Aktuální microsite

Cementové podlahy -  samonivelační potěr Cemflow
Přímo na stavbu vám dovezeme čerstvou cementovou podlahu Cemflow - SO STAVO Jan Pešek Jablonec nad Nisou
Prodej a montáž markýz – ochrana proti slunci a lehkému dešti
Firma Sega s působností v Jihlavě a na Vysočině, Vám zajistí prodejem a montáží markýz ochranu proti slunci a lehkému dešti v horkých letních dnech.
Prodej, servis a oprava notebooků, počítačů a další výpočetní techniky
Spolehlivý servis výpočetní a digitální techniky poskytuje společnost OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě-Zábřehu, kde si můžete také vybrat z široké škály počítačů, notebooků a dalšího příslušenství.
Spolehlivá likvidace požárů díky hasicím přístrojům
Prodej špičkových hasicích přístrojů, hasící techniky a opravy vozidel - Požární technika KOMET s.r.o. Kolín
Repase hasičských cisteren TATRA LIAZ CAS
Požární technika KOMET s.r.o. Kolín se zaměřuje i na opravy, repase a modernizace požární techniky
Strojní omítání, omítky, jednovrstvé, dvouvrstvé, sádrové
Hlavní naší činností je stavebnictví, zajišťujeme strojní omítání, omítky můžete mít jednovrstvé, dvou vrstvé či sádrové.
Ohňostroje na svatby i narozeninové oslavy - sestavení a realizace na zakázku
Pokud chcete zažít opravdu velkolepý ohňostroj na vaší svatbě nebo narozeninové oslavě, pak je zde pro vás firma LUSEK ohňostroje, která vám zajistí sestavení i realizaci ohňostroje na zakázku.
LED světelné zdroje, osvětlení, pásky - LED technologie je cesta k úsporám
Společnost IMONT s.r.o. Zlín je dodavatel LED technologie v regionu Zlínský kraj. Je snadná cesta k úsporám - pořiďte LED světelné zdroje, osvětlení, pásky s dlouhou životností.
Zimní údržba komunikací a chodníků, odklízení sněhu, úklid areálu, okres Most
Celoroční servis, zimní a letní údržba komunikací, chodníků a prostranství, odklízení sněhu, úklid a čištění areálu Vám provede společnost Ivo Kernal sídlící v okrese Most.
Údržba zeleně, sekání trávy, parkové úpravy, frézování pařezů, Most a okolí
Údržba zeleně, založení, sekání a renovace trávníků, parkové úpravy, kácení a řezání stromů a keřů, frézování pařezů Vám zajistí firma Ivo Kernal, se sídlem v okrese Most.
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, výkopy pro inženýrské sítě, okres Most
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, kopání bazénů, výkopy pro inženýrské sítě, terénní úpravy pozemků Vám zajistí firma Ivo Kernal sídlící v okrese Most.
Svatba v Praze, uspořádání obřadu, svatební hostiny a ubytování
Svatba v Praze, uspořádání obřadu v romantickém prostředí, zajištění svatební hostiny, ubytování, svatba na klíč a kompletní svatební servis v podniku Restaurant a hotel Nebozízek.
Romantické a komfortní ubytování v apartmánech v Praze na Malé Straně
Romantické a komfortní ubytování ve zrekonstruovaných apartmánech, se servisem hotelové služby, v Praze na Malé Straně nabízí Restaurant a hotel Nebozízek.
Pravidelná prohlídka a revize plynových spotřebičů, kotlů i tlakových nádob
Nezapomínejte na pravidelnou prohlídku a revizi plynových spotřebičů, kotlů i tlakových nádob. Kontrolu plynových zařízení v Hranicích i Novém Jičíně zajistí firma THERMATIC - Jan Nohava z Kroměříže.
Oddlužení podnikatele, insolvenční zákon - spolehlivá advokátní kancelář
Oddlužení podnikatele, insolvenční zákon, daňové poradenství včetně spolehlivého vymáhání pohledávek zajišťuje v Brně FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o..
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Pekárna, výroba a prodej pekařských a cukrářských výrobků
Výroba a prodej kompletního sortimentu nejen pekařských, ale i cukrářských výrobků, chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky zakoupíte od firmy Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Kvalitní a rychlý internet do firem i domácností za skvělé ceny - dobré recenze
Chcete-li kvalitní a rychlý internet za super ceny, zařiďte si ho u OpavaNet a.s.. Zapojíme internet domácnostem i firmám. Působíme v Opavě, Bruntále a části Ostravy, kde máme své spokojené zákazníky.
Ukládka stavebních odpadů – na pískovně Selibice
Nevíte kam se stavebním odpadem jako jsou cihly, beton, tašky, zemina a kamení a jiné? Využijte volných kapacit ukládky stavebních odpadů – na pískovně Selibice.
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic se zajištěním proti zvednutí či automatickým vypínáním Vám zajistí v oblasti Jihlavy firma SEGA JIHLAVA s.r.o.
Elektrocentrály pro snadné napájení zařízení - půjčovna, pronájem, servis i prodej
Na kvalitní elektrocentrály vhodné pro snadné napájení zařízení elektrickou energií se specializuje Dirett s.r.o., která zajišťuje jejich prodej, servis, pronájem i půjčení v okolí Karviné, Ostravy.
Volné reklamní plochy Most – při závodech a akcích na autodromu
Chcete být vidět a mít reklamu na atraktivním místě? Volné reklamní plochy k pronájmu na Autodromu Most, kde se pořádá ročně mnoho závodů a akcí nabízí PUBLICITARIA Praha spol. s r.o.
Příjemná restaurace, letní zahrádka a chutné polední menu v Hotelu Grand
Rádi by jste si pochutnali na poledním menu a nevíte jakou restauraci v Šumperku navštívit? Hotel Grand vám každý den připraví výborné obědové menu a také zajistí příjemné prostředí na letní zahrádce.
Zámečnické práce dle v souladu s normami
Provádíme zámečnické práce v souladu s normami ČSN EN 287-1 a  ČSN EN 17 660-1 - MZ Hutní materiály s. r. o. Pardubice
FALKOM - montáž i rekonstrukce parní kotelny,horkovodní i teplovodní
Firma FALKOM s.r.o. Vám nabízí kompletní řešení Vašich kotelen, od projektu, přes montáž až po pravidelné revizní prohlídky, včetně rekonstrukcí stávajících kotelen
Kvalitní výroba i údržba příhradových stožárů
Výroba i údržba příhradových stožárů pro vedení vysokého a středně vysokého napětí - Wiegel CZ žárové zinkování s.r.o. Hradec Králové