Aktuální microsite

Elektrocentrály pro snadné napájení zařízení - půjčovna, pronájem, servis i prodej
Na kvalitní elektrocentrály vhodné pro snadné napájení zařízení elektrickou energií se specializuje Dirett s.r.o., která zajišťuje jejich prodej, servis, pronájem i půjčení v okolí Karviné, Ostravy.
Volné reklamní plochy Most – při závodech a akcích na autodromu
Chcete být vidět a mít reklamu na atraktivním místě? Volné reklamní plochy k pronájmu na Autodromu Most, kde se pořádá ročně mnoho závodů a akcí nabízí PUBLICITARIA Praha spol. s r.o.
Příjemná restaurace, letní zahrádka a chutné polední menu v Hotelu Grand
Rádi by jste si pochutnali na poledním menu a nevíte jakou restauraci v Šumperku navštívit? Hotel Grand vám každý den připraví výborné obědové menu a také zajistí příjemné prostředí na letní zahrádce.
Zámečnické práce dle v souladu s normami
Provádíme zámečnické práce v souladu s normami ČSN EN 287-1 a  ČSN EN 17 660-1 - MZ Hutní materiály s. r. o. Pardubice
FALKOM - montáž i rekonstrukce parní kotelny,horkovodní i teplovodní
Firma FALKOM s.r.o. Vám nabízí kompletní řešení Vašich kotelen, od projektu, přes montáž až po pravidelné revizní prohlídky, včetně rekonstrukcí stávajících kotelen
Kvalitní výroba i údržba příhradových stožárů
Výroba i údržba příhradových stožárů pro vedení vysokého a středně vysokého napětí - Wiegel CZ žárové zinkování s.r.o. Hradec Králové
Pohřební služba, pohřební ústav, pohřby, smuteční síň, převozy zesnulých, non stop
Pohřební služba Krejčíkovi v.o.s z Jičína je pohřební ústav zajišťující pohřební služby, převozy zesnulých, pohřby, má k dispozici smuteční síň a vše provozuje non stop.
Beton pro průmyslové podlahy - FLOORCRETE s deklarovaným množstvím ocelových vláken
Beton pro průmyslové podlahy musí splňovat náročné normy. Abyste si s nimi nemuseli lámat hlavu, nakupujte beton od nás.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Restaurace s mezinárodní i tradiční českou kuchyní a výhledem na historickou část Prahy
Restaurant a hotel Nebozízek nabízí vynikající jídla mezinárodní i tradiční české kuchyně, denní menu, předkrmy, hlavní chod, dezerty, které si můžete vychutnat při krásném výhledu na Prahu.
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí, zámečnické a svářečské práce, okres Děčín
Zámečnické a svářečské práce, výrobu ocelových konstrukcí do stavebnictví Vám zajistí kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v okrese Děčín.
Střední škola rybářská a vodohospodářská Jakuba Krčína v Třeboni
Středoškolské studium v oboru rybářství a vodohospodářství s možností stipendia, maturitní a učební obory, nástavbové studium, kurzy pro veřejnost na Střední škole Jakuba Krčína v Třeboni.
Kamenické práce, výroba pomníků, náhrobků, hrobů a hřbitovních doplňků
Kamenické práce, výrobu pomníků, náhrobků, hrobů, památníků, plastik a hřbitovních doplňků, výrobu a montáž schodů, parapetů, dlažeb zajišťuje firma HV-GRANIT s.r.o., Praha-východ.
HV-GRANIT s.r.o. Kamenictví Jirny
Větrací systémy HYDRA® - trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly a vyrábí nejrůznější větrací systémy. V sortimentu výrobku naleznete také trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání HYDRA®.
Autoservis a pneuservis - příprava vozu na STK, kontrola autoklimatizace
PeMi autoservis s.r.o. má v regionu Zlín mnoho spokojených zákazníků. Zajistíme přípravu vozu na STK, veškeré běžné služby autoservisu a pneuservisu i kontrolu autoklimatizace.
Napájecí a energeticky úsporné systémy Praha – dlouholeté zkušenosti v oboru
Využijte dlouholetých zkušeností společnosti KABEL Trade Praha s.r.o., která nabízí zpracování dodávek napájecích a energeticky úsporných systémů.
Prodej a rozvoz ledu - kostkový led, ledové tříště a koule vhodné do drinků a na chlazení potravin
Led můžete mít hned od firmy Ice support s.r.o., která se specializuje na výrobu a dovoz ledu do restaurací, kaváren pro přípravu letních drinků nebo chlazení potravin také v Kroměříži a Prostějově.
Vrtání studní Praha - bez přímého přístupu k místu, dokonce i přes plot
Mít vlastní zdroj vody znamená velkou finanční úsporu. Vrtání studní i v místech bez přímého přístupu, například přes plot, zajistí spolehlivě firma Prokš Eduard - Vrtání Studní se sídlem v Praze.
Chcete se rozmluvit před dovolenou? Letní intenzivní jazykové kurzy angličtiny v Ostravě.
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí letní intenzivní kurzy anglického jazyka pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé. Vyučujeme jednoduchou a účinnou metodou bez učebnic a složité gramatiky.
Prázdninové kurzy angličtiny - letní výuka, anglický týden či dopolední a odpolední kurzy
Udělejte pořádný pokrok v angličtině za jediný týden! Přijďte efektivně využít léto do jazykové školy LITE v Ostravě, kde díky speciálnímu programu uděláte pokrok v mluvené angličtině.
Kartonové obaly s ofsetovým tiskem Praha – pro propagaci a prodej zboží
Vyrábíme kartonové propagační obaly s ofsetovým tiskem vhodných pro propagaci a prodej zboží. Naši výrobnu a tiskárnu naleznete na Praze 4.
Ošetření vlasů keratinem – zdravé, lesklé a poddajné vlasy
Pokud Vás trápí nepoddajné a zničené vlasy, obraťte se na kosmetický salon 5.element v Brně. Ošetření vlasů keratinem dodá Vašim vlasům zdraví, lesk a sílu.
Kvalitní pracovní oděvy od výrobce a strojní vyšívání oděvů
Firma AMD Partner je výrobce pracovních oděvů v regionu Zlín. Kvalitní pracovní oděvy můžete zakoupit v eshopu. Zajistíme i strojní vyšívání loga a reklamní nášivky.
Doprava vlastními kontejnery různých rozměrů, odvoz suti, písku, kameniva
Zajišťujeme dopravu suti, písku, kameniva vlastními kontejnery různých rozměrů.
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů, nízkoemisní spalovací systémy, výměníky odpadního tepla má zaměření firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. z Brna.
Horkovzdušná kamna, krbová kamna, krbové vložky, výroba a prodej Kolín
Horkovzdušná kamna, krbová kamna, krbové vložky, výměníky vody s ústředním vytápěním, jejich výrobu a prodej Vám zajistí společnost Profitall spol. s r.o. sídlící v Kolíně.