Aktuální microsite

Zlaté šperky a zlato za skvělé ceny má na webu Zastavárna Kroměříž
Zastavárna a bazar Kroměříž nabízí zlaté šperky a zlato za skvělé ceny. Šperky nové i ze zástavy na webu zlatoshop.cz.
Zdravé spaní na pohodlných zdravotních matracích na míru
Ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně máte možnost velkého výběru standardních i zdravotních matrací ve všech cenových kategoriích - užijte si zdravé spaní na zdravotních matracích na míru.
Jednorázové papírové tácky, misky, vaničky, talíře pro potravinářské výrobky
Jednorázové papírové tácky, misky, vaničky i talíře jsou vhodnou volbou pro rychlé občerstvení - firma PRIMA PACK vám nabídne široký sortiment potravinářských obalů dle vaší potřeby.
Základní škola, Mateřská škola, ZŠ, MŠ, jídelna, Stráž nad Nežárkou
Dorostly Vaše děti do věku, kdy je třeba přemýšlet o vhodné a kvalitní mateřské či základní škole? Svěřte své ratolesti do naší péče. Jsme Základní a Mateřská škola Stráž nad Nežárkou.
Chovatelské potřeby, krmivo, e-shop, kamenný obchod, prodej, Liberec
Chcete nakupovat chovatelské potřeby, krmivo, hračky a další zboží pro Vaše zvířecí kamarády z pohodlí domova? Navštivte e-shop Evy Kolafové. Zavítat můžete i do kamenné prodejny v Liberci.
Rekonstrukce domů, zednické práce, zateplení fasád, sádrokartony
Specialista na rekonstruce domů, bytů, střech, zateplení fasád a další zednické práce, práce se sádrokartonem provádí Jiří Kacetl Best SDK ze Znojemska.
Školení a kurzy pracovníků pro zemní stroje, rypadla, nakladače, betonárky Rakovník
Kurzy a školení, jsou správnou možností pro ty, kteří chtějí zlepšit své postavení v zaměstnání. Pokud usilujete o zvýšení platu, pak by se vám určitě hodila nějaká nová schopnost.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Nátěry fasád, střech, domů kvalitní práce za výhodnou cenu
Nátěry fasád, domů, střech, malování bytů, domů, obchodů, interiérů, míchání barev to vše nabízí v oblasti Třebíče firma Stavební firma Michal Makovický.
Prodej, dodávka nábytku, kancelářský nábytek, židle, stoly, skříňky na míru
Prodej, dodávka kvalitního kancelářského nábytku, stoly a skříňky na míru, židle a konferenční křesla nabízí firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Inovace - výdejní stojany, řídicí a pokladní systémy UniPOS, bezobslužné platební teminály pro čerpací stanice
Výdejní stojany, inovované řídicí a pokladní systémy UniPOS, bezobslužné platební terminály UNICARD, výrobce a vývojář UNIDATAZ s.r.o.
Prodej, dodávka, náhradních dílů na osobní automobily
Maloobchodní prodej a dodávku náhradních autodílů na všechny značky automobilů, náhradní díly na osobní vozidla zajistí firma Autodíly Novák ze Znojma.
Úprava vodních toků, vodohospodářské stavby, revitalizace krajiny, Praha
O úpravu vodních toků, výstavbu a rekonstrukci vodohospodářských staveb – jezů, rybníků, malých vodních elektráren, čistíren odpadních vod, se postará společnost NOWASTAV a.s.
Dlahy, ortézy, ortopedické protetiky, korzety - výroba, prodej
Prodejem a výrobou ortopedické protetiky, dláh, ortéz, či korzetů se zabývá společnost PASO s. r. o. z Ostravy, nestátní zdravotnické zařízení, která je specialistou ve svém oboru.
Speciální lepidla na parkety prodej Praha -  udrží všechny druhy parket na svém místě
Příznivá cena, přírodní vzhled a také velká variabilita jsou jen některé důvody, proč jsou parkety stále velmi oblíbené.
Terasová prkna douglaska, plotová, podlahová, palubová, obkladová prkna, řezivo pro truhláře
Výroba a produkce sušeného i vzduchemsuchého truhlářského řeziva. Terasová prkna douglaska, plotová, podlahová, palubová, obkladová prkna a řezivo dodává firma WOOD RAKUŠAN.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Prodej dřevěných oken, eurooken, montáž, poradenství - cenová nabídka
Distribuce, prodej dřevěných oken, eurooken, bezplatné poradenství a cenová nabídka, montáže oken, zaruční a pozáruční servis jedině od firmy Okna Bastl z Dačic.
Výrobní haly úsporné LED osvětlení - moderního osvětlení
Výrobní haly úsporné LED osvětlení - moderního osvětlení v průmyslových objektech realizuje specializovaná společnost EFektivní OSvětlování, s.r.o. na Vysočině.
Montáže závlahových systémů a čerpadel Praha – malá spotřeba vody a zahrada snů
Sníte o krásném a zeleném trávníku a nedaří se proměnit sen v realitu? K vysněnému trávníku Vám pomůže montáží závlahového systému a čerpadla společnost Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Dopravní značky Karlovy Vary
FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech zajistí prodej a pronájem dopravních značek se schválením pro osazení na všechny pozemní komunikace v ČR včetně dálnic.
Posuvné dveře, stěny Patio Life-bezbariérové řešení, také atypické rozměry
Díky posuvným stěnám Patio Life vpustíte do svého domu světlo. Posuvné dveře, bezbariérové stěny Patio Life dodá v regionu Zlínský kraj, Praha firma TVT EURO-okna. Vyrobí také atypické rozměry.
Půjčovna zahradní techniky, stavební mechanizace
Půjčovna zahradní techniky a stavební techniky a mechanizace firmy TUFÍR je k dispozici zájemcům z regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Výměnné zemědělské nástavby - korby pro siláž, obilí i univerzální
Chcete-li si pořídit univerzální korby nebo korby pro siláž či obilí pak oslovte firmu Porgest, která je profesionálem ve vývoji a výrobě výměnných zemědělských nástaveb pro nákladní automobily.
Nízkoenergetické domy, dřevostavby na klíč, stavební práce
Kompletní stavební práce a výstavbu nízkoenergetických domů a dřevostaveb ve Velkém Meziříčí zajistí firma Homestead, s.r.o. Realizuje jak hrubé stavby, tak i domy na klíč dle přání zákazníka.
Homestead, s.r.o.
Sítě proti hmyzu Chomutov – dokonalá a neviditelná ochrana před komáry a mouchami
Obtěžuje Vás v letních měsících dotěrný hmyz, ale nechcete se vzdát otevřených oken? Není nic jednoduššího, něž pořídit elegantní sítě proti hmyzu od firmy LENAservis s.r.o. z okresu Chomutov.
Výprodej titanového nádobí, čtyřhranný titanový pekáč s poklicí
Titanové nádobí, čtyřhranné pekáče se skleněnou poklicí, hrnce, pánvičky, různé sady a další najdete ve výprodeji v internetovém obchodě zgastro.cz