Aktuální microsite

Volné kapacity pro celovozové zásilky CZ-I
Naše dopravní firma Inter Star Liberec s.r.o. nabízí volné kapacity pro celovozové přepravy v relaci Česká Republika - Itálie.
Operace očí včetně šilhání neboli strabismus
Zajišťujeme výkony v oblasti očního lékařství – operace očí včetně šilhání neboli strabismu - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Tekuté prací prostředky, aviváže pro zemědělství, zdravotnictví i potravinářství- výroba a prodej
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků a aviváží určených pro zemědělství, zdravotnictví, potravinářství.
Nová Škoda Kodiaq – elegantní a prostorné SUV, auto roku 2017
Autosalon AUTOCENTRÁLA s.r.o. - autorizovaný prodejce vozů ŠKODA představuje novou Škodu Kodiaq, finalistu ankety Auto roku 2017. Jedná se o rodinný, prostorný a bezpečný automobil.
Distribuce, prodej nehořlavé kovové galanterie a textilních výrobků
Distribuce, prodej nehořlavé kovové galanterie, prodej textilních výrobků pro pánské, dámské i dětské konfekce od firmy Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Dřevostavby - výstavba nízkoenergetických rodinných domů na klíč
dřevostavby na klíč, přístavby, pergoly, zahradní domky, pokrývačské práce, výstavba rodinných domů, projekční kancelář, dřevěné fasády provádí na Brněnsku firma KT dřevostavby
Krimpování, spojování elektrických vodičů pro průmyslové použití
Elektrické vodiče pro automobilový průmysl, pro výrobu motorů a generátorů i pro použití v medicíně spojuje pomocí horkého krimpování společnost Strunk Connect CZ s.r.o.
Tepelná technika - ekologické kotle na uhlí a plyn do rodinných domů s dotací
S vyřízením kotlíkových dotací a pořízením vhodných kotlů na uhlí i plyn do rodinných domů, které jsou ekologické a na něž můžete tuto dotaci získat, Vám pomůže opavská firma CENTRUM NÁŘADÍ.
Testy pro in vitro diagnostiku - Nové verze SALSA® MLPA® probemix
Společnost Biogen PRAHA s.r.o. se sídlem v Praze představuje novou verzi kitu P042, SALSA® MLPA® probemix, sloužící jako testy in vitro diagnostiku nebo výzkumné účely.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Šoupátkové uzávěry zásobníků sypkých materiálů
Šoupátkový uzávěr je vhodný jako prachotěsný uzávěr k uzavírání toku sypkých nelepivých materiálů - Filtr Zeos s.r.o Hradec Králové
Lisování plastových dílů Kolín -  pro různá průmyslová odvětví
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele, který pro vás zajistí lisování plastů, obraťte se na společnost TESPON s.r.o. Kolín
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Již brzy uvedeme na trh novinku Malá radiostanice Tetra ST7000
Profesionální a velmi důmyslná radiostanice Tetra ST7000 – bezdrátové technologie - KonekTel, a.s. Pardubice
Autorizovaný prodej a montáž garážových vrat a vjezdových bran
Autorizovaným prodejem a montáží garážových vrat a vjezdových bran se zabývá v oblasti Havlíčkova Brodu firma SEGA JIHLAVA s.r.o. Za kvalitu našich výrobků hovoří naší spokojení zákazníci.
Galvanické povrchové úpravy Praha - Specializace na galvanické povrchové úpravy kovových dílů
Galvanické povrchové úpravy jsou důležité pro zlepšení vlastností materiálů, a to na povrchu předmětů. Využívá se toho v mnoha odvětvích průmyslové výroby.
Zavlažovací systémy Rain Bird-automatické zavlažování zahrady, hřiště
Firma Kotěra dodává zavlažovací systémy Rain Bird. Automatické zavlažování je ideální pro regulaci závlahy na zahrady, hřiště i veřejnou zeleň. Působíme často v regionu Zlín, Brno.
Stroj Masterform pro kvalitní tepelné tvarování a lisování kompozitu
Tepelné tvarování i lisování kompozitu převážně pro automobilový průmysl provádí společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. díky kvalitnímu stroji MASTERFORM.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Elektronické zabezpečení, požární signalizace - prodej, montáž, servis
Specialistou na elektronické zabezpečení a požární signalizaci je společnost Unitel elektro, s.r.o. v Brně. Zajistíme prodej, montáž, servis a realizaci dle požadavků zákazníka.
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi, výroba, potisk čipových karet, RFID čipy
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi - výroba, potisk a prodej, plastové karty s čipem, RFID čipy dodává firma IdentCORE s.r.o. ve Znojmě.
IdentCORE s.r.o.
Zlatnictví, klenotnictví -prodej zlatých, stříbrných, ocelových šperků
Zlatnictví a klenotnictví Masaříkovi Uherské Hradiště se zaměřuje nejen na prodej zlatých a stříbrných šperků, ale i ocelových šperků z vysoce kvalitní leštěné oceli - Morellato, Brosway.
Bederní korzety s dobrou propustností vzduchu a ortézy horních i dolních končetin
Nestátní zdravotnické zařízení PASO s.r.o. v Ostravě se specializuje na výrobu a prodej ortéz horních i dolních končetin a bederních korzetů, které mají výbornou propustnost vzduchu.
Výhodné pracovní příležitosti přes agenturu práce
Pracovní agentura z Mladé Boleslavi má pro vás přijatelné řešení v otázce zaměstnanosti - DU-MI CZ, s.r.o. Mladá Boleslav
Spolehlivá zahradní pyrotechnika - parádní ohňostroj na jedno odpálení, e-shop
Rozprouděte svou narozeninovou oslavu nebo zahradní párty parádním ohňostrojem. Spolehlivou zábavní pyrotechniku na jedno odpálení si můžete zakoupit online v e-shopu firmy LUSEK.
Květiny na balkon Příbram
Proměňte váš balkon v příjemné místo se záplavou květů. Velký výběr nejrůznějších druhů květin a barevných kombinací na malé i velké balkony nabízí Zahradnictví Příbram – Volák Josef.
Plastová, dřevěná okna - optimální řešení pro podkroví
Prosvětlete svůj domov dřevěnými a plastovými okny od společnosti MKA service s.r.o. - navštivte vzorkovou prodejnu v Prostějově, kde vám pomůžeme vybrat vhodné plastové nebo dřevěné střešní okna.
Účelná vestavěná skříň na míru
Vestavěná skříň na míru je také moderním designovým prvkem každého interiéru – výroba skříní LEKY s.r.o Kolín
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín