Aktuální microsite

Sanace a likvidace ekologických zátěží Praha
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o nabízí sanace a likvidace ekologických zátěží. Společnost sídlí na Praze 10.
Velkoobchod, prodej pracovních oděvů pro firmy a řemeslníky
Společnost AMD Partner je prodejce pracovních oděvů, náš velkoobchod je ve Fryštáku nedaleko Zlína. Kvalitní pracovní oděvy pro firmy a řemeslníky zakoupíte za příznivé ceny.
Moderní keramické bazény Compass Pools s 20-tiletou zárukou
Keramické bazény Compass Pools s vylepšenou pevností bez ztráty pružnosti s 3D exkluzivním zářivým povrchem
Elektrosmog - neviditelné záření, které zamořuje naše prostředí
Pokud vám není jedno v jakém prostředí žijete a máte zájem se dovědět co je to elektrosmog a jaký má vliv na vaše zdraví, pak navštivte Relaxační centrum Adam v Přerově.
Žlabová míchačka s vertikálním šrotovníkem vyrobená firmou TAURUS
Vyrábíme stroje určené především pro dodávky krmných směsí včetně linek a dopravníků - TAURUS, s.r.o., Chrudim
Průmyslové vysavače pro mokré i suché sání využije každý řemeslník
Zkušený řemeslník potřebuje ke své práci i kvalitní průmyslový vysavač - v prodejně NAMIO s.r.o. v Prostějově si vyberete průmyslové vysavače Cleancraft pro mokré i suché sání.
Menuboxy, lunchboxy, hamburger boxy pro gastro provozy a restaurace
Jednorázové menuboxy, lunchboxy a hamburger boxy jsou ideálním pomocníkem pro rozvoz potravin a hotových jídel - nejen gastro provozy a restaurace si tyto boxy pořídí ve firmě PRIMA PACK v Olomouci.
Oprava, servis vysokozdvižných a paletových vozíků Linde, Jungheinrich, Toyota
Porouchal se vám váš vysokozdvižný či paletový vozík? Odbornou opravu a servis provádí společnost J & R servis Jana Macháčka, která působí v oblasti Opavy, Frýdku-Místku a okolí.
Kvantová terapie – technika, jak se zbavit strachu i nemocí
Ve Studiu Naturopatie Pavly Novotné v Ostravě můžete využít kvantové terapie, tedy techniky, která vás při správné aplikaci dokáže zbavit strachu i nemocí.
Výroba klíčů a autoklíčů na počkání, prodej trezorů, zámků, dveřního kování
Specializovaná maloprodejna firmy ROVEL, spol. s r.o. v Přerově se zabývá výrobou klíčů a autoklíčů na počkání, prodejem trezorů, zámků a dveřního kování.
Zdravé bydlení, zdravý životní styl - návrhy, poradenství Feng Shui
Iva Matyášová poskytuje návrhy a praktické aplikace čínského umění Feng Shui pro zdravý životní styl, bydlení a proudění vitální energie v prostoru. Poradenství nabízí ve Zlínském kraji i po celé ČR.
Lehký nehořlavý izolační beton polystyrenbeton Poriment
Polystyrenbeton Poriment pro rekonstrukce starších objektů kde snadno vyplní hluché prostory - Jan Pešek SO STAVO Jablonec nad Nisou
Screeningové mamografické preventivní vyšetření prsu - nejmodernější na Moravě
Mamografický screening - vyšetření s cílem odhalit nádor či rakovinu prsu můžete absolvovat akreditovaném MEPHACENTRU v Ostravě. Naše centrum patří k nejmodernější na severní Moravě.
Lékařská péče pro děti a dorost, pediatr MUDr. Preclíková, Ústí nad Labem
MUDr. Júlia Preclíková zajišťuje léčebnou, diagnostickou a preventivní lékařskou péči pro děti a dorost v Ústí nad Labem. Provozuje pediatrickou ordinaci a poradnu pro novorozence.
Obec Částkov, Maršovy Chody a Pernolec, kostel sv. Anny, zámek, Velká pouť
Obec Částkov spolu s obcemi Maršovy Chody a Pernolec leží v Plzeňském kraji poblíž města Tachov. Z historických pamětihodností můžete navštívit kostel sv. Anny či zámek.
Bergo – sportovní rychleschnoucí povrch pro in-line bruslení a míčové sporty
Společnost Forward tenis - sportovní stavby představuje bezúdržbový a rychleschnoucí sportovní povrch Bergo, který je vhodný k celoročnímu využití nejen pro tradiční míčové sporty a in-line bruslení.
Kvalitní materiály z hliníku a jeho slitin Praha - desky, tyče, plechy, profily
Společnost Aluminium centrum, s.r.o. z Prahy nabízí svým obchodním partnerům širokou nabídku kvalitních materiálů z hliníku, především desky, tyče, plechy a profily.
Traktorová elektrocentrála M-WATT 240-AVR TE Linz
Zemědělským firmám dodáváme traktorové elektrocentrály s generátory Linz - Ing. Josef Koukal Emkol s.f. Litomyšl
Mezinárodní převody peněz Praha - prvotřídní služby
Společnost SPORTTURIST - SPECIAL spol. s r.o. nabízí a provádí peněžní převody peněz.
Japonské stěny, rolety a žaluzie jsou řešením pro příjemné zastínění i rozdělení interiéru
Zastínění nebo rozdělení interiéru pomocí japonské stěny, rolety nebo žaluzie od společnosti LaBeta Praha 8 je efektivním i moderním řešením pro každou místnost.
Průmyslová klimatizace, rekuperace - průmyslové chlazení, vytápění
Společnost BEST - TECHNICKÁ s.r.o. Uherský Brod působí v oboru TZB - průmyslová klimatizace, rekuperace, průmyslové chlazení, vytápění. Pro zákazníky v Čechách je zřízena provozovna Praha 4.
Kevlarové nitě, ohnivzdorné nitě Nomex - prodej sortimentu českých výrobců
Kevlarové nitě, ohnivzdorné nitě Nomex vyrobená z předené střiže tepelně odolné - prodej sortimentu českých výrobců nabízí firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Studnařské a vrtné práce Praha – zařídíme projektovou dokumentaci i realizaci
Vrtání studní - Eduard Prokš je firma s mnoha léty zkušeností, která nabízí služby vyřízení projektové dokumentace a realizace vrtných prací zákazníkům převážně z Prahy a oblasti středních Čech.
Plastové součásti pro nábytek, strojírenství a elektroniku – kvalita a široký výběr
Jste firma z oboru strojírenství, elektrotechniky nebo výroby nábytku a hledáte spolehlivého dodavatele plastových součástí? Společnost Sunap - plastové součásti nabízí široký sortiment a kvalitu.