Aktuální microsite

Technické sklo pro průmysl, výroba, distribuce, okres Sokolov
Technické sklo má široký okruh využití v různých průmyslových odvětvích. Zajistíme výrobu, prodej po České republice i distribuci do zahraničí. Sídlíme v okrese Sokolov.
Denox - stanovení rozsahu opatření snižujících obsah NOx ve spalinách na limity emisí
Denox - stanovení rozsahu opatření snižující obsah NOx ve spalinách na limity emisí předepsané provozovatelům energetických zařízení tyto služby nabízí firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. v Brně.
Realizace staveb, inženýrské práce ve stavebnictví, stavební dozor, Praha
Jsme spolehlivá a léty ověřená inženýrsko-dodavatelská společnost s mnohaletými zkušenostmi v oboru investičních výstaveb. Zajistíme projektovou dokumentaci, dotace i dozor na stavbách.
Stavební geologie Praha – tuzemské i mezinárodní zkušenosti od roku 1993
Hledáte odborníky pro konzultace i práce v oblasti stavební geologie? Kontaktujte firmu Stavební geologie IGHG spol. s r.o. z Prahy, která má bohaté tuzemské a mezinárodní zkušenosti již od roku 1993.
Výroba koření, bylin a sušené zeleniny Mělník
Neodolatelné vůně a chutě připravovaných pokrmů nelze docílit bez dobrého koření. Výrobou koření, bylin a sušené zeleniny ke zvýraznění pokrmů se zabývá od roku 1932 firma BENKOR s.r.o. z Mělníka.
Ubytování České Švýcarsko - rodinný penzion
Vyrážíte na víkend do Národního parku České Švýcarsko, ale ještě jste nepřemýšleli, kde složíte hlavu? Pak si vyhledejte ubytování České Švýcarsko v Penzionu Dřevák. Penzion Dřevák se nachází v obci Jetřichovice, kam se snadno dostanete autem, vlakem i autobusem. Pro zdejší stavby je typická lidová architektura, a tak se můžete těšit na spoustu ...
Profesionální dietní poradna, prodej zdravé stravy a produktů ke snížení váhy
Dietní poradna Slimbee v Ostravě Vám pomůže zatočit s nadváhou. Náš speciálně vyškolený výživový poradce Vám sestaví jídelníček přímo na míru a stane se Vašim partnerem při hubnutí.
Prodej vína, sudové víno, kvalitní bílá a červená vína
Prodej vína, sudové víno, kvalitní bílá a červená vína, sudová vína v nerezových KEG sudech od firmy vinařství Pavlovín, spol. s r.o. na jižní Moravě.
Nový lak auta pomocí kvalitních autofolií Wrapping
Ochraňte lak svého auta s našimi špičkovými autofoliemi Wrapping, které prodlouží životnost - AUTOSKLA GREGI Pardubice
Realizace střech na klíč pomocí moderních technologií
Využijte naše špičkové služby v oblasti moderních technologií a svařování při výrobě střech - KUKO s.r.o. Červený Kostelec
Výroba a montáž oplocení z kvalitního pletiva - bezpečnostní ploty
Společnost SEGA JIHLAVA s.r.o. kvalitně a rychle postaví oplocení soukromých pozemků, provozoven i hal. Zabývá se výrobou a montáží pletiva a bezpečnostních plotů. Působíme v Havlíčkově Brodě.
Výroba a prodej uzavíracích zvonů s těsnícím prvkem pro ocel i plast
Výrobu a prodej uzavíracích zvonů s těsnícím prvkem pro ocelové i plastové potrubí k dokonalému zatěsnění a jiné produkty zajistí společnost ravetti.cz
ravetti.cz MANIBS BRNO, spol. s r.o.
Nová generace radiostanic MOTOTRBO
Naše firma představuje novou řadu radiostanic Motorola rozšířena o funkci, která automaticky upravuje hlasitost zvuku - KonekTel, a.s. Pardubice
Servis a opravy spojek, spojkového mechanismu a veškeré mechanické opravy vozů všech značek
Navštivte AUTOSERVIS ŠAJTAR v Ostravě a nechte si zkontrolovat a opravit spojky na všem voze. Provádíme veškeré mechanické opravy aut všech značek včetně servisu spojek.
Léčba onemocnění pohybového aparátu metodou VRL - Vojtova reflexní lokomoce
V opavském rehabilitačním zařízení v klášteře na ulici Sušilova 1 je tým fyzioterapeutů vyškolený ve speciální léčebné technice. Jedná se o metodu VRL - Vojtovu reflexní lokomoci.
Výměna a oprava pneumatik - pneuservis s dlouholetou praxí a kvalitními servisními techniky
Výměnu a opravu pneumatik zajišťuje Pneuservis Skotnica s dlouholetou praxí v oboru a kvalitními servisními techniky. Působíme v okolí Třince i Jablunkova.
Obec Staré Hobzí a osady, Jihočeský kraj, památky, turistika
Obec Staré Hobzí a osady se nachází na břehu řeky Moravská Dyje, v Jihočeském kraji, v okrese Jindřichův Hradec. Obec je významná díky památkám, historii a turistice v pěkné přírodě.
Kartonové obaly, krabice s víkem, průmyslová kartonáž na míru, na zakázku
Společnost Akart CZ spol. s r.o. se jako specialista na obalové služby zaměřuje na výrobu kartonových obalů. Dle zakázky a požadavků zákazníka vyrobí průmyslovou kartonáž i krabice s víkem na míru.
Zlaté šperky a zlato za skvělé ceny má na webu Zastavárna Kroměříž
Zastavárna a bazar Kroměříž nabízí zlaté šperky a zlato za skvělé ceny. Šperky nové i ze zástavy na webu zlatoshop.cz.
Zdravé spaní na pohodlných zdravotních matracích na míru
Ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně máte možnost velkého výběru standardních i zdravotních matrací ve všech cenových kategoriích - užijte si zdravé spaní na zdravotních matracích na míru.
Jednorázové papírové tácky, misky, vaničky, talíře pro potravinářské výrobky
Jednorázové papírové tácky, misky, vaničky i talíře jsou vhodnou volbou pro rychlé občerstvení - firma PRIMA PACK vám nabídne široký sortiment potravinářských obalů dle vaší potřeby.
Základní škola, Mateřská škola, ZŠ, MŠ, jídelna, Stráž nad Nežárkou
Dorostly Vaše děti do věku, kdy je třeba přemýšlet o vhodné a kvalitní mateřské či základní škole? Svěřte své ratolesti do naší péče. Jsme Základní a Mateřská škola Stráž nad Nežárkou.
Chovatelské potřeby, krmivo, e-shop, kamenný obchod, prodej, Liberec
Chcete nakupovat chovatelské potřeby, krmivo, hračky a další zboží pro Vaše zvířecí kamarády z pohodlí domova? Navštivte e-shop Evy Kolafové. Zavítat můžete i do kamenné prodejny v Liberci.
Rekonstrukce domů, zednické práce, zateplení fasád, sádrokartony
Specialista na rekonstruce domů, bytů, střech, zateplení fasád a další zednické práce, práce se sádrokartonem provádí Jiří Kacetl Best SDK ze Znojemska.
Školení a kurzy pracovníků pro zemní stroje, rypadla, nakladače, betonárky Rakovník
Kurzy a školení, jsou správnou možností pro ty, kteří chtějí zlepšit své postavení v zaměstnání. Pokud usilujete o zvýšení platu, pak by se vám určitě hodila nějaká nová schopnost.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník