Aktuální microsite

Prodej rohových i atypických sprchových koutů Praha -  nadčasový design
Široká nabídka sprchových koutů značky PALME, které jsou určeny k prodeji do všech domácností a koupelen.
Komunální a úklidové služby, údržba zeleně, Praha a okolí
V oblasti letní i zimní udržby komunikací, úklidu chodníků, sečení trávy, kácení stromů i úklidových prací v domácnosti i veřejných prostorách Vám své služby nabízí společnost PROSTOR a.s.
Zemědělské družstvo, rostlinná výroba, služby, Lány, okres Chrudim
Rostlinná výroba a služby pro zemědělce jsou hlavní činností zemědělského družstva Agricola Bylany. Pomáháme při sklizni obilí, olejnin a pronajímáme prostory pro skladování.
Nábytek do dětského pokoje - dětský nábytek, výroba a realizace pokojíčků pro děti na míru
Nábytek do dětského pokoje Vám vyrobí a navrhne s kompletní realizací firma LAMÉ z Břeclavi.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Prodej trendových francouzských dámských kabelek ze syntetických materiálů
francouzský trend, dámské módní kabelky ze syntetických materiálů, internetový prodej dámských módních doplňků zajistí František Mátl
Efektivní výuka angličtiny, němčiny a ruštiny, kurzy cizích jazyků
Efektivní výuka angličtiny, němčiny a ruštiny, kurzy cizích jazyků, jazykové kurzy pro děti i dospělé, pro firmy, příprava ke zkouškámod firmy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě.
Poruchy přístupových a zabezpečovacích systémů Kladno - pohotovostní služba
Máte rádi pocit, že jste na vše připraveni? Určitě Vás potěší kontakt na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna, která nabízí pohotovostní službu pro případy poruch přístupových a zabezpečovacích systémů.
Parazitologie přispívá lepšímu léčení i chovu zvířat
Parazitologie je pro léčbu nemocí lidí i zvířat velmi důležitá věda, která se zabývá vztahy mezi parazity a jejich hostiteli.
Jazykové kurzy on-line – efektivní metoda vzdělávání pomocí počítačových aplikací
Chcete si vylepšit znalosti cizího jazyka a nemáte čas dojíždět na kurzy nebo Vám nevyhovují nabízené časy? Využijte novou metodu on-line jazykových kurzů, které nabízí jazyková škola Elvis z Prahy.
Průmyslové kamery a strojové vidění Praha - průmyslové kamery s mnoha rozlišovacími parametry
Potřebujete ve firmě uspořit výrobní náklady a hledáte, jak na to? Pomoci by vám mohlo strojové vidění nebo průmyslové kamery od firmy Blumembecker Prag
Okamžité vykoupení vysavačových elektromotorů
Zajišťujeme výhodný výkup vysavačových elektromotorů, pračkových elektromotorů, AL motory do 50kg, CU rotory, alternátory - PDW Metal Trutnov
Stahovací vibrační lišta Enar Tornádo H s hliníkovým profilem a čtyřtaktním motorem Honda
Stahovací lišty se používají na srovnávání a utužení navezeného betonu především na velkých plochách - Emkol - Ing. Josef Koukal Litomyšl
Montáž a servis klimatizačních jednotek a chlazení do bytů
Montáž a servis klimatizačních jednotek a chlazení, odborné prohlídky, likvidaci i výměnu filtrů Vám na Brněnsku zajistí firma Energy Control s.r.o., která veškeré práce provádí kvalitně a pečlivě.
Prodej autodílů a autodoplňků na všechny typy vozidel
Prodej, maloobchod, dodávku náhradních dílů na automobily, autodoplňky, autodíly na vozidla různých značek, příslušenství dodává firma Autodíly Novák, Znojmo!
Prodej traktorů, zemědělských strojů a techniky - nakladače, mlátičky
Prodej traktorů, nakladačů, mlátiček, sklizňová technika, secí stroje a další zemědělské stroje a technika od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně.
Měření magnetických polí Odolena Voda– elektronické přístroje na měření a kontrolu magnetů
Pokud k Vaší výrobě používáte magnetické součástky, jistě se setkáváte s potřebou měření a kontroly magnetických polí. Společnost ELIDIS s.r.o. z Odolene Vody tyto přístroje nabízí.
Český výrobce nábytku, čalouněný nábytek, specializovaná kvalitní výroba nábytku
Český výrobce nábytku, čalouněný nábytek, specializovaná kvalitní výroba nábytku, čalouněné sedací soupravy od firmy Jiří Svoboda - FAGUS v Třebíč.
Pneuservis Praha 4 - kompletní nabídka pneu služeb
Firma AMB v Praze 4 Vám nabízí služby v oblasti pneuservisu. Široká nabídka služeb, pneumatiky mnoha značek skladem a odborný personál připravený Vám pomoci s výběrem.
Obec Lejšovka, okres Hradec Králové, Mikroregion Černilovsko
Obec Lejšovka se nachází v Polabí, nedaleko okresního města Hradec Králové. Obec se zařadila do Mikroregionu Černilovsko a je významná díky sportovnímu areálu a památkám v okolí.
Výroba svařovaných hliníkových konstrukcí, žebříky, lešení, schůdky, plošiny
Vyrábíme svařované hliníkové konstrukce, jako jsou žebříky, posedy, lešení, schůdky, různé plošiny, pomůcky pro invalidy a mnoho dalších na zakázku.
Patologické veterinární oddělením, stanovení příčin úhynu
Naše oddělení Vám zajistí parazitologická, bakteriologická, molekulárně-biologická aj. vyšetření, komplexní vyšetření zvířat při exportu i importu
Turistické vízum do Číny či Vietnamu - cestujte bez komplikací
Plánujete cestu do exotických asijských zemí jako je Čína nebo Vietnam? Tak to budete potřebovat platné turistické vízum. O to se postará firma Agnesa Bohemia.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Pískování skla, nerezu - loga, textu na sklenice, krýgly, lahve s vínem
Pískování skla, nerezu je dekorativní technika, kterou lze vytvořit loga, texty na sklenice, krýgly, lahve s vínem i jiné dárkové předměty. Ateliér AD Kroměříž Vám dodá dárek pro různé příležitosti.
Šnekové převodové skříně Hradec Králové v patkovém nebo přírubovém provedení
Nabízíme šnekové převodové skříně, které částečně upravujeme dle požadavku zákazníka - Strojírna Kukleny spol.s r.o. Hradec Králové
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové