Aktuální microsite

Zemědělská a komunální technika, prodej, servis, půjčovna, okres Kutná Hora
Zemědělská a komunální technika, traktory, nakladače, postřikovače, sekačky prodává, servisuje i půjčuje společnost VOBOSYSTÉM s.r.o., která sídlí v okrese Kutná Hora.
Obchodní váhy Praha – pultový systém SC II s pokladními funkcemi
Kvalitní obchodní váhou je pultový systém SC II s kompletními pokladními funkcemi z naší firmy Bizerba na Praze 7.
Učetnictví Praha - zpracování a vedení firemních peněžních transakcí
Vedeme účetnictví a zpracováváme další firemní peněžní transakce. Díky naší pražské společnosti budete mít své finance vždy pod kontrolou.
Sanace, vysoušení zdiva a hydroizolace dřevěných i zděných staveb Praha
Sanaci dřevěných i zděných staveb, hydroizolaci a vysoušení vlhkého zdiva včetně odstraňování vlhkosti v Praze provádí společnost Sanako.cz, s.r.o.
Průmyslová filtrace Donaldson, Mann, kapsové filtry-velkoobchod
Společnost KD-Filter je velkoobchodní zástupce firem Donaldson, Mann, Parker, Varta i dalších, prodává filtry včetně příslušenství. Zakázková výroba průmyslové filtrace.
Dřevěné brikety Hlinsko - Uhelné sklady
Nyní výhodně nakoupíte v našich uhelných skladech veškeré uhlí včetně dřevěných briket - Uhelné sklady Hlinsko
Výhodný výkup startérů a alternátorů za super ceny
Vykupujeme staré a nepotřebné startéry a alternátory za super ceny k dalšímu zpracování - PDW Metal s.r.o. Trutnov
Kvalitní spojka L kolínko s vnitřním závitem
Nabízíme rozmanitý sortiment spojek a rychlospojek různých průměrů, tvarů a závitů - KONEKT-HADICE s.r.o. Pardubice
Zařízení lekářské ordinace, ambulance na klíč – rekonstrukce a vybavení
Chystáte se otevřít či zrekonstruovat lékařskou ordinaci? Firma INDICO s.r.o. Vám pomůže. Specializuje se na veškeré vybavení zdravotnických zařízení a zajistí Vám ambulanci na klíč.
Strojové a ruční výkopové práce
Provádíme strojové a ruční výkopové práce pro bazény, septiky, základové desky pro domy, základy pro ploty, úpravy terénů - ZIPR s.r.o. Kolín
Plastové součástky Všetaty, výroba dílů a konstrukčních prvků
Plastové součástky, díly a konstrukční prvky vyrábí firma Sunap ve Všetatech.
Validace technologických celků čistých prostor Praha - řídíme se normami ČSN, ISO a EN.
Zkontrolujeme a odborně vyčistíme prostory nemocnic a operační sály. Také se postaráme o hygienu a nezávadnost termostatů, sterilizačních tunelů, počítačových systémů, kabinek, boxů či izolátorů.
Pojištění osob, majetku, podnikatelských rizik, odpovědnosti za škodu, Praha-Vysočany
Pojištění osob, majetku, budov, strojů, zásilek, podnikatelských rizik, odpovědnosti za škodu Vám na míru zajistí společnost Pojišťovací makléřství INPOL a.s., sídlící v Praze-Vysočany.
Autorizovaný prodej, servis vozů Škoda, Volkswagen, nové i ojeté automobily, Liberec
Autorizovaný prodej nových i ojetých automobilů, záruční a pozáruční servis všech modelů vozů Škoda a Volkswagen zajišťuje společnost AUTOTREND, spol. s r.o. se sídlem v Liberci.
Stroje na balení stromků
Firma František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě nabízí zákazníkům kvalitní manuální balicí zařízení a výkonné strojní baličky na balení nejen vánočních stromků a to včetně příslušenství.
František Valdman-Vánoční stromky a balicí sítě
Pronájem FullHD projektorů Praha – profesionální organizace konferencí a prezentací
Pořádáte konferenci, důležitou prezentaci nebo školení? Pak jistě oceníte možnost pronájmu FullHD projektorů, kterou Vám nabízí včetně dopravy a instalace společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Cyklistický kemp, stanování  - levné stanování v cyklokempu Na Hrázi
Pokud plánujete cyklovýlet do Kroměříže, využijte levného stanování v cyklokempu Na Hrázi. Cyklistický kemp je místo, kde se nejen vyspíte, ale zabavíte se i při hrách tradičních kempových aktivit.
CONSULT VK Litomyšl – váš spolehlivý partner v nemovitostech
Zákazníkům zajišťujeme komplexní servis spojený s nemovitostmi. Kromě realitních služeb odhadujeme nemovitosti, provádíme znalecké posudky, vykupujeme nemovitosti a mnoho dalších.
Robotizovaná pracoviště a manipulátory rozhodně ulehčí jakoukoliv práci s břemeny
Robotizovaná pracoviště a manipulátory,rychlost, přesnost a univerzálnost to jsou výhody automatizovaných pracovišť,provádíme komplexní služby - analýzy, dodávka nebo zaškolení -ESY s.r.o. Liberec
Gravírování a rytí kovu, plastu, skla, mosazi, duralu, nerezu, PVC i akrylátu
Provádíme gravírování a rytí do různých materiálů jako je kov, plast, sklo, mosaz, nerez, dural, PVC, ABS i akrylát. Rytectví zhotovujeme na naší provozovně V Liberci.
Interiérové prosklené dveře jsou stylovou i funkční volbou
Naše společnost ATECH Bohemia nabízí interiérové prosklené dveře vysoké kvality, a celý náš výrobní program je ošetřen certifikáty i atesty.
První půjčovna elektrokol na Semilsku opět otevřena duben až říjen!
Duben až říjen si můžete utužit vaše zdraví s naší půjčovnou elektrokol - levný, zdravý a ekologický způsob dopravy po turistických stezkách
Okapový kompletní systém Legos včetně žlabů, svodů a příslušenství
Okapový kompletní systém Legos včetně žlabů, svodů a příslušenství můžete od nás jednoduše získat. Stačí nám zavolat nebo zajet na provozovny do Nové Vsi a rádi se Vám budeme věnovat. Okapový systém Legos se vyznačuje vysokou mechanickou pevností, má dlouho životnost, je odolný proti nepřízni počasí, je téměř bezúdržbový a v neposlední řadě má ...
Kurz pleteme ze slámy pro dospělé - výroba slaměných ozdob
Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně pořádá kurz Pleteme ze slámy pro dospělé, výuka je zaměřena na výrobu slaměných ozdob, dekorativních výrobků.
Zasklívání výloh, nadrozměrné výlohy, Praha a Střední Čechy - expresní výroba při haváriích
Expresní zasklívání výloh, oken a nadrozměrných výloh provádí společnost ACERA SKLO s.r.o.,která je specialistou ve svém oboru.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6