Aktuální microsite

Výhodné bazény, vložky i kryty všech rozměrů
Vyrábíme plachty, kryty a vložky na bazény, jezírka nebo koupaliště - TEXson, s.r.o. Hradec Králové
Náhradní díly - široký sortiment - Eshop prodej autodílů
Nabízíme široký výběr náhradních dílů pro osobní i nákladní automobily všech značek – Eshop prodej autodílů - LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Náchod
LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Autoservis Náchod
Výroba sítopásových lisů Kolín - na odvodnění různých druhů kalů
Vyrábíme pásové lisy KCZ 800/S, 800, 1000, 1250, 1250/S, 1500, 1500/S, 2000. Sítopásový lis s vestavěným zahušťovačem.
Laserové gravírování dřeva, plastu i kovu - vylepšete image vaší firmy
Chcete vaší firmě vylepšit image originálními dárkovými předměty, jmenovkami či štítky? Oslovte reklamní agenturu BB DESIGN v Olomouci, která provádí laserové gravírování dřeva, plastu i kovu.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, okres Mělník
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, výstavbu kotelen, dodávku a montáž analyzátorů a odběrových systémů pro Vás zajistí společnost KH MONT, s.r.o., sídlící v Kralupech nad Vltavou.
Lesní školka, pěstování a prodej lesních a okrasných dřevin, vánočních stromků
Soukromá Lesní školka Vědomice s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej sazenic lesních stromů a keřů, okrasných rostlin, substrátů a vánočních stromků. Najdete nás v okrese Litoměřice.
Sádrokartonářské a zámečnické práce, montáž stropních podhledů, okres Chrudim
Sádrokartonářské práce, montáž stropních podhledů a sádrokartonových konstrukcí, zámečnické a podlahářské práce provádí firmy Václav Vorlíček – BESPO sídlící v okrese Chrudim.
Vinotéka Vinný šenk U Mikeše - kvalitní vína z Moravy, ochutnávky vín
Kvalitní vína z Moravy nebo ochutnávky vín vám zajistí vinotéka Vinný šenk U Mikeše, kterou naleznete hned ve třech pobočkách v Šumperku.
Úklidové práce Praha, úklid hotelů, kanceláří, obchodů i domácností
Úklidová společnost Družstvo Julman, sídlící v Praze zajišťuje úklid hotelů, kanceláří, firem, obchodních prostor, bytových domů i domácností. Provádíme i drobné stavební práce.
Zemní, výkopové a jeřábnické práce, půjčovna stavební mechanizace, Ústí nad Labem
Zemní, výkopové a jeřábnické práce, nákladní automobilovou dopravu, půjčovnu stavební mechanizace, prodej nářadí a malé mechanizace zajišťuje společnost KUSED s.r.o. v Ústí nad Labem.
Autobusová a minibusová doprava v ČR a celé Evropě, přeprava na letiště Praha
Autobusovou, minibusovou a osobní dopravu v tuzemsku i zahraničí, přepravu na letiště Praha, dopravu pro zaměstnance firem Vám zajistí společnost DaTa EXPRES a.s. se sídlem v Plzni.
Velkoobchodní prodejna stavebnin, potřeby pro řemeslníky
Velkoobchodní prodejna stavebnin PRO-DOMA Konice je k dispozici zákazníkům v lokalitě Litovel, Prostějov, Boskovice. Najdete zde široký sortiment stavebního materiálu i potřeby pro řemeslníky.
Sanace a likvidace ekologických zátěží Praha
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o nabízí sanace a likvidace ekologických zátěží. Společnost sídlí na Praze 10.
Velkoobchod, prodej pracovních oděvů pro firmy a řemeslníky
Společnost AMD Partner je prodejce pracovních oděvů, náš velkoobchod je ve Fryštáku nedaleko Zlína. Kvalitní pracovní oděvy pro firmy a řemeslníky zakoupíte za příznivé ceny.
Moderní keramické bazény Compass Pools s 20-tiletou zárukou
Keramické bazény Compass Pools s vylepšenou pevností bez ztráty pružnosti s 3D exkluzivním zářivým povrchem
Elektrosmog - neviditelné záření, které zamořuje naše prostředí
Pokud vám není jedno v jakém prostředí žijete a máte zájem se dovědět co je to elektrosmog a jaký má vliv na vaše zdraví, pak navštivte Relaxační centrum Adam v Přerově.
Žlabová míchačka s vertikálním šrotovníkem vyrobená firmou TAURUS
Vyrábíme stroje určené především pro dodávky krmných směsí včetně linek a dopravníků - TAURUS, s.r.o., Chrudim
Průmyslové vysavače pro mokré i suché sání využije každý řemeslník
Zkušený řemeslník potřebuje ke své práci i kvalitní průmyslový vysavač - v prodejně NAMIO s.r.o. v Prostějově si vyberete průmyslové vysavače Cleancraft pro mokré i suché sání.
Menuboxy, lunchboxy, hamburger boxy pro gastro provozy a restaurace
Jednorázové menuboxy, lunchboxy a hamburger boxy jsou ideálním pomocníkem pro rozvoz potravin a hotových jídel - nejen gastro provozy a restaurace si tyto boxy pořídí ve firmě PRIMA PACK v Olomouci.
Oprava, servis vysokozdvižných a paletových vozíků Linde, Jungheinrich, Toyota
Porouchal se vám váš vysokozdvižný či paletový vozík? Odbornou opravu a servis provádí společnost J & R servis Jana Macháčka, která působí v oblasti Opavy, Frýdku-Místku a okolí.
Kvantová terapie – technika, jak se zbavit strachu i nemocí
Ve Studiu Naturopatie Pavly Novotné v Ostravě můžete využít kvantové terapie, tedy techniky, která vás při správné aplikaci dokáže zbavit strachu i nemocí.
Výroba klíčů a autoklíčů na počkání, prodej trezorů, zámků, dveřního kování
Specializovaná maloprodejna firmy ROVEL, spol. s r.o. v Přerově se zabývá výrobou klíčů a autoklíčů na počkání, prodejem trezorů, zámků a dveřního kování.
Zdravé bydlení, zdravý životní styl - návrhy, poradenství Feng Shui
Iva Matyášová poskytuje návrhy a praktické aplikace čínského umění Feng Shui pro zdravý životní styl, bydlení a proudění vitální energie v prostoru. Poradenství nabízí ve Zlínském kraji i po celé ČR.