Aktuální microsite

Náušnice, prstýnky a řetízky – elegantní stříbrné šperky pro každou příležitost
Na prodej moderních i klasických náušnic, prstýnků, řetízků a dalších elegantních stříbrných šperků a doplňků vhodných pro každou příležitost se zaměřuje Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma.
LUCIE GOLD Stříbro LUCIE GJ s.r.o.,
Dárkový poukaz na zážitkový večer s degustací vína na jižní Moravě
Darujte svým známým nebo blízkým originální dárek – zážitkový večer s degustací vína na jižní Moravě. Dárkové poukazy na zážitkový večer s degustací vína objednávejte u První vinařské spol.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Výroba a restaurování pomníků a náhrobních kamenů – profesionální  kamenosochařské práce
Na restaurování a výrobu pomníků a náhradních kamenů a další kamenické práce se zaměřuje společnost Kamenosochařství Boček a syn působící v oblastech Moravských Budějovic a Třebíče.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Kvalitní e-shop s hutním materiálem - betonářská ocel, ocelové jekly, plechy, profily, tyče a trubky
Na prodej kvalitního hutního materiálu, jako je betonářská ocel, ocelové jekly, plechy, profily, tyče, úhelníky a trubky se zaměřuje společnost FERRUM s.r.o. působící na Vysočině a provozující e-shop.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Demolice, likvidace kovů a objemných kovových celků
Specializací Sběrny Havířov jsou demolice a likvidace kovů, ať už průmyslové pece, haly, dopravníky, ocelové komíny. Práce provádíme především v regionech Ostrava, Karviná, Frýdek Místek.
Sběrna Havířov
Zatravňovací plastové dlaždice s dlouhou životností a minimální údržbou
Cenově dostupné plastové zatravňovací dlaždicové systémy s dlouhou životností a vysokou pevností prodává v okolí Hradec Králové firma K.O.S.- plastic, spol. s r.o.
K.O.S.- plastic, spol. s r.o. Plastové ploty
Potisk kvalitního textilu – buďte jedineční a originální v oblečení s potiskem dle vlastního návrhu
Potisk kvalitního volnočasového i pracovního oblečení a obuvi originálními potisky provádí v okolí Kyjova a Hodonína firma A studio group, spol. s r.o.
A studio group, spol. s r.o.
Prodej vánočních stromků jedle, smrčky a živých ryb kaprů, amurů
V Talašově zahradnictví Tlumačov byl zahájen prodej vánočních stromků a živých ryb. Přijďte si vybrat jedle, smrčky i ryby z Hodonína - čerství kapři, amuři. Zveme všechny z Hulína, Otrokovic a okolí.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Eshop - veganské parfémy netestované na zvířatech obsahující pouze rostlinné složky
Eshop MáDokonalost nabízí veganské parfémy netestované na zvířatech obsahující pouze látky rostlinného původu. Navštivte náš eshop, určitě si vyberete z nabídky dámských, pánských i unisex parfémů.
MáDokonalost Eshop veganská kosmetika
Přestavba vozů na LPG pohon včetně pravidelné revize
Kvalitní přestavbu vozidla na LPG pohon při dodržení ekologických i technologických parametrů vozidla včetně revize zajistí ve Znojmě a Moravském Krumlově Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Využití solární energie k nabíjení elektromobilu - úsporné, inteligentní a rychlé řešení
Při nabíjení Vašeho elektromobilu můžete využívat solární energii z fotovoltaických systémů - kontaktujte právě společnost PV Solutions ze Znojma specializující se na dobíjecí stanice na klíč.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Geometrie náprav, sbíhavost kol - profesionální 3D měření a seřízení geometrie kol
3D měření a seřízení geometrie kol, náprav neboli sbíhavost kol provádí PNEU centrum Václavovič s provozovnou v Břeclavi. Naše profesionální péče vašemu vozidlu prodlouží životnost.
