosti. Jsme ...
Čalounictví Plzeň, dejte svému nábytku moderní vzhled, ze starého udělejte nový
Pokud se nechcete rozloučit se svým původním nábytkem nebo se Vám nehodí do nového interiéru, není to problém. V plzeňském čalounictví paní Yvetty Šantorové Vám se vším pomohou.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Půjčovna a prodej střešní boxy, příčné nosiče, příčníky Olomouc
Pneuservis Václav Proksch se vám postará nejen o pneumatiky na vašem voze, ale také se zaměřuje na prodej a půjčovnu střešních boxů a příčných nosičů. Pokud tedy plánujete vyjet si na dovolenou a zvažujete zda-li si koupit nebo jen zapůjčit vybavení, které vám usnadní umístění zavazadel, tak neváhejte navštívit Penuservis Václav Proksch, kde ...
Fotokoutek, mobilní fotoateliér - originální zábava na svatbu, párty a oslavu
Připravte pro hosty originální zábavu, na kterou budou rádi vzpomínat. Party-fotobudka.cz Opava je mobilní fotoateliér vhodný na svatby, párty a oslavy, kde vytvoříme kreativní a památeční fotografie.
Zvěrolékař, očkování, čipování psů i koček - kvalitní služby a péče
Zvěrolékař v Hlučíně realizující očkování a čipování psů i koček a další péči o domácí mazlíčky je MVDr. Petr Gajdošík. Naše veterinární ordinace poskytuje opravdu kvalitní služby již od 90. let.
AVST channel softwarové řešení pro kabelové televize - vlastní televizní kanál
Vysílejte vlastní televizní kanál - nový produkt AVST channel od firmy SATTURN Holešov z regionu Kroměříž je softwarové řešení pro kabelové televize, pro tvorbu a vysílání infokanálu v kabelové TV.
Tažná zařízení montáž Rakovník – snadná obsluha, funkčnost a bezpečnost
Zvažujete pořízení tažného zařízení na Váš osobní nebo dodávkový vůz? Odborné montáže tažných zařízení na všechny značky aut nabízí kvalifikovaný Autoservis – Jiří Skřivan z Rakovníka.
Stavba rodinných a bytových domů, kanceláří a komerčních prostor Kladno
Pokud sháníte spolehlivou firmu pro stavbu nebo rekonstrukci rodinných a bytových domů nebo komerčních prostor a kanceláří, neváhejte se obrátit na STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna.
Spolehlivá realitní kancelář Opava - dobré reference, recenze
Spolehlivá společnost AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Vám nejenom spolehlivě pomůže při koupi či pronájmu bytu, ale má také dobré reference a spousty spokojených zákazníků.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Ruční výroba šperků na zakázku - originální, jedinečné šperky, náušnice, prsteny
Navštivte kamenný obchůdek Zlatnictví Moravec s originálními šperky v Opavě, kde si můžete vybrat ručně vyráběné prsteny, náušnice, přívěsky a mnoho dalších zajímavých šperků.
Cykloturistika střední Čechy - Obec Hrusice, kraj Josefa Lady
Milovníci cykloturistiky, historie a příznivci autora Josefa Lady si přijdou na své při návštěvě obce Hrusice, která se nachází ve středních Čechách v okrese Praha-východ.
Pohřební služba, pohřby, kremace, převoz zesnulých, Hustopeče
Pohřební služba Kabela Vám pomůže při odchodu blízké osoby a zajistí důstojné poslední rozloučení s ní. Provádíme pohřby do země i kremace. Sídlíme v Hustopečích, okres Břeclav.
Revize jeřábů a zdvihacích zařízení Praha - dlouholetá zkušenost a praxe
Ing. Miroslav Dvořák nabízí a provádí revize jeřábů, hydraulických, lanových a jiných zdvihacích zařízení.
Městys Křemže a osady, okres Český Krumlov, uprostřed CHKO Blanský les
Městys Křemže a osady leží v Jihočeském kraji v okrese Český Krumlov, uprostřed CHKO Blanský les. Turisticky velmi zajímavá obec díky přírodním a historickým památkám.
Městys Křemže
Rehabilitační cvičení SM systém pomocí lana pomůže odstranit bolesti zad
Odstranit bolesti zad Vám pomůže speciální rehabilitační cvičení SM systém. Jde o systém cvičení pomocí lana. Studio Věra Otrokovice se věnuje této metodě.
Prodej brusiva všech značek za super ceny
Prodejna brusiva - velkoobchod a maloobchod brusiv - TECHCENTRUM s.r.o. Česká Třebová