Aktuální microsite

Regionální, farmářské potraviny, zdravá výživa i ovoce a zelenina
Prodejna Lukovský špajz zve k nákupu - specializujeme se na regionální farmářské potraviny, v sortimentu je ve velké míře i zdravá výživa, ovoce a zelenina. Obchod je v Lukově, nedaleko Zlína.
Prodej jednorázových ochranných obleků-protichemický ochranný oděv
Prodej, dodávka jednorázové ochranné obleky, protichemický ochranný oděv odolný vůči pronikání částic, postřiku zakoupíte od firmy ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG ve Znojmě.
ZVG CZ s.r.o.
Nábytek do koupelny a další koupelnové doplňky
Náš obchod nabízí kvalitní koupelnové doplňky a nábytek v české kvalitě, stavební hmoty, obklady, plynové kotle a mnoho dalšího - C + C Cimbál s.r.o. Liberec
Koupelnový nábytek sanita Liberec nářadí obklady dlažba Jablonec.
Vybírejte koupelnový nábytek z pohodlí vašeho domova - navštivte e-shop, internetový obchod naší firmy C + C Cimbál
Mezinárodní přeprava kusového a paletového zboží
Přepravujeme kusové a paletové zboží po celé Evropě včetně přepravy nebezpečných nákladů - SPEDITION ZAVŘEL s.r.o. Pardubice
Prodej, výroba ochranné lisované papírové rohy a hrany - levná ochrana balení
Pokud hledáte levnou ochranu balení proti poškození, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která vyrábí a prodává ochranné lisované papírové rohy a hrany.
Kvalitní individuální ortopedické boty šité na míru - výroba, prodej
Kvalitní individuální ortopedické boty šité na míru v Ostravě vyrábí a prodává společnost PASO s.r.o., která je specialistou na ortézy ortopedické a protetické.
Prodej nástrojů do vaší dílny - ruční, elektrické, pneumatické nářadí
Vybavte si dílnu ručním, elektrickým nebo pneumatickým nářadím od ověřených dodavatelů. Prodejna NAMIO s.r.o. v Prostějově je zaměřena na prodej profi i hobby nástrojů.
Škola homeopatie, výuka a kurzy klasické i postklasické homeopatie
Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o. zajišťuje výuku na víkendových kurzech klasické i postklasické homeopatie. Studium trvá tři roky a probíhá v Praze a v Brně.
Závlahové systémy a postřikovače pro zemědělce, fotbalová hřiště, zahrádkáře
Zavlažovací zařízení, závlahové systémy, soustavy a postřikovače pro zemědělce, zahrádkáře, fotbalová hřiště, okrasné zahrady, skleníky Vám dodá a zrealizuje firma AGROFIM CZECH s.r.o.
Frézovací a soustružnické nástroje, nástroje ze slinutých karbidů
Společnost NESKAN s.r.o. je provozovatelem velkoobchodu s frézovacími a soustružnickými nástroji, nástroji ze slinutých karbidů, pro vrtání, vyvrtávání či broušení.
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, okres Benešov
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, základové desky, fasády, dlaždičské a obkladačské práce Vám provede firma Miroslav Šindelář, sídlící v okrese Benešov.
Povrchové úpravy kovů, pískování suché, chemické odlakování, metalizace kovů
Povrchové úpravy kovů metodami jako jsou suché pískování, chemické odlakování, metalizace kovů Vám zajistí společnost JOHUR s.r.o., která sídlí ve Vysokém Mýtě.
Práce instalatérské, topenářské, rozvody plynu, vody a topení, Praha
Práce instalatérské a topenářské, rozvody plynu, vody, topení a kanalizace, revize plynových zařízení provádí společnost INSTALACE Šubrt, spol. s r.o., která sídlí v Praze 10.
Logistika Ústí nad Labem – komplexní služby pro přepravu Vašich zásilek
Komplexní logistické služby pro zákazníky z Ústí nad Labem a okolí od BOHEMIA CARGO s.r.o. zajistí včasnou a spolehlivou přepravu Vašich zásilek na místo určení po celém světě.
Dotykové a tlačítkové registrační pokladny s pohodlným ovládáním Praha
Zpříjemněte si povinnost používá registračních pokladen pořízením dotykové nebo tlačítkové pokladny s příjemným a snadným ovládáním od společnosti REALEX International spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Nadřazené řídicí systémy - analýza, vývoj, implementace a dodání HW
Analýzu, vývoj, implementaci nadřazeného systému včetně dodání potřebného hardwaru u zákazníka zajistí spolehlivě tým odborníků ze společnosti ELTODO a.s.
Rychloběžná rolovací vrata a jiná kovovýroba Beroun
Hlavní produkcí firmy Forte Beroun spol. s r. o. je výroba rychloběžných rolovacích vrat
Letní pobyt, rodinná dovolená - ubytování pro děti do 15 let zdarma
Na Hotelu Všemina si užijí děti i rodiče letní pobyt na plno. Ubytování pro děti do 15 let je zdarma. Díky animačnímu programu i výletům v okolí Zlína, Vsetína Vás čeká rodinná dovolená plná zábavy.
Ocelové odpady, barevné kovy Chomutov – výkup včetně odvozu, zpracování a prodej
Firma Štoky s.r.o. z Chomutova se postará o odvoz a výkup ocelových odpadů a barevných kovů od fyzických osob a průmyslových podniků.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
5-litrové Party soudky na pivo
Na osvěžení při oslavách a akcích využijete naše pětilitrové soudky, které udrží nápoj chladný a stále svěží.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Monitoring a trasování kanalizace a odpadů, čištění kanalizací
čištění a vývoz jímek, žump, septiků, čištění kanalizací a odpadů, monitorování potrubí pomocí speciálních sond, revize kanalizace v Brně zajistí TRADAP, s.r.o.
Nákup a prodej repasované jehly fittingy
Společnost KSO AST GmbH. zástupce Anna Petrová v Praze se zabývá zprostředkování nákupu a prodeje jehel - fittingů v kompletní specifikaci tj. FLACH, KOMBI, KORB a všech náhradních dílů a těsnění.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Restaurátorské práce Praha -  obnova památkových objektů
Společnost Restaurátoři pod vedením Miroslava Šacha nabízí restaurátorské práce a historické průzkumy. Naše firma sídlí na Praze východ ve Svojšovicích.
Výroba dámských slipových a menstruačních vložek, tampónů
slipové a menstruační vložky, tampóny, prevence vaginální mykózy, ochrana poševní sliznice, vložky s probiotickou kulturou, inkontinenční vložky vyrobí FIDE s.r.o.