Aktuální microsite

Malé domácí spotřebiče za nízké ceny v eshopu - nové i rozbalené, s drobnou vadou
V eshopu firmy Komisárna-elektro s.r.o. najdete široký výběr malých domácích spotřebičů. Nové i rozbalené produkty za velmi nízké ceny, splní všechny vaše potřeby.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
E-shop s příslušenstvím ke garážovým vratům, vjezdovým branám s rychlým odesláním objednávky
Ať už sháníte jakékoliv příslušenství ke garážovým vratům, vjezdovým branám, či jiným mechanismům, navštivte e-shop firmy GLOB-TRADE td, s.r.o. Garantujeme rychlé odeslání zboží.
GLOB-TRADE td, s.r.o. Garážová vrata Hörmann
Výroba plotů na zakázku – brány, ploty a branky na míru od profesionálů ve svém oboru
Na zakázkovou výrobu kvalitních a moderních plotů, bran a branek na míru od profesionálů ve svém oboru se zaměřuje společnost Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna. Určené pro výrobu léčiv a zdravotnického materiálu.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Prodej, e-shop - okenní parapety venkovní i vnitřní ve vysoké kvalitě!
E-shop, prodej, dodávka okenní parapety s příslušenstvím, venkovní i vnitřní parapety, vysoce kvalitní produkty nabízí firma iPARAPETY s.r.o., z Brna.
iPARAPETY s.r.o.
Každý den čerstvá, do křupava pečená vepřová kolena a žebra, domácí sekaná
Pečená vepřová kolena kolena a žebra s křupavou kůrčičkou a také domácí pečenou sekanou zakoupíte v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Lavice do čekáren - čalouněné, plastové i dřevěné židle z kvalitních komponentů
Vyrábíme čalouněné, plastové i dřevěné lavice do čekáren. Pro výrobu využíváme kvalitní komponenty spolehlivých Evropských výrobců. Navštivte náš e-shop zidle24h.cz
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Nábytek do předsíně - botníky, komody, zrcadla, skříně - nákup přes e-shop
Stylový nábytek pro vybavení Vaší předsíně, jako jsou botníky, komody, zrcadla či skříně, můžete nakoupit z pohodlí domova na e-shopu nabytek-aktiv.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Okenní, dveřní a plisované sítě proti hmyzu – ochrana před mouchami, komáry a dalšími létajícími vetřelci
Na prodej a montáž okenních, dveřních a plisovaných sítí proti hmyzu, které jsou účinné v ochraně před komáry, vosami a jinými vetřelci se zaměřuje společnost VELLAR s.r.o. v okolí Lednice a Mikulova.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Plynové kotle- instalace plynových kotlů, topenářské instalace
Plynařské práce, jako jsou výměny plynových kotlů, jejich revize a další topenářské instalace, provádí v okolí Ivančic a Moravského Krumlova firma FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Fixační fólie - výroba průtažné stretch fólie pro fixaci zboží, výrobků
Společnost Centroplast z regionu Uherské Hradiště vyrábí průtažné stretch fólie LDPE, které slouží pro fixaci i ochranu zboží a výrobků. Dodáme i fixační fólie atypických rozměrů.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Výrobníky sodové vody - skvělý doplněk do kantýn, jídelen i kanceláří
Společnost LEDO servis ze Znojma Vám zajistí dodávku a instalaci výrobníků sodové vody do kantýn, jídelen i kanceláří. Zařízení slouží k výrobě a stáčení sodové vody a k dochlazování limonád.
Karel Kašpar LEDO servis
Čištění textilu a oděvů, profesionální péče o vaše oblíbené kousky oděvů
Objevte s CARIBCON, s.r.o. dokonalost v čištění textilu a oděvů. Naše služby spojují tradiční postupy s moderní technologií pro šetrnou a respektující péči o každý váš kus.
CARIBCON, s.r.o.
Pohřební služba ve Znojmě, která zajistí online pohřebnictví
Jsme firma POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o. s dlouholetou tradicí v pohřebnictví ve Znojmě a Moravském Krumlově. Pomůžeme zajistit pohřební služby osobně, ale také online. Splníme i neobvyklá přání.
POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o.
Balící samolepicí pásky, izolepy - pro domácnost i průmysl
Balící samolepicí pásky a izolepy pro domácnost i průmysl ve Zlíně vyrábí společnost Steroll s.r.o., díky které můžete bez problémů a hlavně rychle zabalit cokoli je potřeba.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Hydraulické hadice se šroubením na míru - výroba na počkání
Zakázkovou výrobou hydraulických hadic se šroubením na míru nejen pro manipulační techniku poskytuje v okolí Třebíče a Dačic firma DAMATECH. Hydraulické hadice zhotovíme na počkání.
DAMATECH, spol. s r.o. Hydraulické hadice Dačice
Ubytování na hotelu Kraví hora Bořetice**** mezi vinicemi na jižní Moravě
Hotel Kraví Hora Bořetice**** představuje luxusní ubytování v maximálně komfortním hotelu uprostřed vinic a prosluněných svahů Modrých hor na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Reklamní polepy automobilů – nepřehlédnutelná reklama v provozu i při stání
Pokud uvažujete o efektivním způsobu reklamy pro Vaši firmu, umístěte si reklamní polep na Váš firemní vůz. Touto jednorázovou investicí získáte nepřehlédnutelnou reklamu v provozu i při stání.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Audit konsolidovaných účetních závěrek včetně ověřování podkladů pro konsolidaci v mateřské společnosti
Společnost AUDIT DANĚ, s.r.o. Zlín poskytuje auditorské služby včetně auditu konsolidovaných účeních závěrek. Klientelu má ve Zlínském kraji i regionu Olomouc, Brno, Praha aj.
SPOLEČNOST AUDIT DANĚ, s.r.o. auditorské služby Zlín
Výměna, demontáž, montáž a údržba autobaterií a dalších typů baterií
Výměnu autobaterie ve vašem vozidle svěřte do rukou firmy OSPOL TECH s.r.o. z Ostravy. Demontáž a montáž nové baterie provedeme přímo na místě naší provozovny. Zajišťujeme údržbu všech typů baterií.
OSPOL TECH s.r.o. Prodej autobaterií Ostrava-Přívoz
Tepelná čerpadla, ventilace - zpětné získávání tepla
Firma SEFEN spol. s r.o. se specializuje na kombinované systémy elektrického vytápění pro rodinné domy, byty, administrativní a obchodní centra, průmyslové objekty, školy, zdravotní zařízení a další.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Automatické okenní pohony pro stínící techniku  – chytrá domácnost
Automatické okenní pohony pro žaluzie, rolety a jinou stínící techniku naleznete u společnosti TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která je největším dodavatelem pokrokové techniky pro chytrou domácnost.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Profily z niklu, titanu a jejich slitin
Pokud potřebujete pro Vaše průmyslové a technologické aplikace profily z niklu, titanu a jejich slitin, obraťte se na společnost Valbruna Central Europe, s.r.o, která zajistí dodávku těchto materiálů
Valbruna Central Europe, s.r.o. Výrobní závod nerezové oceli Olomouc
Výkup kovů -  měď, hliník, mosaz, nerez, olovo
Výkup starých i nových drátů, plechů, třísek a špon a dalších produktů z mědi, hliníku, mosazi, nerezi a olova zajišťuje v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma IB-MET.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Kvalitní míchače na krmné směsi – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkou kusových míchačů na krmné směsi, i kompletních celků na klíč se v okolí Znojma zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.