Aktuální microsite

Kovošrot PDW Metal výkup železného odpadu | Trutnov
Kovošrot PDW Metal nejen že vykupuje, ale i zpracovává všechny druhy železného odpadu. Účelně a rychle se tak můžete zbavit železného harampádí. Odpad ekologicky zpracováváme pro další použití. Železný odpad vykupujeme od firem i občanů nejen z Trutnova, ale i dalších měst. Kovošrot PDW Metal z Malých Svatoňovic vykupuje a zpracovává všechny  ...
Bezbariérové taxi - přeprava invalidů, vozíčkářů na invalidním vozíku
Společnost HelpnuTi s.r.o. je 1. bezbariérové taxi v Brně. Zaměřuje se na přepravu invalidů, vozíčkářů na invalidním vozíku, všech imobilních osob, ZTP, ZTP-P, seniorů se senior pasem.
Antistatické stoly pro výzkumné pracoviště Praha – na míru podle potřeb zákazníka
Vyžaduje provoz Vaší společnosti speciální vybavení, například antistatické stoly? Nejen pro výzkumná pracoviště dodává tyto antistatické stoly společnost TechnoBank s.r.o. z Prahy.
Vlnitá lepenka v rolích nebo arších - ideální pro malíře i stavebníky
Nakupujte vlnitou lepenku na eshopu nebo v prodejně Model Pack Shopu v Praze. Vlnitá lepenka se skvělé hodí jako zakrývací materiál pro stavební i malířské projekty.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Přečerpávací nádrže k čerpání odpadních vod za nízké ceny a s dopravou zdarma
Čerpání odpadních vod, přečerpávání dešťových, spodních vod a dalších kapalin Vám zajistí kvalitní a snadno usaditelné přečerpávací nádrže od společnosti ITMS plast.
Servis náhradních dílů na elektrospotřebiče České Budějovice - Tefal, Rowenta, Siemens, Bosch, Mulinex
Hledáte spolehlivý servis na elektrospotřebiče značek Tefal, Rowenta, Siemens, Bosch nebo Mulinex včetně náhradních dílů? Kontaktujte společnost ELMOT, v.o.s. z českých Budějovic.
Vzdělávání a semináře pro zaměstnance Praha - nabídka odborného vzdělávání
Společnost TÜV SÜD Czech s.r.o. nabízí firmám komplexní řešení rozvoje a vzdělávání svých zaměstnanců.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Projekční a ozvučovací technika pronájem Praha – profesionální ozvučení, špičková technika
Profesionální ozvučení firemních, kulturních a velkých sportovních akcí či koncertů zajistí pronájem špičkové projekční a ozvučovací techniky od společnosti SAN SERVICE, s.r.o. z Prahy.
Lépe se orientujte ve věcech a postupu při úmrtí blízké osoby s naší pohřební službou
Prostudujte si užitečné informace, které jsme pro Vás připravili, nebo nám zavolejte do pohřebního ústavu v Turnově. Rádi vám se vším poradíme - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov
Přístroje ústní hygieny, domácí přístroje a spotřebiče značky Braun prodej Praha
Široký sortiment kvalitních přístrojů nejen ústní hygieny, ale především domácích přístrojů a spotřebičů známé značky Braun nabízí prodejna ELPEN-BRAUN, kterou naleznete v centru Prahy.
Svatební kytice, květiny na svatbu Tábor - kompletní svatební květinový servis
Chystáte svatbu a přejete si krásnou svatební kytici pro nevěstu, družičky, maminky a ostatní květiny na svatbu? Kompletní květinový svatební servis nabízí květinářství Květiny Michaela z Tábora.
Kovové regály, regálové systémy i drátěné výrobky, vše kvalitně lakujeme v naši práškové lakovně
Potřebujete nalakovat regály nebo různé drátěně výrobky a chcete využít služeb práškové lakovny? Pak kontaktujte firmu Lakemtal, která sídlí poblíž Ostravy i Opavy a připraví Vám konkrétní nabídku.
