Aktuální microsite

Dodávky parních a horkovodních kotlů, topeniště s prvky fluidní techniky, rekonstrukce
Dodávky parních a horkovodních kotlů, topeniště kotle s prvky fluidní techniky, pro spalování různých druhů paliv, rekonstrukce od firmy T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. v Brně.
Jednoúčelové, automatizační stroje přesně na míru vašeho podnikání
Pokud potřebujete vyrobit stroj pro konkrétní provoz, tak neváhejte kontaktovat firmu De & Co, která vyrábí jednoúčelové a automatizační stroje přesně na míru vašeho podnikání.
Mobilní skládací zástěny Silentia Praha – rychlá a jednoduchá manipulace, variabilní využití
Skládací mobilní zástěny Silentia od firmy LABO-MS spol. s r.o. z Prahy jsou praktické, využívané především ve zdravotnictví i v jiných oborech, kde je potřeba rychle zajistit klientům soukromí.
Nová a kvalitní plastová okna zajistí tepelnou úsporu pro váš domov
Pokud jste se rozhodli pro nová a kvalitní plastová okna, která vám zajistí tepelnou úsporu a moderní vzhled pro váš domov, tak je zde pro vás firma Pavel Knězek z Frenštátu nedaleko Nového Jičína.
Pavel Knězek, s.r.o.
Profesionální veterina - kastrace psů a koček s největším komfortem
Profesionální veterina v okolí Hlučína a Opavy, která provádí komplexní služby v oblasti kastrace psů a koček, je veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka.
Profesní školení řidičů pro osobní i nákladní vozy - vstupní, pravidelné i rozšířené
Profesní školení řidičů vstupní, pravidelné i rozšířené pro osobní i nákladní vozy zajišťuje společnost Autoškola Pollak s.r.o., pro všechny v okolí Havířova, Karviné i Českého Těšína.
Efektivní výuka jazyků - pomaturitní, firemní, dětské jazykové kurzy
Hledáte-li kvalifikované lektory pro efektivní výuku jazyků, pak navštivte jazykové centrum Kiaora v Rožnově a Valašském Meziříčí, kde se zaměřují na pomaturitní, firemní i dětské jazykové kurzy.
Venkovní žaluzie Hella Praha -  výroba a prodej žaluzií
Kvalitní žaluzie ocení celá rodina. Nejen, že vám v parných dnech udrží v místnostech příjemný chládek, ale také vám zajistí pohodlné sledování televize a nerušený odpočinek.
Protetická stomatologie Praha 1 -  kompozitní výplně, keramické fazety a korunky
Naše zubní špičková klinika Prague City Dental v centru Prahy 1 provádí také protetickou stomatologie, která plně nahrazuje ztracené tvrdé zubní tkáně nebo celé zuby či skupiny zubů.
Galvanické a mořící linky, výroba galvanických provozů Praha
Společnost W.P.E. a.s se sídlem v Praze poskytuje výrobu galvanických provozů, mořících linek a linek pro matování skla.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Patenty na vynálezy a vzory  Praha - staráme se o tuzemské i zahraniční patenty
Ochráníme Váš revoluční vynález a užitné i průmyslové vzory před jejich zneužitím a pirátstvím pomocí patentů.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Inventorové svářecí zdroje KOWAX - chytré a výkonné přenosné svářečky
Pro efektivní a kvalitní svařování vám nesmí chybět inventorové svářecí zdroje KOWAX, přenosné svářečky, které jsou chytré a výkonné. Ve společnosti SVARMETAL si vyberete svářečku dle vašich představ.
Šetrné ruční mytí vozidel a motorů
Svěřte svůj vůz odborníkům v Šumperku. AUTOMYČKA - Jaroslav Doubek je profesionálem v mytí automobilů a poskytne vám šetrné ruční mytí vozidel i motorů.
VacuShape - nenáročné cvičení a účinné spalování tuků pro břicho, nohy a hýždě
Pokud chcete trvale zhubnout v oblasti břicha, nohou nebo hýždí, vyzkoušejte nenáročné cvičení ve Studiu Salvea v Hranicích na stroji VacuShape - podtlakový pohybový systém pro účinné spalování tuků.
Studio Salvea Helena Vavříková
Advokátní kancelář Svitavy, právní služby a poradenství, obchodní smlouvy
Právní poradenství, obchodní smlouvy, konkurzy, likvidace, převody nemovitostí a majetku Vám zajistí Advokátní kancelář JUDr. Rudolf Skoupý sídlící v městě Svitavy.
Obec Zdětín, Středočeský kraj, člen Svazku obcí Dolního Pojizeří
Obec Zdětín naleznete ve Středočeském kraji poblíž města Benátky nad Jizerou, Obec se zařadila do Svazku obcí Dolního Pojizeří. Dominantou obce je gotický kostel Všech Svatých.
Instalatérské práce Plzeň - středisko PSV společnosti EKA-KOMPLET s.r.o.
Kvalitní instalatérské služby zajišťuje v Plzni společnost EKA-Komplet, s. r.o.
Práce přes agenturu Praha - zajímavé pracovní nabídky z celé České republiky
Nemusíte už pracně shánět zaměstnance. Naše agenturní zaměstnávání Vám je sežene samo.
Laboratorní diagnostika infekčních a neinfekčních chorob Praha
Státní veterinární ústav Praha (SVÚ Praha) nabízí laboratorní diagnostiku infekčních a neinfekčních chorob. Jedná se o všechny druhy zvířat.
Pronájem dopravních značek a lanových svodidel Praha - svodidla nové generace
Společnost PROZNAK Praha, s.r.o. nabízí pronájem dopravních značek, dopravního značení a zařízení.Poskytujeme komplexní služby v oblasti dopravního značení.
Systémy chlazení pro elektrotechniku Praha
Vysoké teploty mohou poškodit elektronické komponenty v nejrůznějších elektroinstalacích. Hledáte proto kvalitní chlazení pro skříňové rozvaděče? Nebo snad střešní ventilátory pro průmyslové objekty? STEGO Czech s.r.o. se zabývá návrhem a následnou realizací chladicích systémů pro nejrůznější elektrotechnická zařízení. V nabídce najdete tři ...
Lomy, kamenolomy, štěrkovny, pískovny v České republice – kvalitní písek a štěrk
Kvalitní štěrk a písek z vlastních lomů, kamenolomů, štěrkoven a pískoven rozmístěných po celé České republice nabízí společnost CEMEX Czech Republic s.r.o.
Nové multimódové vlákno OM4 pro rychlý přenos dat i na dlouhé trasy
Nové multimódové vlákno OM4 můžete nyní zakoupit u společnost Opticord.cz s.r.o., která sídlí v Ostravě. Toto vlákno zajišťuje rychlý přenos dat, a to i na dlouhé trasy ve velkých budovách.
Opakovaná školení při stavebních pracích Příbram
Vzdělávací středisko, s.r.o. z Příbrami nabízí opravná školení a přezkoušení pro stavební práce - jeřábníci, vazači, topiči, řidiči,kombajnéři a další.
Labradorský retrívr, štěňátka s PP - prodej Praha 4  -  rezervace 604687156 - odběr konec července 2017
6.června 2017 se v chovatelská stanici od Písnických rybníků pod vedením paní chovatelky Blanky Strnadové narodilo 10 krásných štěňátek, ​6 fenek a 4 pejsci.