Aktuální microsite

Analýza potravin, analýza vody - Státní veterinární ústav Praha
Potřebujete analyzovat čistotu vody, zjistit složení potravinových výrobků, či hledáte někoho na diagnostikování onemocnění zvířat?
Pediatrie, ordinace lékaře pro děti a dorost, Brno – Starý Lískovec
Dětský lékař poskytuje komplexní léčebnou a preventivní péči, poradenství i konzultace zdravotního stavu po telefonu. Neváhejte a straňte se klientem MUDr. Lubomíra Kukly i Vy.
Úklid veřejných prostranství pravidelný i jednorázový na území celé ČR
Pokud potřebujete zajistit rychlý a dobře odvedený úklid veřejného prostranství například po veřejné akci kdekoliv na území České republiky, kontaktujte firmu AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Balkonové rostliny Příbram
Toužíte po oáze klidu nebo zastínění na Vašem balkoně či terase? S vhodným výběrem balkonových rostlin od Zahradnictví Příbram – Volák Josef se můžete ze zeleně na Vašem balkoně těšit po celý rok.
Přezkoušení, revize zařízení Příbram
Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami nabízí všem majitelům nejen stavebních firem služby přezkoušení zaměstnanců a revize vyhrazených zařízení pro zajištění bezpečnosti práce na pracovišti.
Pokládka asfaltového povrchu, oprava výtluků Praha
Rekonstrukce a údržba pozemních komunikací na území Prahy a okolí. Pokládka asfaltového povrchu, oprava výtluků.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken kokos, juta, mořská tráva
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken jako je kokos, juta, mořská tráva či sisal - návod Vám nabízí firma Dema-servis v Žeroticích.
Ložní povlečení Irisette - vhodné pro alergiky, bez nutnosti žehlení
Polštáře, přikrývky, deky a ložní povlečení od německé firmy Irisette můžete zakoupit v prodejně bytového textilu pro interiéry LaBeta Praha 8.
Kartonové krabice na míru – výrobce Podorlická kartonážní
Firma Podorlická kartonážní se zabývá výrobou kartonových krabic na míru. Dle Vašich požadavků vyrobíme kartonové krabice již od 1 kusu.
Kompletní servis, opravy a lakování automobilů
Autoservis, autoklempírna, autolakovna, zapůjčení náhradního vozidla - Safety Car Liberec, s.r.o.
Vrata, brány, závory Hradec Králové
Dodáváme a montujeme všechny typy garážových vrat - výklopná, sekční, rolovací, skládací - Strojírna Kukleny spol.s r.o. Hradec Králové
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Nábytek na míru - vestavěné skříně, kuchyňské linky z kvalitního masivu
Praktické a originální vestavěné skříně i kuchyňské linky z kvalitního masivního dřeva na míru vyrobí Truhlářství Jan Pavelka ze Zlína. Dodá vám nábytek pro každou místnost. Působí ve Zlínském kraji.
Rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce, suchá výstavba
Rychlou a časově nenáročnou rekonstrukci interiéru provedou odborníci na sádrokartonářské práce a suchou výstavbu z firmy KNATEX Zlín, s.r.o. ve Zlínském, Olomouckém i Jihomoravském kraji.
Klidné ubytování v srdci Valašské přírody - rekreační chata Sirákov, celá chalupa k pronájmu
Nechte se ubytovat v rekreační Chatě U KRMELCA, která se nachází v klidné lokalitě ve Valašské přírodě. Chalupa má kapacitu 34 osob a je možnost si ji celou pronajmout, tak neváhejte a rezervujte!
Chata U KRMELCA
Hliníkové dveře Rudná u Prahy vhodné do exteriéru nebo interiéru
Pokud sháníte spolehlivého dodavatele hliníkových dveří do exteriéru nebo do interiéru, neváhejte kontaktovat společnost ALUCON PLUS s.r.o. sídlící v Rudné u Prahy.
Skartace a likvidace dokumentů pro právnické i fyzické osoby
Skartační řízení ve spolupráci s příslušným státním, oblastním, nebo okresním archivem a v souladu se zákonem za Vás provede firma Venuše Koháková – spisové a archivační služby.
Vedení účetnictví Praha -  Jsme Vaším partnerem pro kompletní správu účetní agendy
Předáním účetnictví pracovníkům společnosti D&D International, s.r.o. si ulehčíte zdlouhavou a únavnou práci s řešením dokladů.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Veterinární péče - šetrné chirurgické zákroky, operace zlomenin u malých zvířat
Šetrné chirurgické zákroky jako operace zlomenin u malých zvířat provádí Veterinární klinika Vítkovice, s.r.o., která klade důraz na léčbu dle nejnovějších lékařských postupů.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé, interní ambulance, Praha
Pokud hledáte kvalitní interní ambulanci a zároveň ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Praze, neváhejte se obrátit na MUDr. Evu Kusákovou. Zajišťujeme preventivní i léčebnou péči.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost, Jindřichův Hradec
Pediatrii v Jindřichově Hradci provozuje MUDr. Miroslava Žižková – praktický lékař pro děti a dorost. Zajistíme zdravotní péči Vašemu dítěti od jeho narození do 19 let.
SM systém cvičení, spirální stabilizace páteře-sestava cviků dle MUDr. Smíška
Ve studiu ComplexTherapy Zlín Vás naučíme speciální sestavu cviků podle MUDr. Smíška, tzv. SM systém cvičení, který je vhodný pro spirální stabilizaci páteře.
Chladicí zařízení, klimatizace, tepelná čerpadla, montáž, servis
Dodání, montáž a servis chladicí a klimatizační techniky, chladicích a mrazírenských boxů, autoklimatizací i tepelných čerpadel Vám zajistí firma Vlastimil Peterka z Týnu nad Vltavou.
Velkoobchod hutního materiálu Kolín - JIRY Chlumec nad Cidlinou
Společnost JIRY spol. s r.o. ve svém areálu nabízí velkoobchodní prodej hutního materiálu a druhotných hutních výrobků.
JIRY spol. s r.o. Hutní materiál Hradec Králové
Kvalitní pracovní kombinézy, oděvy pro řemeslníky i kutily v eshopu
Řemeslníci ve strojírenství či stavebnictví potřebují kvalitní pracovní oděvy a kombinézy. U AMD Partner z regionu Zlín, můžete v eshopu pořídit jednotný firemní úbor.