PNEUcentrum Václavovič
Reklamní materiály pro Vaši firmu - 3D samolepky, loga, nápisy, písmena
Originální a moderní reklamní materiály Vaší firmy - 3D samolepky, loga, nápisy, písmena od firmy K + L, spol. s r.o. Vám zajistí zájem kolemjdoucích zákazníků.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Stáčené a odlévané svíčky ze včelího vosku – medová vůně a příjemná domácí atmosféra
Stáčené a odlévané svíčky s možností nákupu po kusech nebo v sadě pro vytvoření příjemné domácí atmosféry s medovou vůní je možné pořídit na e-shopu společnosti Včelařství Řezanina.
Výroba vína nejšetrnější metodou v rodinném vinařství – prodej vína s co nejmenším množstvím síry
Rodinné vinařství Matyášovi vyrábí vína těmi nejšetrnějšími metodami v tradičním vinařském regionu Moravy. Prodáváme vína s co nejmenším množstvím síry, která navíc můžete ochutnat v Penzionu Siesta.
Penzion Siesta
Vrtání a vložkování komínů od profesionální kominické firmy
Vrtáním a vložkováním komínů se věnuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž z Frýdlantu nad Ostravicí, která má spokojené zákazníky ve všech okresech Moravskoslezského kraje.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Prodej hliníková rohože, gumová PVC, textilní nebo kartáčová násada
Prodej hliníková rohože od firmy DIAMANT AK s.r.o. Vybrat z textilní nebo kartáčová násada kombinace dle přání zákazníka. Poradenství i návrh následnou odbornou montáž.
DIAMANT AK s.r.o.
Tisk a prodej přepravních štítků a etiket, které se využívají pro značení zboží v přepravě
Tisk a prodej na eshopu přepravních štítků a etiket Vám zajistí společnost KRIŽAN, s.r.o., která se dlouhodobě specializuje na tisk bezpečnostních značení. Značení obalů se využívá v přepravě zboží.
KRIŽAN, s.r.o.
Prodej a pěstování lesních sazenic - buk lesní, smrk
Prodej a pěstování lesních sazenic provádí firma PROPLANT GROUP, kde si vyberete například buk lesní nebo smrk. Navštívit nás mohou zákazníci nejen Hranic, ale také z Lipníka nad Bečvou či Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Výroba přepážek na ochranu proti koronaviru – pro lékárny, čerpací stanice, výdejní okna atd.
Výrobou a upevněním přepážek, které slouží jako ochrana obsluhy před nákazou koronavirem, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Pro zamezení přímého kontaktu se zákazníky.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Adventní věnce se svíčkami, vánoční věnce na dveře nebo okno, vánoční svícny
Nejkouzelnější vánoční atmosféru najdete v Květinové dílně anděl v Opavě, kde si kromě tradičních adventních svícnů můžete zakoupit i vánoční věnce, svícny a další vánoční dekorace.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Produkty z oblasti nedestruktivního testování prodej Praha
Přístroje na nedestruktivní testování výrobků, videoskopy, magnetizační přístroje či ultrazvukové systémy Vám dodá společnost PANAMETRIA CZ s.r.o., Praha.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Pryskyřice, tmely, barvy nebo lepidla vysoké kvality od SYNPO akciová společnost
Společnost SYNPO akciová společnost z Pardubic je výrobce kvalitních pryskyřic, tmelů nebo barev, které mají uplatnění v průmyslu i pro drobné odběratele.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Kvalitní krmiva pro psy a kočky v kamenné prodejně v Rudné u Prahy
V Hájek Pet Food v Rudné u Prahy najdete široký výběr superprémiových značek krmiv pro psy a kočky. Poradíme vám, jak vybrat to nejlepší pro vaše mazlíčky.
Hájek Pet Food s.r.o.
Autodoprava, nákladní doprava, přeprava nákladu, převoz zásilek, paletová přeprava, expresní přeprava
Společnost Pěnkava s.r.o. nabízí spolehlivou a profesionální přepravu Vašeho nákladu. Zajistí rychlou, bezpečnou a efektivní přepravu zboží.
Pěnkava s.r.o.