Aktuální microsite

Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Výroba a prodej parapodia - stojan pro vertikalizaci a stabilizaci pacienta
Společnost PASO s.r.o. v Ostravě se zabývá výrobou i prodejem ortopedicko-protetických pomůcek včetně vertikalizačního zařízení Parapodium, sloužící k vertikalizaci a stabilizaci pacienta.
ICT komplexní služby převážně pro malé a střední firmy
Společnost ELTODO a.s. se sídlem v Praze nabízí ICT komplexní služby a produkty z oblasti professional services a outsourcingu převážně malým a středním firmám.
Stegojet - výkonný vestavěný ventilátor pro ochlazení zdrojů tepla, prodej Praha
Pokud potřebujete zajistit cílené ochlazení zdrojů tepla, pak je tu kompaktní, výkonný vestavěný ventilátor Stegojet, ideální řešení od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Čištění, mytí oken, sezónní práce ve výškách Uherský Brod, Zlín
Zaměstnanci firmy Bednář UH provádí výškové mytí oken, čištění prosklených ploch i sezónní práce ve výškách v regionu Uherský Brod, Zlín. Přenechejte tyto práce profesionálům a neriskujte své zdraví - výškové práce provádíme z vysokozdvižné pracovní plošiny, nebo využíváme výsuvný žebřík do 10m. Sezónní práce: - v zimním období úklid sněhu ...
Měření emisí benzínových, dieselových motorů-emisní stanice
Emisní stanice firmy KLAS o.v.d. Kroměříž provádí měření emisí u benzínových motorů a metodou volné akcelerace u dieselových motorů.
Dámské depilátory a epilátory, kvalitní přístroje péče o vlasy značky Braun - prodej Praha
Široký sortiment kvalitních značkových produktů Braun pro péči o vlasy, epilátory, depilátory a jiné přístroje včetně náhradních dílů nabízí prodejna ELPEN-BRAUN, kterou naleznete v centru Prahy.
Pomaturitní studium angličtiny Praha – kvalifikovaní lektoři a dobrá dopravní dostupnost
Máte po maturitě a chce si zlepšit angličtinu? Využijte příležitost užívat si ještě rok status studenta SŠ a naučit se cizí jazyk v milém kolektivu u prověřené Jazykové školy Elvis, s.r.o. v Praze.
Vaši truhláři Praha – kompletní realizace zakázek od návrhu po instalaci
Rodinná firma Vašitruhláři.cz pana Michala Pavlíka z Prahy nabízí svým zákazníkům kompletní služby výroby nábytku na míru od návrhu, zaměření, výroby až o samotnou instalaci.
Kvalitní sanační práce, vysušení a odvlhčení staveb, zdiva, střech i balkónů - odstranění vlhkosti
Vysušení a odvlhčení stavby Vám poskytne společnost Timo profistavby s.r.o. sídlící v Ostravě, která zaručuje kvalitní služby a jejím cílem je individuální přístup ke každému zákazníkovi.
Stavební materiál až na místo vaší stavby - prodej a dovoz štěrku, písku, betonu
Potřebujete-li dopravit stavební materiál na místo stavby, pak jsou pro vás nejlepší volbou Kontejnery Müller z Olomouce, kde se o vše postarají-zaměřujeme se na prodej, dovoz štěrku, písku i betonu.
Šikmé střechy, pokrývačské práce, oprava a rekonstrukce střechy Praha
Střechy Vrňata a Žáčik jsou rodinná společnost, která na trhu působí už od roku 1990 a má tedy dlouholeté zkušenosti, díky kterým odvádí vždy velmi precizní práci.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Kamenické práce, kamenické služby Praha -  zpracování kamene
Firma byla založena v roce 1997 a pokračuje v tradici již čtvrté generace kameníků rodiny Hausdorfů.
Penzion Jetřichovice – útulné ubytování, rekreace a sport v okolí
Rekreaci v prostředí krásné přírody NP a mnoho sportovních příležitostí a turistických tras v okolí nabízí útulný penzion Dřevák v centru malebné obce Jetřichovice.
Spolehlivé podlahové topení co rozvede teplo do celého domu
Zajišťujeme přípravu podkladu a pokládku izolačních vrstev před pokládkou podlahového topení - Jan Pešek SO STAVO Jablonec nad Nisou
Prodej kvalitního sušeného řeziva pro stavby nebo truhlářskou výrobu
Kvalitní sušené řezivo pro další využití – sušení v horkovzdušných sušárnách firmy KATRES - PILA FACEK s.r.o. Liberec
Designové komfortní ubytování v hotelu s restaurací
Pěkné designové komfortní ubytování v různě velkých a tématicky zaměřených pokojích nabízí Hotel Besídka, nacházející se ve Slavonicích. Ubytování, restaurace za dostupnou cenu!
Moderní a prostorné plážové tašky nesmí chybět ve vaší letní výbavě
Buďte připravená na pláž a pořiďte si do vaší letní výbavy moderní a prostornou plážovou tašku v eshopu firmy VTR - vyberete si z mnoha stylů, barev i zpracování.
Velkoobchod plechy z nelegovaných, legovaných, konstrukčních ocelí
Velkoobchod s plechy z nelegovaných, legovaných i konstrukčních ocelí vede firma STEELCOM CZ a.s., která je specialistou na hutními materiály a exkluzivně dodává ocelové plechy válcované za tepla.
Všeobecné a odborné překlady z a do angličtiny - v technické angličtině
Hledáte-li specialistu na všeobecné a odborné překlady z a do angličtiny se specializací na technickou angličtinu, pak kontaktujte Mgr. Hanu Havlíčkovou, která má v tomto oboru dlouholetou praxi.
Minerální lizy pro zvěř, výroba a distribuce doplňkové výživy
Minerální lizy, krmnou sůl, výživové doplňky pro hospodářská zvířata či lesní zvěř vyrábí, prodává a dodává společnost Jamenská a.s., se sídlem v Jamné nad Orlicí.
Logistické a přepravní služby, kamionová, letecká a námořní doprava
Logistické a přepravní služby, nákladní autodopravu, kamionovou, leteckou a námořní dopravu zajistí mezinárodní společnost Karl Heinz Dietrich s.r.o., s pobočkou v Praze.
Stavební projektant, projektování pozemních staveb, projektová kancelář Karlovy Vary
Stavební projektová kancelář Ing. Karel Drahokoupil, sídlící v Karlových Varech, se zabývá projektováním pozemních staveb při výstavbě či rekonstrukci budov.
Stavební stroje, nakladače, rypadla, servis, oprava, náhradní díly
Stavební stroje, mechanizace, nakladače, rypadla, servis, oprava hydrauliky, diagnostika elektro systémů, dodávka náhradních dílů a další zajistí společnost TOBOS CZ, s.r.o., se sídlem v Brně.
Pneubazar, pneumatiky nové, zánovní, jeté, pneuservis, okres Jihlava
Pneubazar, pneuservis a autoservis se zabývá prodejem a výkupem nových, zánovních, jetých pneumatik a disků. Náš Pneubazar U Nás - Josef Wagner najdete ve Velkém Beranově a Velkém Meziříčí.