Aktuální microsite

Geodetické práce Hradec vytyčování hranic zaměřování pozemků
Naše geodetická firma GEOŠRAFO, s.r.o. Hradec Králové provádí kvalitně a rychle veškeré geodetické práce včetně vytyčování hranic a zaměřování pozemků.
Město Abertamy, rekreace, turistika, cykloturistika, lyžařská oblast Krušné hory
Město Abertamy a Hřebešná leží v okrese Karlovy Vary a nachází se zde skiareál, naučné stezky, štoly. Historicky hornické město navštivte za účelem rekreace, turistiky či sportu.
Dálkově ovládaný alarm Jablotron 100 - elektronické zabezpečení bytu, domu, firmy
Kvalitní dálkově ovládaný alarm Jablotron 100, je ideální elektronické zabezpečení Vašeho domu, bytu i firmy. Firma KVE-mont se postará o montáže v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Výhodný výkup barevných kovů, kusy, trubky, dráty
Rádi od Vás odkoupíme za výhodné ceny veškeré barevné kovy pro další zpracování - kusy, trubky, dráty, opálené, lakované - PDW Metal s.r.o. Trutnov
Komplet hadicové savice se šroubovacími koncovkami nebo s pákovým uzávěrem
Nabízíme kompletní sortiment průmyslových hadic včetně hadicových savic se šroubovacími koncovkami nebo s pákovým uzávěrem - KONEKT-HADICE s.r.o. Libišany Pardubice
Profesionální plastické operace, zákroky estetické chirurgie-operace očních víček, karpálního kanálu, vyhlazení vrásek
Zákroky estetické chirurgie můžete podstoupit na Klinice Plastika - estetika Zlín. Provádíme profesionální plastické operace, nejčastěji vyhlazení vrásek, operace očních víček a karpálního kanálu.
Zakázkové kovoobrábění, kovovýroba, CNC obrábění, frézování Rychnov nad Kněžnou
Zakázkové obrábění kovů, kovovýrobu, CNC frézování, soustružení, vrtání či broušení Vám poskytne společnost RAD Mill s.r.o. se sídlem v okrese Rychnov nad Kněžnou.
Obrábění kovů, kovoobráběčské práce, frézování, zakázková kovovýroba, okres Ústí nad Orlicí
Obrábění kovů, kovoobráběčské práce, kovovýrobu, CNC frézování, broušení, řezání Vám zajistí společnost Kovovýroba P&K, která působí v okrese Ústí nad Orlicí.
Obec Jenišov, Pod Rohem, okres Karlovy Vary, historie, příroda
Obec Jenišov a Pod Rohem leží v okrese Karlovy Vary a jsou součástí několika sdružení obcí. V obci a jejím blízkém okolí naleznete velmi zajímavá místa.
Spedice, doprava, logistika, skladování, nákladní autodoprava Hradec Králové
Nákladní autodopravu, přepravu zásilek spolu se spedicí, logistikou a skladováním zajistí společnost Juhasz Logistic, s.r.o. se sídlem v Hradci Králové.
Juhasz Logistic, s.r.o. Autodoprava a spedice Hradec Králové
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, datové, flexibilní, výroba
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, fotovoltaiku, datové a flexibilní kabely, kabelové příslušenství vyrábí společnost Helukabel CZ s.r.o.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Město Beroun, CHKO Český kras a Křivoklátsko, turistika, sport, rekreace
Město Beroun se nachází 30 kilometrů od Prahy mezi CHKO Český kras a Křivoklátsko. Zajímavá rekreační oblast pro vyznavače historie, kultury, sportu či přírody.
Autolékárničky, motolékárničky, soupravy první pomoci pro řidiče, výroba
Autolékárničky, motolékárničky, soupravy první pomoci pro řidiče různých typů vyrábí a distribuuje společnost Lubomír Demel, D.A.S. Polička, z Pardubického kraje.
Okapy, žlaby, dešťové svody - plechové, plastové, měděné klempířské prvky
Bez klempířů a klempířských prvků se neobejde žádná realizace střechy. Kvalitní plechové, plastové i měděné okapy, žlaby a dešťové svody dodává v Jihlavě a na Vysočině firma ZVOZA, s.r.o.
Nůžkové stany Praha - pronájem velkých párty přístřešků
Pronajímáme velké stany a přístřešky pro akce, prezentace i společenská a rodinná setkání v Praze a okolí.
Vyrovnávací můstky Vám usnadní nakládku i vykládku nákladních aut
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí široký výběr vyrovnávacích můstků, které Vám usnadní nakládku i vykládku nákladních aut. Působíme po celé ČR, také v Brně a okolí.
Fyzická ostraha budov osob skladů detektivní agentura Hradec
Firma FALANX PATRON spol. s r.o. Hradec Králové vyniká v oboru bezpečnosti a ochrany budov, osob, ale i jako detektivní agentura.
Bezpečnostně informační a detektivní agentura fyzická ostraha Hradec
Naše společnost FALANX PATRON spol. s r.o. Hradec Králové poskytuje profesionální služby v oblasti bezpečnostních, detektivních a informačně zpravodajských podpůrných činností.
Založení a úprava trávníků - výsev trávníku a pokládání trávních koberců včetně sečení a ochrany
Pěkný trávník Vám zajistí Zahradnictví Šimková, s.r.o. z Frýdku - Místku, která zajistí založení, výsev, úpravu i sečení trávníku, včetně ochrany proti plevelu.
Mimořádná akce na flexibilní lepidla na obklady - CODEX - neřešte cenu, řešte lepidlo!
Jedna cena, jeden drink – v měsíci září 2017 nabízíme mimořádnou akci na prodej flexibilních lepidel na obklady - značky Codex.
Profesionální, školní, vědecké kalkulačky, kalkulátory Sharp
V prodejně Lenka Šopíková Uherské Hradiště pořídíte profesionální školní i vědecké kalkulačky, kalkulátory značky Sharp za příznivé ceny.
Letecká přeprava – ručíme za rychlý a bezchybný servis
Potřebujete přepravit důležitou zásilku a jde Vám o čas? Kontaktujte spolehlivou přepravní společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze, která nabízí výhodnou leteckou přepravu.
Přeprava a nakládka stavebních a sypkých materiálů Hradec Králové - spolehlivě
Hledáte spolehlivého přepravce stavebních nebo sypkých materiálů v Hradci králové a okolí? Neváhejte se obrátit na společnost ADOZ, spol. s r.o., která tyto služby nabízí.
Pozemní přeprava po sinici a železnici – maximálně respektuje požadavky zákazníka
Mezinárodní společnost NNR GLOBAL LOGISTICS UK LIMITED nabízí zákazníkům služby pozemní přepravy po silnici a železnici sběrnou nebo celosvazovou formou.
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
Nová stínící technika - roláda - od rakouské firmy HELLA
Roláda NOVA denní světlo je novinkou v sortimentu stínící techniky HELLA.