Aktuální microsite

Potrubní laser Leica Piper 200 přesný a extrémně odolný přístroj
Nabízíme vyhledávací DIGI Systém, potrubní lasery k vyhledávání kabelů pod napětím i jiných kovových vedení - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Ochranné pracovní prostředky, oděvy i obuv – exkluzivně pouze pro prodejce
Sháníte-li kvalitní pracovní oděvy a pomůcky, obraťte se firmu Industrial Starter Czech s.r.o., která se zabývá prodejem osobních ochranných prostředků, obuvi a oděvů exkluzivně pouze pro prodejce.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Výroba tvarovaných plechů v délkách na míru Praha
Potřebujete rychle dodat plech přesných rozměrů? Kontaktujte firmu KERAMET spol. s r.o. Praha, která nabízí služby výroby a tvarování plechů v délkách na míru s rekordně krátkou dodací lhůtou.
Výstavba a rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasád, instalatérské a zámečnické práce
Výstavba a rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasád, montáž sádrokartonů, instalatérské, zámečnické a výškové práce Vám zajistí společnost Product SOLD s.r.o. se sídlem v Praze.
Veterinární klinika, zvěrolékař, péče o zvířata, očkování, kastrace, chirurgie
Péči o zvířata, očkování, kastraci, chirurgické a gynekologické zákroky, léčbu očí pro Vaše zvířata provádí Veterinární klinika v Ústí nad Labem zvěrolékař MVDr. Lubomír Vojtek.
Pokrývač, klempíř -  střešní krytiny KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Vše pro střechu zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré práce související se střechou. Zkušení pokrývači a klempíři používají spolehlivou střešní krytinu KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Přípravky pro zemědělství, regulátory růstu, listová hnojiva, technické přípravky
Přípravky pro zemědělství, regulátory růstu, listová hnojiva, technické přípravky pro údržbu strojů a pro úpravu vlastností vody Vám zajistí společnost BIOSFOR, s.r.o., sídlící u Pardubic.
Tržní ocenění nemovitostí, pohledávek i podniků
Znalecký a oceňovací ústav v Prostějově pro vás připraví nejrůznější druhy tržních ocenění nemovitostí, pohledávek i podniků, které jsou vyžadovány i pro běžné znalecké posudky.
Geologické práce, inženýrská geologie, měření radonu
Odborné geologické práce v regionu Zlín, Zlínský kraj provádí firma Ing. Radomír Matějka - Zlíngeo. Působíme v oboru inženýrská geologie, geotechnika. Provádíme měření radonu.
Pult centrální ochrany Plzeň
Pult centrální ochrany PCO v Plzni nabízí bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová. Agentura se stará o bezpečnost Vašich objektů 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
Stavební diagnostika Praha - kontrola stavu konstrukce během stavební činnosti
Společnost NV Engineering s.r.o. provádí stavební inženýrskou činnost a služby ve stavebnictví a stavební diagnostice.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Práce s nebezpečnými odpady Praha - nebezpečný a průmyslový odpad
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. nabízí práce s nebezpečnými odpady.
Řízení osvětlení DMX512 - Dynamic Light Controler DMX-master
Řídící systém pro ovládání svítidel kompatibilních s protokolem DMX512(1990). Robustní možnosti tvorby světelných scén (statické, dynamické scény, patterny, matrixy, vizualizace textů ...).
Pryžové podložky, pásky a terče vyrovnávají nerovnosti při stavbě venkovní terasy
Gumové podložky, pásky a terče z recyklované pryže jsou velmi efektivním řešením pro vyrovnání nerovností a vytvoření potřebného spádu při stavbě venkovních teras.
Servis a revize hasicích přístrojů Praha - kompletní služby v PO a BOZP
Prodej, plnění a revize hasicích přístrojů poskytuje společnost Prhas, Servis na všechny typy hasících přístrojů schválených pro používání v ČR.
Likvidujeme autovraky ekologicky a zajistíme i potřebné dokumenty
Neztrácejte čas s vyřizováním likvidace starého vozu, vše vyřešíme my za vás - SEDRUS s.r.o. Liberec
Prodej kameniva Jindřichův Hradec
Prodej kameniva v Jindřichově Hradci zajišťuje společnost HB beton, s.r.o. Nabízí štěrkopísek, drcené kamenivo 4 - 22 mm. Kameniva jsou vhodná do betonu i malty.
HB beton, s.r.o.
Profesionální tlumočení - Mgr. Hana Havlíčková vám poskytne komplexní tlumočnické služby
Pokud plánujete schůzku se zahraničním klientem a nejste si jistí svou jazykovou vybaveností, pak kontaktujte tlumočníka Mgr. Hanu Havlíčkovou z Olomouce, která vám se vším pomůže.
Novinka v zahradní technice - Multifunkční nosič adaptérů RAPTOR Hydro
Pomocníkem při údržbě travnatých ploch a při přepravě materiálu s tím spojených vám bude nový multifunkční nosič adaptérů RAPTOR Hydro od firmy Zahrada Vysočiny nedaleko Třebíče.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Velkoobchodní prodej kvalitních sušených plodů
Nabízíme velký výběr špičkových sušených plodů za skvělé ceny, sušené plody pro cukráře a pekaře - TRIAS CR s.r.o. Chrudim
Soukromá veterinární ordinace, profesionální služby veterináře
Soukromá veterinární ordinace v Hlučíně MVDr. Petra Gajdošíka poskytuje služby veterináře a funguje téměř 20 let. Za ta léta jsme ošetřili tisíce zvířecích pacientů z Bohumína, Opavy, Ostravy aj.
Technologie pro gastrozařízení, chladicí a mrazicí boxy, varná technika
Technologie a vybavení pro gastrozařízení, chladicí a mrazicí boxy, celonerozové stoly, varnou techniku, trouby, konvektomaty Vám dodá společnost Krajník - Gastro s.r.o.
Výbava pro požární sport, hadice, proudnice, sportovní savice, Plzeň
Vybavení pro požární sport, hadice, proudnice, sportovní savice, ventily, terče, nádrže či poháry si můžete zakoupit u společnosti Jan Benda Požární služby, Plzeň.
Komunální a úklidová technika, sněhové frézy, radlice, zametače a sypače
Komunální a úklidovou techniku, sněhové frézy, radlice, zametače a sypače komunikací, zahradní a zemědělské stroje Vám zajistí společnost Agrometall s.r.o.
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Kvalitní horká čokoláda, čaje, káva, jogurtové nápoje, dovoz a prodej
Kvalitní horkou čokoládu, čaje sypané či porcované, praženou kávu, jogurtové nápoje, limonády si můžete zakoupit u společnosti MY GASTRO s.r.o., která sídlí na ulici Veleslavínská v Praze 6.