Aktuální microsite

Naše kompletní a kvalitní služby autolakovny
Poskytujeme komplexní služby spojené s opravami a úpravami včetně lakování automobilů veškerých značek - Safety Car Liberec, s.r.o.
Výroba špaletových dřevěných oken do historických budov - kvalitně
Kvalitní špaletová dřevěná okna, určená pro renovaci historických budov, splňující všechny nároky moderní doby, Vám dodá firma Tronet z Dačic na Vysočině.
Prodej automobilů ŠKODA - autosalón Karviná
Uvažujete o koupi nového vozu bez starostí a žádné akontace? AUTOCENTRÁLA s.r.o. v Karviné-Fryštátu Vám nabízí automobily ŠKODA, který si můžete ihned po zakoupení odvést. Na výběr máte z 9 modelů. Nezaplatíte akontaci, jen pevnou částku každý měsíc, nepřeplatíte ani korunu. V ceně zakoupeného vozidla máte kompletní pojištění, které zahrnuje ...
Maloobchodní prodej uhlí, briket a palivového dříví z dolu SD Bílina – Ledvice
Nakupujte výhodně z našich skladů uhlí, brikety, palivové dříví - Uhlí přivezeme a složíme do sklepa pomocí pásového dopravníku - Uhelné sklady Hlinsko
Těhotenská móda, oblečení pro těhotné a kojící ženy, prodej Praha
Chcete se pěkně a módně oblékat i v období těhotenství? Kvalitní, pohodlné a stylové těhotenské oblečení, spodní i noční prádlo zakoupíte v prodejně Bílá Tara v Praze 1.
Vysokotlaké čištění kanalizace a odpadů – NON-STOP pohotovost
Vysokotlaké a strojní čištění kanalizace a odpadů Vám zajistí firma Martin Beran ve Znojmě a Miroslavi. Jsme pro Vás non-stop v pohotovosti.
Organizování firemních školení a kongresů v zámeckém prostředí
Hotel Zámek Valeč má mnoho využití také pro firmy. Je vybaven moderní technikou, nechybí taktéž připojení k internetu, tudíž je ideálním místem pro pořádání firemních školení či kongresů na Vysočině.
Mezinárodní a vnitrostátní přeprava nebezpečných nákladů, cisternová doprava
nákladní silniční motorová doprava, přeprava potravinářskými cisternami, kontejnery ADR, zasilatelství, převoz nebezpečného nákladu, chemikálií
Kvalitní dětské pokoje a vybavení do dětských pokojů - postele, židle, stoly, stolečky, lavičky
Firma Nábytek pohodlí Radka Sobotková poskytuje kvalitní dětský nábytek do pokojíčků, v nabídce mají dětské pokoje, stole, židle, stolečky nebo lavičky.
Sklolaminátové zastřešení ČOV Neratovice zamezuje úniku nežádoucích pachů
Snadné, rychlé a bezpečné řešení nejen pro ČOV umístěných v obytné zástavbě představují sklolaminátová zastřešení ČOV od společnosti POLA Neratovice s.r.o.
Kosmetický salon pro psy a kočky, stříhání a úprava psů
Veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka v Hlučíně poskytuje profesionální péči pro psy a kočky. Dopřejte vašim zvířecím miláčkům tu nejlepší péči a vezměte je do kosmetického salonu.
Prodej kojeneckého textilu eshop -  pleny, deky, přikrývky, bryndáky, kšíry
Společnost KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. se zabývá maloobchodním i velkoobchodním prodejem kvalitního kojeneckého textilu.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Řízení dopravy ve městech pro plynulý a bezpečný provoz
Zlepšení dopravní situace a zvýšení bezpečnosti ve městech a obcích nejen při plánovaných rekonstrukcích zajistí systém řízení a kontroly dopravy ve městech od společnosti ELTODO a.s.
Vozy Honda CR-V – výhodné financování Vám zajistí neznámější dealer vozů Honda
Pořiďte si nový či ojetý vůz s výhodným financováním. Zvýhodnění až o 100000,-Kč. Leasing již od 3844,-Kč Vám zajistí AM servis plus v Brně
Technické zařízení budov - projekce, realizace TZB, průmyslové chlazení, vytápění
Společnost BEST-TECHNICKÁ z regionu Uherské Hradiště, je specialistou v oblasti projekce, realizace TZB. Jde o komplexní dodávky technického zařízení budov - průmyslové vytápění, chlazení, rekuperace.
Velkoobchod potahových látek pro čalounění při rekonstrukcí hotelů – odborníci s praxí.
Originální i stylový interiér hotelů, významných budov, kanceláří a jiných prostorů, Vám po celé České republice zajistí BS textil.
BS-textil s.r.o.
Stroje na rychlé a přesné zpracování mraženého i čerstvého masa
Vysoce kvalitní porcovací a řezací stroje na maso, které jsou nepostradatelné pro Váš provoz Vám zajistí firma UNIPROX s.r.o v Brně.
Oprava poškozených částí převodovky strojů, výroba ozubených kol
Společnost PROFI renovace Zlín dělá renovace strojních součástí i částí převodovky strojů. Výroba ozubených kol místo poškozených a oprava částí převodovky je levnější variantou než pořídit nový kus.
Oddělení rehabilitace a fyzioterapie, cvičení u dětí, Vojtova metoda
Baťova nemocnice Zlín má oddělení rehabilitace a fyzioterapie pro nemocné ze Zlína a okolí, věnují se zde i speciálnímu cvičení u dětí - Vojtova metoda.
Prodej a autorizovaný servis zahradní techniky Stihl a Viking
Mezi významné firmy v oblasti prodeje a autorizovaného servisu zahradní techniky na Břeclavsku i Hustopečsku patří společnost Modrohorské Humno, s.r.o. Dodáváme výrobky předních značek Stihl a Viking.
Kontejnerová doprava - převoz nejen sypkých materiálů
Sháníte kamenivo nebo potřebujete zajistit převoz (nejenom) sypkých materiálů - s tím vším vám poradí společnost Josef Velocha. Provádí totiž jak rozvoz sypkých materiálů, tak i odvoz suti kontejnery.
Karavany, obytné automobily pro pohodlné spaní i jízdu-prodej, opravy, servis
Obytné automobily od firmy EASTWANDER, s.r.o. Kroměříž nabízí pohodlné spaní i jízdu. Jsme prodejci a zajišťujeme servis pro karavany.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Značkové rolety do oken – zajímavý prvek pro vaše pohodlí
Zajistěte si soukromí s našimi značkovými roletami, snadná údržba i manipulace - Stavona, spol. s r.o. Ústí nad Orlicí
Sušárny Praha – sušičky do potravinářství a zemědělství
Vyrábíme kvalitní sušárny do potravinářského a zemědělského průmyslu. Ideální sušičku si můžete vybrat u naší firmy v Praze.
Uzin Bonutz akce pokračuje 1. 6. do 31. 7. 2017 -  prodej palet stěrkovací hmoty UZIN
V termínu od 1. června do 31. července 2017, získáte ke každé zakoupené ucelené paletě stěrkovací hmoty UZIN příslušný počet poukázek BONUTZ.