Aktuální microsite

Kvalitní TPO a PVC hydroizolační povlakové fólie pro izolaci plochých střech
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. se specializuje na prodej TPO i PVC hydroizolačních povlakových fólií a dalšího střešního materiálu, který Vám dopraví přímo na Vámi určené místo po celé ČR.
Dětská lékařka, praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie Šestajovice
Dětská praktická lékařka MUDr. Hana Kučerová má v okrese Praha - východ otevřenou pediatrickou ordinaci a poradnu pro děti a dorost do 19 let, kde poskytuje komplexní zdravotní služby.
Autorizované měření emisí v technologických provozech, Pardubický kraj
Autorizované měření emisí v technologických provozech, měření plynných i tuhých látek, znečištění ovzduší provádí společnost AXIA CZ s.r.o., sídlící v Pardubickém kraji.
Prodej náhradní autodíly filtry brzdové destičky kotouče Semily
Prodej a distribuce náhradních dílů pro automobily - Autodíly i na zahraniční vozy - Autodat s.r.o. Semily
Přesné vodoměry a měřiče tepla Maddeo
Specializujeme se na velmi přesné vodoměry a měřiče tepla – hned víte kolik spotřebujete vody a tepla - Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Stěhování strojů Liberec, stěhování výrobních linek Liberec.
Firma Stěhování BRZEK se zabývá stěhováním výrobních linek - demontáž a montáž strojů.
Speciální stěhovací práce Jablonec,stroje,výrobní linky
Firma Stěhování BRZEK je specialistou na stěhování strojů a nadměrných předmětů - Stěhování Jablonec, Liberec.
Spolehlivé čističe HG pro venkovní použití - na zahradní nábytek, tersasu, dlažbu i fasádu
Spolehlivé přípravky vhodné pro venkovní použití prodává společnost KMB Barvy s.r.o. v kamenné prodejně v Ostravě, kde najdete čističe HG určené pro zahradní nábytek, terasu, dlažbu i fasádu a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Kovovýroba, zdvihací technika, mostové a portálové jeřáby, výroba a revize
Kovovýrobu a kovoobrábění, zakázkovou výrobu zdvíhací techniky, jeřábových drah a jeřábů pro Vás zajistí společnost NESPREKOL s.r.o., která sídlí v okrese Praha – východ.
Filtry, filtrační jednotky, průmyslová filtrace, odprašovací zařízení, výroba
Průmyslové filtry, filtrační jednotky, řídící jednotky filtrů, odprašovací zařízení tuhých látek projektuje, vyrábí, montuje a servisuje společnost ILD cz. s.r.o. se sídlem v Kladně.
ILD cz. s.r.o. filtrace
Ubytování, hotel v Pardubicích, pronájem salonků s konferenční technikou
Ubytování v Pardubicích, pronájem salonků pro pořádání školení a seminářů vybavených konferenční technikou, bezplatné parkování Vám zajistí Hotel TRIM s.r.o..
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Hydroizolační systémy - realizace střešní, zemní, izolace vodních ploch, teras
Realizace střešní, zemní hydroizolace, izolace vodních ploch, teras a dodávku hydroizolačních systémů ve Zlínském kraji zajistí společnost Profesionální realizace, s.r.o.
Skenování, kopírování Praha - černobílé i barevné - nejlepší ceny na trhu
Hledáte v Praze firmu, kde Vám naskenují a barevně či černobíle okopírují vaše materiály? Společnost TOMADOS s.r.o. se sídlem v Praze nabízí zákazníkům nejlepší ceny na trhu.
Výroba a tisk reklamy Praha - neony, trubice, světelné boxy a totemy na míru
Zaujměte své zákazníky na první pohled nepřehlédnutelnou reklamou na míru. Spolehnut se můžete na služby společnosti AAA Reklama z Prahy, která vyrábí neony, světelné boxy a totemy.
Světelná reklama Praha
Výroba vyztužených plastů Chomutov – prvotřídní kvalita
Společnost BV PLAST s.r.o. čerpá se svých mnohaletých zkušeností a nabízí zákazníkům výrobu vyztužených plastů, kdy je kladen důraz na ruční laminaci.
Ubytování v okolí Karlových Varů – romantický Pension SUNSET – Mezirolí
Hledáte-li pohodlné ubytování v okolí Karlových Varů, romantický Penzion SUNSET v malebné vesničce Mezirolí je pro Vás tou pravou volbou.
Podhledové ostrůvky Knauf AMF - okamžité a elegantní řešení při nevhodné akustice
Obtěžuje Vás nadměrný hluk či nepříjemná akustika v hale, recepci, jídelně či kancelářských prostorách? Jednoduché a rychlé řešení představují podhledové ostrůvky společnosti Knauf AMF s.r.o. z Prahy.
Variabilní LED osvětlení - novinky v sortimentu velkoobchodu Schachermayer, spol. s r.o.
Velkoobchod společnosti Schachermayer, spol. s r.o. informuje své zákazníky o novinkách v sortimentu, převážně o široké nabídce variabilního LED osvětlení a výhodách jeho využívání.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Novinka v lakování, špičkové barvy Cromax
Provádíme unikátní metodu lakování barvami Cromax, lakujeme auta, motorky, stroje - Autolakovna V+V, s.r.o. Hradec Králové
Pronájem nebytových prostor, hala 300 m2 - vhodné jako skladové, výrobní prostory
Společnost KLAS, opravárensko výrobní družstvo Kroměříž poskytne pronájem nebytových prostor. K dispozici je hala 300 m2, která může mít využití jako skladové, výrobní prostory.
Letecká přeprava zásilek z domu do domu s kompletními logistickými službami
The Panalpina Charter Network je virtuální leteckou společností, která zajišťuje přepravu zásilek. Nejedná se pouze o přepravu zásilek, ale o kompletní servis v oblasti logistiky.
Prodej a servis zahradní a lesní techniky značky Husqvarna
Prodej a servis veškeré zahradní a lesní techniky značek Husqvarna, McCulloch, Seco Group i Dakr zajistí v oblasti Nového Města na Moravě společnost P & L, spol. s r.o.
PREekoproud – elektřina od Pre
Zajímá Vás dopad spotřeby elektrické energie Vaší domácnosti na přírodu? Pak zavítejte na stránky PREekoproud od společnosti Pražská energetika a.s. a vyberte si šetrné řešení odběru elektřiny.
Řezání skla, zrcadel, zasklívání oken, dveří - sklenářské práce přímo u zákazníka
Široký sortiment služeb poskytuje Sklenářství Sedláček Kroměříž. Provádíme běžné sklenářské práce i u zákazníka - řezání skla, zrcadel, zasklívání oken a dveří i broušení, pískování, vrtání skel.
Výroba ocelové brány Kolín, domovní vrata Poděbrady, mříže Nymburk
Potřebujete vyrobit ocelové brány, domovní vrata či mříže? Jste z Kolína, Nymburka nebo Poděbrad? Jsme ti praví pro tuto práci. Brány, vrata i mříže Vám nejen vyrobíme, ale i povrchově upravíme - nátěry nebo metalizace či žárovým zinkováním Vyrobíme Vám dle vašich požadavků a přání, přesně na míru: - ocelové brány - domovní vrata - ...