Aktuální microsite

Stavby výstavby realizace dřevostavby nízkoenergetické domy na klíč Liberecký kraj
Specializujeme se hlavně na výstavbu bytových domů, rodinných domů a dřevostaveb - Stavby Nisa s.r.o. Liberec
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Nakupujte výhodně Bílinské uhlí, balené uhlí
Prodej značkového Bílinského uhlí za mimořádné ceny - OLVAN PALIVA s.r.o. Náchod
Rodinné ubytování ve Slavonicích, penzion v oblasti Česká Kanada
ubytování, hotel, penzion, komfortní pokoje, restaurace, pobyty pro rodiny s dětmi, pokoje pojmenovány po patronech, Česká Kanada, komfortní pokoje
Stavba, návrh, projekty konstrukce střech u rodinných domů i průmyslových staveb
O návrh a dodání projektu konstrukce střech se Vám postará firma ROGAT s.r.o. Provádíme stavby střech u rodinných domů i průmyslových staveb v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Prodej rychloběžných, garážových a průmyslových vrat od českého výrobce
Garážová, průmyslová, rychloběžná vrata včetně všech potřebných komponentů značky Minirol vyrobí a dodá český výrobce Building Plastics ČR, s.r.o.
Zajištění technických praci a služeb pro města a obce
Poskytoval technických služeb pro města a obce a jiné subjekty, pokládky chodníků, dlažeb, půjčování stavebních strojů, sečení trávy od firmy TESMA Jaroměřice s.r.o.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Koberce v rolích, v metráži i kusové za super ceny včetně pokládky
Koberce tlumí hluk a zútulní prostor. Různé druhy koberců v rolích, v metráži i kusové má v nabídce firma Machů Podlahy z Opavy. Koberce prodáváme za super ceny včetně možnosti jejich pokládky.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Prodej koksu, černého a hnědého uhlí prvotřídní kvality
Koks, palivové dříví, černé a hnědě uhlí to vše ve vysoké kvalitě Vám v oblasti Jemnice prodá včetně dovozu firma BOŠ spol. s r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Návrh, montáž a servis klimatizací, odborné prohlídky vzduchotechniky
Potřebujete-li zajistit odbornou prohlídku klimatizace, můžete se obrátit na firmu Energy Control s.r.o. v Brně, která se zabývá montáží a servisem klimatizací a působí po celé Moravě.
Nábytek do zasedacích místností nebo kanceláří Praha - výroba reprezentativních stolů
Rodinná firma Vašitruhláři.cz pana Michala Pavlíka z Prahy nabízí firmám zakázkovou výrobu nábytku na míru do zasedacích místností nebo kanceláří, včetně výroby representativních jednacích stolů.
Střešní materiály - příslušenství pro střechy, střešní krytiny, klempířské prvky
V rámci sítě stavebnin PRO-DOMA můžete zakoupit i střešní krytiny, střešní materiály či klempířské prvky a příslušenství pro střechy. Na pobočce Střechy Olomouc najdete ucelený sortiment.
Dveře do šatních skříní, vestavěná šatní skříň s posuvnými dveřmi, montáž a výroba
Výroba, prodej, montáž - vestavěné šatní skříně s posuvnými, otvíravými nebo skládanými dveřmi, dveře do šatních skříní zajistí firma TODAP, s.r.o., z okresu Znojmo.
Plazmaterapie Praha přírodní cesta k pleti bez vrásek
Esthetic Medical Clinic v Praze představuje novou metodu v péči o pleť. Regenerace stárnoucí a unavené pleti pomocí plazmaterapie bez aplikace nežádoucích umělých látek.
Jak správně třídit odpady v Praze - jednotlivé barvy co znamenají
Žlutá, modrá, zelená a oranžová. Barvy, které nevyjadřují jen množinu z barevné škály, ale mají mnohem hlubší význam.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Osvětlení obcí, firem a rezidencí Třebíč - ekologické a úsporné světelné systémy
Společnost Ekosvětlo s.r.o. z Třebíče nabízí obcím, firmám i rezidencím nabídku na ekologické a úsporné světelné systémy a osvětlení s dlouhou životností, které navíc přináší úspory do budoucích let.
Renovace historických podlah Praha - oprava parket na hradech a zámcích
Renovujeme a opravujeme historické podlahy hradů, zámků a jiných budov a památek. Naše pražská firma se postará o jakékoliv podlahy
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Oční zákroky v Hradeckém sanatoriu
Poskytujeme komplexní zdravotní péče v oboru oční lékařství ophthalmologie - Hradecké oční sanatorium, s.r.o. Hradec Králové
Balený led, ledová tříšť a koule - rozvoz ledových kostek do restaurací, kaváren a barů
Vaší restauraci, bar či kavárnu zásobí ledem firma Ice support s.r.o., která je významným dodavatelem baleného ledu, ledové tříště či ledových koulí. Působíme v Brně, Vyškově a okolí.
Zubní ošetření - vrtání zubu bez bolesti Praha 1
Zubní kazy jsou postrachem každého pacienta zubní ordinace. Odstranění zubního kazu je mnohdy nepříjemné a proto mají lidé ze zubních ordinací strach.
Výroba kartonové obaly, tvarové výseky, boxy, ochranné rohy, inka palety
Jednou z našich činností je výroba kartonových obalů, různých tvarových výseků, boxů, ochranných rohů, proložek, mřížek i inka palet.
Kachlová kamna a kachlové krby, návrhy, realizace a stavby
Návrhem a výstavbou kachlových kamen a kachlových krbů za dostupné ceny, se zabývá specialista v oboru firma Josef Pejchal z Třebíče. Kvalitní krby a kamna za rozumnou cenu!
Špičkové plovoucí podlahy pro alergiky za super ceny
Laminátové plovoucí podlahy výborným způsobem napodobují tradiční vzhled dřevěné podlahy, přičemž si zachovávají vlastnosti snadné instalace a trvalé odolnosti - Václav Turek Podlahářství Lanškroun
Dřevěné podlahy Lanškroun
Dřevěné plovoucí podlahy od naší firmy Václav Turek Podlahářství jsou nejen velmi kvalitní, ale i nadčasové. Jejich provedení se hodí do každého interiéru.
Zdravotní masáže - dobrá rada, jak na bolavá záda a bolavé svaly
Ve Studiu Věra Miklová Otrokovice u Zlína provádíme zdravotní masáže, které jsou účinné na bolavá záda a bolavé svaly. Dobrá rada, jak na bolest - svěřte se do našich rukou.