Aktuální microsite

Prodej a autorizovaný servis zahradní techniky Stihl a Viking
Mezi významné firmy v oblasti prodeje a autorizovaného servisu zahradní techniky na Břeclavsku i Hustopečsku patří společnost Modrohorské Humno, s.r.o. Dodáváme výrobky předních značek Stihl a Viking.
Kontejnerová doprava - převoz nejen sypkých materiálů
Sháníte kamenivo nebo potřebujete zajistit převoz (nejenom) sypkých materiálů - s tím vším vám poradí společnost Josef Velocha. Provádí totiž jak rozvoz sypkých materiálů, tak i odvoz suti kontejnery.
Karavany, obytné automobily pro pohodlné spaní i jízdu-prodej, opravy, servis
Obytné automobily od firmy EASTWANDER, s.r.o. Kroměříž nabízí pohodlné spaní i jízdu. Jsme prodejci a zajišťujeme servis pro karavany.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Značkové rolety do oken – zajímavý prvek pro vaše pohodlí
Zajistěte si soukromí s našimi značkovými roletami, snadná údržba i manipulace - Stavona, spol. s r.o. Ústí nad Orlicí
Sušárny Praha – sušičky do potravinářství a zemědělství
Vyrábíme kvalitní sušárny do potravinářského a zemědělského průmyslu. Ideální sušičku si můžete vybrat u naší firmy v Praze.
Uzin Bonutz akce pokračuje 1. 6. do 31. 7. 2017 -  prodej palet stěrkovací hmoty UZIN
V termínu od 1. června do 31. července 2017, získáte ke každé zakoupené ucelené paletě stěrkovací hmoty UZIN příslušný počet poukázek BONUTZ.
Termovizní měření Praha – termovize – moderní analýza úniků a ztrát tepla v objektech
Pokud hledáte nový a moderní způsob, jak zjistit a lokalizovat tepelné úniky nebo úniky teplé či studené vody u Vašem objektu, kontaktujte společnost Anfit s.r.o. Praha.
Pohony pro brány Kladno – tichý chod bez trhavých pohybů
Pro komfortní zajíždění do garáží vyhledejte kvalitní pohony pro brány a vrata od společnosti Hanoka - Ing.Marcel Hanz z Kladna s tichým a bezporuchovým chodem bez trhavých pohybů.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Zateplení panelových domů, rekonstrukce objektů, stavební práce
Na zateplení a rekonstrukce panelových domů se zaměřuje společnost MAKOMA stavební firma s.r.o. Provádí také kompletní rekonstrukce občanských a bytových budov v okrese Teplice.
Prodej, servis jízdních kol - trekingová kola dámská, pánská, dětská
Na prodejně Kola PEHAL Uherské Hradiště zakoupíte výhodně trekingová kola - na prodej dámská, pánská a dětská kola. Poskytujeme celoročně i servis jízdních kol.
Stožáry a svítidla veřejného osvětlení ve strohém nebo historickém stylu
Osvětlené parků, chodníků, pěších zón, rychlostních komunikací nebo přechodů pro chodce nebylo nikdy jednodušší. Firma ELTODO, a.s. z Prahy má stožáry a svítidla veřejného osvětlení pro každý prostor.
Myčky nádobí, mycí systémy, vybavení gastronomických provozů
Prodej, dodávka myčky nádobí, mycí systémy, vybavení gastronomických provozů, mycí prostředky, myčky skla, nádobí dodává firma BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Velkoobchodní prodej uzenářských, masných i mlékárenských výrobků
Uzenářské, masné i mlékárenské výrobky a další produkty zajistí ve velkoobchodním prodeji v oblasti Znojma firma JIMA - SPOL, s.r.o.
Prodej kvalitního palivového dříví – tvrdé listnaté a měkké jehličnaté kvalitní dřevo
Firma Boš prodává v okolí Jemnice a Moravských Budějovic tvrdé listnaté, ale i měkké jehličnaté dřevo, které Vám přiveze až domů. Štípání a řezání dřeva naše firma udělá za Vás.
BOŠ spol. s r.o.
Kamionová doprava LKW mezinárodní i vnitrostátní
Nabízíme Vám kamionovou dopravu (LKW) mezinárodní i vnitrostátní, transporty po celé Evropě včetně nebezpečných nákladů ADR třídy 3. - 9. - SPEDITION ZAVŘEL s.r.o. Pardubice
Rozbory konopí pro léčebné účely – Cannabinoidy z listu, květu, stonku
Provádíme rozbory konopí – Cannabinoidy - stanovení v extraktech z konopí nebo z listů, stonků a z květů - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Výroba dílů na zakázku pro zemědělské stroje včetně práškového lakování
Výrobu dílů na zakázku pro zemědělské stroje zajišťuje společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na práškové lakování.
Vyřízení dotací pro fyzické i právnické osoby na lesnictví - lesní technika, cesty, školky, ...
Vyřízení dotací v oblasti lesnictví zajišťuje pro fyzické i právnické osoby společnost Foresta SG a.s., která poskytuje v tomto oboru také poradenství.
Prodejní centrum NORA-prodejna autodílů, náhradních dílů, příslušenství Škoda
Pro karosáře a autoopravny nabízí firma Auto Daníček Zlín možnost odběru autodílů, náhradních dílů a příslušenství Škoda. Prodejna NORA Vás překvapí zajímavými slevami.
Nástěnné bytové klimatizace Praha – komfortní bydlení při horkém počasí
Nemáte rádi rozpálený byt při vysokých letních teplotách? Nemůžete v noci spát kvůli horku? Řešením jsou nástěnné bytové klimatizace nabízené společností SOKRA s.r.o. se sídlem v Praze.
Ploché střechy, opravy, rekonstrukce, izolace střech, Praha
Dlouholeté zkušenosti v oblasti rekonstrukce a realizace plochých střech má společnost STOP PROBLÉM s.r.o. z Prahy. Provádíme i zateplení a izolace střech a také klempířské práce.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Výhodný výkup starého papíru pro další zpracování
Výkup papíru je z ekologického hlediska šetrným řešením. Vykoupený papír se dále zpracovává a recykluje - Suroviny Plundra s.r.o. Žamberk
Ekologická likvidace aut Letohrad – Suroviny Plundra
Zdarma a především ekologicky zlikvidujeme Váš starý vůz. Suroviny Plundra pro Vás zajistí i odtah vozidel - autovraků.
Sběrné suroviny Žamberk – Jaromír Plundra
Firma Suroviny Jaromír Plundra provádí výkup a likvidace v okolí Žamberka. Sběrné suroviny, výkup, likvidace, obchodní činnost.
Výroba trvanlivého pečiva, slaných tyčinek, krekrů
Společnost VEST spol.s r.o. Zlín je výrobce trvanlivého slaného pečiva, Výroba tyčinek a krekrů různých tvarů a příchutí má zde dlouholetou tradici.