Precizní tisk novoročních přání dle vašich požadavků
Tiskneme vše na co si vzpomenete za rozumnou cenu - letáčky, plakáty, prezentační desky, brožury, samolepky, vizitky, etikety, příbalové letáčky, krabičky, knížky - Tiskárna Pratr a.s. Trutnov
Tiskárna Pratr a.s. Grafické práce Trutnov
Servis zahradní techniky a zahradní mechanizace - kvalitně a levně
Kamil Kramný se v Opavě a okolí zaměřuje na komplexní údržbu a servis zahradní techniky a mechanizace. V rámci servisu Vás zaškolíme a ukážeme, jak stroj obsluhovat a uskladňovat v zimním období.
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace, pro firmy, prodejny i domácnosti
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace do bytů, kanceláří, prodejen. Vysoce kvalitní klimatizace Vám prodá či pronajme společnost REMKO s.r.o., sídlící v Praze.
Kamenické práce, renovace a výroba náhrobních desek, hrobů, Karlovy Vary
Kamenické práce na zakázku, renovaci náhrobních desek, hrobů, pomníků, výrobu parapetů, obkladů či pracovních desek Vám zajistí Kamenictví Tvrdý s.r.o., Karlovy Vary.
Luxusní extrémní celoodpružená horská elektrokola - motobike Brinco
Celoodpružená luxusní horská elektrokola, singletracky, MTB, BMX elektrokola, motobike pro extrémní cyklistiku a sjezdy - výhradním zastoupením Bultaco Brinco je firma BULTACO Space v Brně.
Revize plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva - servisní prohlídky kotle
Revizní a servisní technici ze společnosti Centrum nářadí s.r.o. Vám provedou povinné revize i servisní prohlídky Vašeho kotle, ať už na tuhé paliva či plyn. Působíme převážně v Opavě a Ostravě.
GSM alarmy, zvonky, komunikátory a lokátory, kamerové systémy, GSP klíče a videotelefony Praha
Česká společnost Selax Electronics s.r.o. z Prahy nabízí širokou nabídku GMS alarmů, komunikátorů a lokátorů, kamerových systémů, GSP klíčů a videotelefonů ve vysoké kvalitě za bezkonkurenční ceny.
Zahradní centrum zahradnictví prodej okrasné dřeviny jehličnany ovocné rostliny Liberec.
Provozujeme největší zahradnictví v České republice se širokým sortimentem okrasných rostlin a dřevin z vlastní produkce - Zahradnické centrum Diké, s.r.o. Liberec
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Servis manipulační techniky VZV | Pardubice
Servis manipulační techniky patří mezi špičkové služby VZV CAR SERVIS v Pardubicích. Nechte si přímo u vás na firmě provést servis manipulační techniky.
Prodej oprava a servis kvalitní manipulační techniky
Naše firma se zabývá prodejem, opravou a servisem špičkové manipulační techniky včetně vysokozdvižných vozíků nebo ručních vozíků - VZV CAR SERVIS, spol s.r.o. Chrudim
Komplexní řešení datových komunikací pro správnou odezvu aplikací
Pracujete s datovými přednosy a chcete mít jistotu, že draze nakoupené technologie opravdu maximálně využíváte? Komplexní řešení datových komunikací nabízí firma VUMS DataCom spol. s r.o. z Prahy.
Čelní vysokozdvižné vozíky Pardubice servis, prodej
Nabízíme čelní vysokozdvižné vozíky nejen od firem Desta, ale také vozíky firem Hyundai a UN.
Penzion domov pro seniory bydlení pro důchodce domov důchodců Liberec
Provozujeme soukromé zařízení pro dlouhodobé i krátkodobé bydlení seniorů s celodenním stravováním - Penzion pro seniory Atrium Liberec
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.