Aktuální microsite

Stavební firma, stavební práce, stavebnictví, rekonstrukce, kolaudace
Kvalitní stavební firma, stavební práce, dodávka oken, vrat, střech, betonu, zajištění materiálu pro stavbu, projekty, kolaudace a další poskytuje Stavební firma OSP spol. s r.o.
Nábytek na zakázku podle vašich představ
Vše vyrobíme jak potřebujete vy – výroba dřevěného nábytku na míru - Truhlářství pod Budínem
Poradenské služby v oblasti stavebních materiálů
Svojí poradenskou  činnost nabízí Stavexa již několik let také na výstavě "Stavitel" v Lysé nad Labem
Psychosomatika - psychosomatické příčiny nemoci, co nám nemoc chce sdělit
Studio Naturopatie v Ostravě se věnuje psychosomatice, pomůže Vám vypořádat se s obavami, strachy, naučí Vás zvládat stres a napoví, jak ovlivnit myšlení a prožitek emocí, aby nedocházelo k onemocnění
Prodejna a půjčovna, servis, pil, křovinořezů a sekaček
Prodej, půjčovna veškeré zahradní a lesní techniky, servis, prodejna pil, křovinořezů, sekaček a další služby poskytuje firma Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Telkyd S 200 k nátěrům ocelových předmětů
Kvalitní nátěry Telkyd S 200 v široké škále odstínů včetně odstínů RAL - Mana- barvy s.r.o Pardubice
Velkoobchod barev Pardubice – Mana – barvy
Společnost Mana barvy s.r.o. Pardubice nabízí velkoobchodní prodej barev s velkou škálu barevných odstínů.
Formátování a odporové, konturové řezání v rozměru 2D
Potřebujete-li vyřezat podlahové nebo střešní izolační tvarovky, pak se obraťte na společnost Sepas, která provádí formátování polystyrénových bloků a k prořezu využívá odborové a konturové 2D řezaní.
Napájecí systémy pro telekomunikace, DC zdroje a invertory Praha
Ani při výpadku veřejné sítě nemusí Vaše společnost přerušit svůj provoz díky napájecím systémům pro telekomunikace, DC zdrojům a invertorům od společnosti SUM s.r.o. z Prahy.
Poliklinika, zdravotnické zařízení, ambulance, město Bor, okres Tachov
Komplexní zdravotní péči o pacienty – preventivní i léčebnou – v mnoha oblastech ambulantních zdravotnických služeb poskytuje Poliklinika Bor ve městě Bor, okres Tachov.
Podložky na podlahu výroba Praha – originální prezentace loga Vaší firmy
Originální způsob vizuální prezentace loga Vaší firmy nebo výrobku nabízí prostřednictvím podložek na podlahu společnost FREEPOINTS s.r.o. z Prahy, která tyto podložky vyrábí.
Autorizovaný prodej a servis automobilů značky Honda
autorizovaný servis a prodej vozů Honda, nové i ojeté automobily, pronájem vozů, mycí linka s pěnovými kartáči, 400 m2 prodejní plochy to vše najdete u AM servis plus, a.s.
Prodej informačních interiérových a exteriérových skříněk
Informační skříňky - interiérové a exteriérové, z hliníkových profilů s bezpečnostním sklem v různém provedení od firmy Karol Enhof v Třebíči.
Půjčovna stavebních strojů Praha 10 – včetně uvedení do provozu a zaškolení
Pokud stavíte či přestavujete, jistě oceníte možnost zapůjčení stavebních strojů jako jsou omítací stroje či stroje na dopravu betonové směsi, které nabízí firma BB building sanace, s.r.o. z Prahy 10.
Relaxační masáže Praha - Centrum Petra Havlíčka
Ing. Petr Havlíček, známý výživový poradce z oblíbeného televizního pořadu, se víc jak 20 let zabývá výživovým poradenstvím. Svým klientům nabízí postupy, které jsou prověřené dlouholetými zkušenostmi. Ke svým klientům přistupuje individuálně. Centrum Petra Havlíčka neposkytuje pouze nutriční poradenství, ale v jeho službách najdete i ...
Rychlé a kvalitní opravy pneumatik - uskladnění pneumatik
Ve spolehlivém a rychlém pneuservisu se vám dostane profesionálních služeb od zkušených odborníků - Autoopravna Chrudim
Sběr a svoz biologicky rozložitelného odpadu – v celé České republice
Nevíte co s posekanou trávou či bioodpadem? Pro živnostníky i města ze celé České republiky zajišťuje sběr a svoz biologicky rozložitelného odpadu firma AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Stavební práce, výstavba nízkoenergetických dřevostaveb
nízkoenergetické domy, dřevostavby na klíč, výstavba ekologických rodinných domů, pokrývačské práce, projekční kancelář, vysoká kvalita zajistí v Hodoníně a Břeclavi firma KT dřevostavby
Výstavba rodinných domů a dřevostaveb na klíč
zvukoizolační vlastnosti staveb, plně ekologické domy, výstavba, nízkoenergetické domy, financování, dřevostavby na klíč, přístavby, pergoly zajistí na Znojemsku KT dřevostavby
Zemní průzkumy Praha – neinvazivní identifikace anomálií, potrubí a podzemních instalací
Průzkumy stavebních prostorů kvůli identifikaci podzemních instalací, lokalizaci poruch inženýrských sítí, podzemních vodních zdrojů či jiné zemní průzkumy nabízí spolehlivá firma DEAS s.r.o. z Prahy.
Státní veterinární ústav provede odbornou diagnostiku Praha
Potřebujete provést veterinární diagnostiku uhynutí vašich zvířat? Zjistit, zda a jak onemocněla, vám mohou pomoci profesionálové ze Státního veterinárního ústavu v Praze.
Auto-moto baterie - prodej kvalitních baterií na všechny druhy vozidel
Auto-moto baterie, prodej kvalitních baterií na všechny druhy vozidel - osobní, nákladní, motocykly, zemědělská vozidla, stavební stroje i elektrokola od firmy AUTO-MOTO-BATERIE v Břeclavi.
Izolace, rekonstrukce - ploché a pultové střechy
Ploché a pultové střechy - Rádi Vám poradíme, navrhneme nejlepší řešení a zpracujeme cenovou nabídku
Stavební činnost – profese PSV
Profese PSV – stavební činnost při které se provádějí jak kompletní stavební práce, tak dokončovací práce - HAVAX a.s. Liberec
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Výroba, prodej, regulátor tlakové diference PV, řízení a regulace
Regulátory tlakové diference PV, ventily zajišťující udržování konstantní tlakové diference mezi přívodním a zpětným potrubím dodává firma Hydronické Systémy s.r.o., z Brna.