Aktuální microsite

Nápojové obaly na pivo s obsahem CO2
Pro snadné uchování, pohodlnou manipulaci a zachování chuti nabízí naše společnost nápojové obaly na pivo s obsahem CO2 ve velikosti 5 litrů.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Recyklace elektrického a elektronického šrotu Praha - sběr, výkup a likvidace
Zabýváme se výkupem a zpracováním elektronického šrotu. Provádíme sběr, výkup a likvidaci elektronických zařízení.
Špičkové červené, bílé i růžové víno z Moravy - prodej
Ve vinotéce Vinný šenk U Mikeše si vyberete to nejlepší z MORAVY, ať už jste milovníci bílého, červeného nebo růžového vína.
Oprava, náhradní díly holící strojky Braun - Praha
Sběrna záručních a pozáručních oprav Braun Praha 1 - Petrské náměstí 5. Společnost Elpen paní Marcely Kalousové nabízí holící strojky Braun v akčních cenách. Holící strojky: - Pulsonic 9595 - Pulsonic 9585 - Cruzer 2838 - Cruzer 2778 - Entry 815 - Entry 835. Náš celý sortiment - prodej: - planžety, břity - zastřihovače vlasů ...
Ekonomický pohřeb, pohřeb v kostele, pohřební služba Praha
Zajistíme důstojné rozloučení s vašimi blízkými včetně hudby, pohřebních věnců, květin i tisku parte. Usnadníme vám tyto těžké chvíle a takřka vše zajistíme za vás
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Stomatochirurgie nonstop, extrakce - trhání zubů moudrosti Praha 1
Naše privátní stomatologická klinika se sídlem na Praze 1 poskytuje komplexní zubní ošetření. Mezi naše další úkony patří i stomatochirurgie.
Výroba nábytku na míru v soukromém truhlářství, truhlářské práce
Výrobu nábytku na míru v soukromém truhlářství a další truhlářské práce, návrhy a kalkulace zdarma zajistí na Znojemsku firma Truhlářství Rehberger
Prodej jízdenek pro osobní vozidla na trajekty do Skandinávie Praha
Bezpečnou a spokojenou cestu přes moře nabízí firma s mnohaletou zkušeností v oblasti dopravy BOHEMIAN LINES.
Zážitkové a  relaxační pobyty u moře pro 2023 - 2024
Plánujete už letní prázdniny a chcete, aby vaše děti zažily dobrodružství u moře? S našimi rodinnými zájezdy budou prázdniny nejen zábavné, ale i bezpečné.
Cestovní agentura INVIA CZ Prodej zájezdy Liberec
Rekonstrukce železničních tratí, rekonstrukce přejezdů, mostků
Firma SGJW Hradec Králové s.r.o. zajišťuje pomocí nejmodernějšího technického vybavení veškeré železniční stavby.
Projekty kolejových tratí a vleček, dopravních ploch a pozemních staveb
Provádíme kompletní projekční práce pro stavby na dráze a v jejím ochranném pásmu včetně projednání a zajištění příslušných povolení - SGJW Hradec Králové s.r.o.
Hotel Všemina připravil zvýhodněné ubytování pro rodiny s dětmi, školy i firmy
ActivityPark Hotel Všemina najdete pár minut jízdy od města Zlín. Připravujeme po celý rok zvýhodněné ubytování pro rodiny s dětmi, školy i firmy a zpříjemníme Vám pobyt výběrem mnoha aktivit.
Prodloužené a klasické krepové i bavlněné povlečení
Výhodný nákup ložních souprav, klasické i prodloužené délky, bavlněné tak i krepové provedení - Ing. Stanislav Jakoubek JK – Plet Jičín
Dveře BOULIT - moderní interiérové dveře od Strnada
Firma Stanislav Strnad, specializující se na kompletní podlahové krytiny, včetně zaměření i položení Vám nabízí kvalitní dveře BOULIT.
Sportovní tréninkové pomůcky - Překážkový set DS 11 set s tyčkou 6x včetně tašky
Překážky agility jsou nedílnou součástí tréninkové jednotky a jsou vhodné pro trénink různých druhů sportu. Sportovní překážky nabízíme ve velkém výběru za zajímavé ceny - PRODEX AZ s.r.o. Varnsdorf
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Oprava a výstavba chodníků, vozovek a silnic Praha – rychle a profesionálně
Opravu a výstavbu chodníků, vozovek a silnic provádí spolehlivě, profesionálně a rekordním čase na území hlavního města Prahy a celého Středočeského kraje firma DAP a.s.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Reklamní poutače a pulty, postavy, áčka, totemy výroba Praha - nápaditý design
Graficky nápadné reklamní poutače a totemy vyrobené v Praze Vám pomohou zvítězit nad konkurencí a osloví Vaše nové zákazníky na první pohled.
Základní a opakovaná školení pracovníků Rakovník -  nové poznatky a předpisy
Kromě základního školení nabízíme také přezkoušení. Všechny kurzy jsou ukončeny zkouškou a předáním osvědčení o absolvování.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Kovová galanterie - špendlíky a knoflíky, průmyslové a šicí nitě,
Kovová galanterie - špendlíky, knoflíky, nýty, spínadla, náprstky, průmyslové a šicí nitě a spousty dalšího nabízí firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Divadelní představení pro děti a dospělé od 2 do 99 let – Litvínov
Docela velké divadlo, o.p.s. se sídlem v historické divadelní budově v Litvínově a stálou scénou v Divadle U hasičů nabízí pestrý program představení pro dospělé i dětské diváky diváky od 2 do 99 let.
Energetické systémy spotřebitelů a průmyslových subjektů
Společnost ELTODO a.s. se sídlem v Praze nabízí své služby vybudování energetických systémů všem spotřebitelům a subjektům, jako jsou letiště, železnice, metro nebo průmyslové budovy.
Mezinárodní a vnitrostátní cisternová přeprava kapalných látek  ADR
Spolehlivou a flexibilní vnitrostátní i mezinárodní cisternovou přepravu kapalných chemikálii ADR Vám zajistí firma Stratmann s.r.o. v Humpolci.
Strojní podřezávání zdiva Hradec Králové, Pardubice – Karel Žáček
Strojní podřezávání zdiva provádíme řetězovou pilou. Podřezávání zdiva patří mezi přímé mechanické metody sanace vlhkého zdiva. Používá se pro dodatečné izolace cihelného zdiva. Firma Karel Žáček sídlící v Hradci Králové provádí strojní podřezávání zdiva v Hradci Králové, Pardubicích a okolních městech. Strojní podřezávání zdiva je ...
Plovoucí vibrační lišta Enar QZH se čtyřtaktním motorem Honda
Využijte výhodnou nabídku plovoucích lišt určených k vibrování litého betonu na vodorovných plochách - Emkol - Ing. Josef Koukal Litomyšl