Aktuální microsite

Lehký nehořlavý izolační beton polystyrenbeton Poriment
Polystyrenbeton Poriment pro rekonstrukce starších objektů kde snadno vyplní hluché prostory - Jan Pešek SO STAVO Jablonec nad Nisou
Screeningové mamografické preventivní vyšetření prsu - nejmodernější na Moravě
Mamografický screening - vyšetření s cílem odhalit nádor či rakovinu prsu můžete absolvovat akreditovaném MEPHACENTRU v Ostravě. Naše centrum patří k nejmodernější na severní Moravě.
Lékařská péče pro děti a dorost, pediatr MUDr. Preclíková, Ústí nad Labem
MUDr. Júlia Preclíková zajišťuje léčebnou, diagnostickou a preventivní lékařskou péči pro děti a dorost v Ústí nad Labem. Provozuje pediatrickou ordinaci a poradnu pro novorozence.
Obec Částkov, Maršovy Chody a Pernolec, kostel sv. Anny, zámek, Velká pouť
Obec Částkov spolu s obcemi Maršovy Chody a Pernolec leží v Plzeňském kraji poblíž města Tachov. Z historických pamětihodností můžete navštívit kostel sv. Anny či zámek.
Bergo – sportovní rychleschnoucí povrch pro in-line bruslení a míčové sporty
Společnost Forward tenis - sportovní stavby představuje bezúdržbový a rychleschnoucí sportovní povrch Bergo, který je vhodný k celoročnímu využití nejen pro tradiční míčové sporty a in-line bruslení.
Kvalitní materiály z hliníku a jeho slitin Praha - desky, tyče, plechy, profily
Společnost Aluminium centrum, s.r.o. z Prahy nabízí svým obchodním partnerům širokou nabídku kvalitních materiálů z hliníku, především desky, tyče, plechy a profily.
Traktorová elektrocentrála M-WATT 240-AVR TE Linz
Zemědělským firmám dodáváme traktorové elektrocentrály s generátory Linz - Ing. Josef Koukal Emkol s.f. Litomyšl
Mezinárodní převody peněz Praha - prvotřídní služby
Společnost SPORTTURIST - SPECIAL spol. s r.o. nabízí a provádí peněžní převody peněz.
Japonské stěny, rolety a žaluzie jsou řešením pro příjemné zastínění i rozdělení interiéru
Zastínění nebo rozdělení interiéru pomocí japonské stěny, rolety nebo žaluzie od společnosti LaBeta Praha 8 je efektivním i moderním řešením pro každou místnost.
Průmyslová klimatizace, rekuperace - průmyslové chlazení, vytápění
Společnost BEST - TECHNICKÁ s.r.o. Uherský Brod působí v oboru TZB - průmyslová klimatizace, rekuperace, průmyslové chlazení, vytápění. Pro zákazníky v Čechách je zřízena provozovna Praha 4.
Kevlarové nitě, ohnivzdorné nitě Nomex - prodej sortimentu českých výrobců
Kevlarové nitě, ohnivzdorné nitě Nomex vyrobená z předené střiže tepelně odolné - prodej sortimentu českých výrobců nabízí firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Studnařské a vrtné práce Praha – zařídíme projektovou dokumentaci i realizaci
Vrtání studní - Eduard Prokš je firma s mnoha léty zkušeností, která nabízí služby vyřízení projektové dokumentace a realizace vrtných prací zákazníkům převážně z Prahy a oblasti středních Čech.
Plastové součásti pro nábytek, strojírenství a elektroniku – kvalita a široký výběr
Jste firma z oboru strojírenství, elektrotechniky nebo výroby nábytku a hledáte spolehlivého dodavatele plastových součástí? Společnost Sunap - plastové součásti nabízí široký sortiment a kvalitu.
Úklid výrobních prostor, zdravotnických zařízení, firemních objektů
Úklidová firma Bednář UH provede v regionu Uherské Hradiště úklid výrobních prostor, firemních objektů, zdravotnických zařízení nebo výrobní haly.
Regulační technika Praha - kusová a malosériová zakázková strojní výroba
SPA Praha s.r.o. představuje služby v oblasti regulační techniky, kusovou a malosériovou zakázkovou strojní výrobu, výrobu a distribuci prvků regulační techniky.
Vodohospodářské stavby, úpravy vodní toků, odbahnění rybníků, výstavba ČOV
Vodohospodářské stavby, úpravy vodní toků, odbahnění rybníků, výstavbu či rekonstrukci nádrží, hrází a poldrů, výstavbu ČOV pro Vás zrealizuje společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Luxusní a značková kožená galanterie, kabelky, kufry, zavazadla, Karlovy Vary
Luxusní koženou galanterii Drahomíry Bartůškové navštivte v Karlových Varech, kde si můžete zakoupit kabelky, kufry, zavazadla, rukavice, pásky, batohy a jiné doplňky.
Vinotéka, sudové, lahvové víno - moravská vína od nejlepších vinařů
Navštivte vinotéku Gajdůšek v Uherském Hradišti a ochutnejte moravská vína od nejlepších vinařů. Naleznete zde široký výběr kvalitních sudových a lahvových vín.
Mobilní tísňová péče Anděl Strážný,z.ú. - nyní možnost zápůjčky na týden zdarma
Registrovaná sociální služba poskytující mobilní tísňovou péči, která v případě potřeby zajistí pomoc klientům a jejich rodinám v jejich přirozeném domácím prostředí.
Provádíme odhady nemovitostí – zajišťujeme oceňování nemovitostí
Spolehlivé odhady nemovitostí pro všechny co ho potřebují, zajišťujeme oceňování nemovitostí pro organizace a právnické osoby, které nemají své smluvní znalce - CONSULT VK Litomyšl, s.r.o.
Operace horních i dolních očních víček mladší vzhled, lepší zrak, plastická operace
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. se postará o Váš lepší zrak i mladší vzhled, provedeme Vám operace horních i dolních očních víček a jiné plastické operace očí.
Lékárna, léky, homeopatika, kosmetika, zdravotní obuv, Suchdol nad Lužnicí
Prodej léků, léčiv, potravinových doplňků, homeopatik, kosmetiky, zdravotnických pomůcek a zdravotní obuvi pro Vás zajišťuje Lékárna U Panny Marie Pomocné s.r.o. v Suchdole nad Lužnicí.
Sušárny Praha - pro potravinářství - návrh, vlastní realizace, zaškolení obsluhy
Společnost Tesur - technologické linky, sušení regulace s.r.o. s více jak 40-ti letou praxí se zabývá vývojem a prodejem sušáren a příbuzné techniky.
E-shop - zdravotnické prostředky, vybavení pro lékárny, laboratoře, ambulance
Potřebuje vaše lékárna, laboratoř, ordinace, ambulance či klinika zdravotnické vybavení? Firma INDICO s.r.o. se specializuje na prodej zdravotnického zařízení a vybavení včetně laboratorní techniky.
Údržba budov ve výškách-čištění fasádních obkladů, hliníkové fasády, omítky
Hlavním zaměřením firmy Čištění fasád Zlín je údržba a opravy staveb ve výškách. Provádíme čištění fasád všech typů - omítky, hliníkové fasády i fasádních obkladů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín