Aktuální microsite

Odčervení psů i koček - likvidace vnitřních parazitů správně a pravidelně
Odčervení psů i koček provádí na veterinární klinice Vítkovice s.r.o. v Ostravě. Zajistěte pravidelnou a správnou likvidaci vnitřních parazitů a chraňte tak nejen své zvíře, ale i sebe.
Rychlá pokládka plovoucích a dřevěných podlah za příznivou cenu
Pokládka nové podlahy, dřevěné i plovoucí podlahy, podlahy do domů a bytů za příznivou cenu, pokládku laminátových podlah a další nabízí Jiří Kacetl Best SDK, Znojmo.
Motorové pily STIHL, zahraní a lesní techniky, e-shop, autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce STIHL, motorové pily STIHL, lesní a zahraní technika, velký výběr techniky nabízí dodavatel, e-shop - Zahrada Vysočiny Alena Svobodová.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Pronájem, prodej a koupě nemovitostí Litomyšl
Nabízíme služby realitní certifikované kanceláře, vše vyřídíme za vás - Consult VK Litomyšl
Mezinárodní převody peněz do zahraničí Praha - bez nutnosti vlastnictví bankovního účtu
Posílání peněz do jiných zemí je bezpečné, rychlé a spolehlivé. Významná firma SPORTTURIST – SPECIAL spol. s.r.o. je blízkým spolupracovníkem společnosti Western Union.
Outsourcing strojírenských služeb - optimalizace výroby a výrobního procesu
Chcete-li mít nižší výrobní náklady a zvýšit efektivitu výroby, pak se obraťte na firmu De & Co, která se zabývá outsourcingem strojírenských služeb a optimalizací výroby a výrobních procesů.
Stabilní, vysokorychlostní připojení k internetu - internet po optickém kabelu
Již není problém mít stabilní připojení k internetu v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Díky společnosti Síť21 Otrokovice můžete mít vysokorychlostní internet po optickém kabelu již od 289 Kč.
Servis autoklimatizace, údržba klimatizace v autě
Servis autoklimatizace je nutné provést před letní sezónou. Ve firmě CZECH STYLE provádíme pravidelnou údržbu klimatizace v autě po celý rok. Provozovny máme Zlín, Praha, Brno
Betonové rošty do stájí Jindřichův Hradec - pro skot, selata i prasata
Betonové rošty do stájí pro prasata či skot prodává firma HB Beton Jindřichův Hradec. Firma má za sebou řadu zkušeností a jejich výrobky jsou podloženy několika certifikáty.
HB beton, s.r.o.
Rekreace, turistika, cykloturistika, okres Tábor, jižní Čechy
Stále ještě hledáte ideální místo, kde strávit dovolenou? Dáváte přednost rekreaci v české přírodě? Pak neváhejte a navštivte malebnou obec Pojbuky v jižních Čechách, v okrese Tábor.
Autoservis, pneuservis, diagnostika, klimatizace, okres Kladno
Hledáte kvalitní a levný autoservis a pneuservis v okrese Kladno? Obraťte se na firmu Libor Miltner – kompletní opravy aut, servisní i garanční prohlídky, pneuservis.
Řešení v oblasti lidských zdrojů – propracovaný systém s komplexním řešením
Hledáte práci nebo naopak vhodného kandidáta na volné pracovní místo? Efektivní a snadní řešení v oblasti lidských zdrojů přináší personální agentura ManpowerGroup, spol. s r.o.
Výroba perníků – stroje a zařízení perníkářské výroby
Dodáváme kompletní výrobní linky s tvarovacím zařízením pro výrobu perníků - J4 s.r.o. Hradec Králové
Prodej nových plechových disků značek Škoda, Volkswagen, Seat, Audi
Výhodná koupě plechového disku 15" ET38 pro tyto auta Škoda, Volkswagen, Seat, Audi - Jiří Palička - Repas Robousy s.r.o Jičín
Nenáročné cvičení pro ženy na strojích - efektivní a rychlé hubnutí
Studio Salvea v Hranicích si oblíbí ženy, které mají rády nenáročné, ale především efektivní cvičení na strojích - zhubněte rychle a efektivně.
Studio Salvea Helena Vavříková
Prodej servis vodní čerpadla závlahový systém hadice Jičín
Zajišťujeme prodej a kompletní servis veškerých typů vodních čerpadel všech značek
Dělení plechů od síly 0,55 m do síly 10 mm a maximální šíři 3000 mm
Provádíme kvalitní dělení plechů už od síly 0,55 m do síly 10 mm - pálení plechů autogenem, plazmou i vodním paprskem - MZ Hutní materiály s. r. o. Pardubice
Turbodmychadla, turbokompresory - Schenck, TB comfort, TB sonio, repase, vyvažování
Geometrie, vyvažování, repase turbodmychadel a turbokompresorů všech značek otryskávací stroje Schenck, vyvažovací stroj TB sonio, vyvažování na TB COMFORT.
Kompletní tesařské konstrukce
Poskytujeme ty nejlepší služby v oblasti tesařských prací – tesařské konstrukce, krovy, pergoly, přístřešky, zahradní domky, dřevěné ploty - Vanko CZ s.r.o. Lanškroun
Řetízky a další bižuterie, která ozdobí krk i zápěstí každé ženy
Řetízky, náramky, náušnice a tak dále – to jsou věci, které tvoří vybavení snad každé ženy. Zdobení těla různými přírodními materiály či řetízky bylo vlastní už našim předkům.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Zpracovaní daňového přiznání - rychle a kvalitně
Svěřte svoje účetnictví do rukou profesionálu. Veškeré druhy daňového přiznání Vám zpracuje Ing. Kateřina Mlýnská, která působí nejen v Ostravě, ale také ve Frýdku - Místku a okolí.
Izolace dodávkových automobilů, tvarové izolace Vysoké Mýto
Firma PSP Izoterm se zabývá výrobou izolací pro obytné kontejnery, chladící boxy, automobilové nástavby a lehké montované stavby metodou pěnění do dutin
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Tvarové izolace, polyuretanové desky Vysoké Mýto
Výrobou sendvičových panelů a izolačních panelů se společnost zabývá od svého vzniku v roce 1991
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Autoservis, opravy, údržba užitkových, nákladních aut, Pardubice
O Váš autobus, osobní, užitkový i nákladní automobil, včetně přívěsové techniky, s dieselovými motory se postará firma DOSS spol. s r.o. – profesionální autoservis z Pardubic.
Rotační mlžící jednotky RMJ
Rotační mlžící jednotky typu RMJ jsou zařízení primárně určená ke snižování prašnosti v uzavřených prostorech i ve venkovním prostředí.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.