Aktuální microsite

Výhodný nákup stavebního materiálu, Pro-Bonus jaro, podzim-sbírejte body
V síti stavebnin PRO-DOMA běží program Pro-Bonus jaro, podzim. Udělejte výhodný nákup stavebního materiálu a sbírejte body. Navštivte nás v okrese Uherské Hradiště, Brno, Hodonín.
Pozinkové regály pro příruční sklad Praha – vysoká nosnost, snadné sestavení
Vybíráte vybavení skladu? Kvalitní pozinkové zásekové regály s velkou tuhostí a nosností určené například do příručního skladu nabízí společnost TechnoBank, s.r.o. z Prahy.
Elektroinstalace Tábor
Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí zákazníkům služby elektroinstalace v objektech bytové či průmyslové výstavby.
Ekologická likvidace je prvním krokem k odhlášení vozidla z registru silničních vozidel
Pro odhlášení vozidla z registru silničních vozidel jsou potřebné důležité dokumenty, bez kterých odhlášení neproběhne - TROTINA Eko s.r.o. Hradec Králové
Půjčovna vysokozdvižných vozíků - výhodné řešení při přechodných sezónních špičkách
Poskytujeme krátkodobý pronájem čelních vysokozdvižných vozíků, ruční skladové techniky a různých přídavných zařízení – výhodné půjčení VZV vozíků - VZV CAR SERVIS, spol s.r.o. Chrudim
Pravidelné školení řidičů profesionálů na nákladní auta nad 3,5 t
Autoškola Pollak s.r.o. poskytuje pravidelné školení profesionálních řidičů nákladních aut nad 3,5 t. Zdokonalování způsobilosti řidičů probíhá ve školících střediscích v Havířově a Českém Těšíně.
Výprodej jízdních kol-sleva až 50% u vybraných modelů
Po celý rok můžete využít výprodej na vybrané modely jízdních kol v prodejně Cyklosport na Baťově Otrokovice. Konkurujeme hravě prodejnám ve Zlíně.
Integrovaná střední škola, učební obory, maturitní, nástavbové studium Rakovník
Středoškolské vzdělání v učebních a maturitních oborech kuchař, truhlář, zedník, kominík, cestovní ruch či nástavbové studium podnikání v Integrované střední škole, Rakovník.
Kovošrot, výkup a sběr kovového odpadu, neželezných kovů, elektrospotřebičů, okres Kolín
Kovošrot, výkup a sběr kovového odpadu především železa, litiny, hliníku a barevných kovů, kabelů a elektrospotřebičů provádí společnost SURPAP TRANS s.r.o., okres Kolín.
Vzduchotechnika, klimatizace, montáž, vzduchotechnická potrubí, výroba
Dodávku a montáž vzduchotechniky, klimatizace a výrobu vzduchotechnického potrubí s možností provedení na klíč zajišťuje společnost EBOG CV s.r.o. sídlící v Chomutově.
Stavební mechanizace a nářadí, vibrační lišty, desky, pilové kotouče, výroba
Stavební mechanizaci, nářadí, vibrační lišty, desky, pilové kotouče, míchadla, podlahové rošty, hladičky betonu vyrábí společnost PROGRESSA s.r.o. se sídlem v okrese Ústí nad Orlicí.
Prodej techniky do vinic a sadů - stroje na sklizeň hroznů, speciální traktor do sadů a vinic
Prodej techniky do vinic a sadů - stroje na sklizeň hroznů, speciální traktor do sadů a vinic, stroje pro zelené práce ve vinicích od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně.
Garážová vrata v mnoha provedeních - prodej, odborná montáž, servis
Prodej, odbornou montáž i servis garážových vrat vám zajistí firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku. Garážová vrata si zde vyberete v mnoha provedeních.
Elektromontáže rodinných domů, průmyslové elektromontáže od odborné firmy
Neriskujte škody na majetku způsobené elektřinou. Obraťte se na odbornou firmu KVE-mont, dodavatele pro průmyslové elektromontáže, elektroinstalace rodinných domů v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Sendvičové panely Tábor
Sháníte kvalitní izolační sendvičové panely? Kompletní sortiment včetně montážního a spojovacího materiálu naleznete za dobré ceny u firmy KORES, spol. s r.o. z Tábora.
Laminátové podlahy Egger přímo z velkoskladu
Pokud uvažujete o koupi laminátové podlahy, velmi Vám doporučujeme značku Egger.
BOMA PARKET s.r.o. Specialista na podlahy Praha
Svoz, sběr bioodpadů ve Valašském Meziříčí mohou využít průmyslové podniky, živnostníci i obchody
Technické služby TS Valašské Meziříčí s.r.o. zajistí občanům svoz a sběr bioodpadů - využít jej mohou nejen průmyslové podniky, ale také živnostníci obchody a nemocnice.
Hasicí sprej, hasicí přístroj do osobních či užitkových vozů a ihned po ruce
Nepodceňujte riziko požáru v autě a pořiďte si malý kilový práškový hasicí přístroj – malý hasicí přístroj ideální do osobních či užitkových vozů - SLUPO Pozděna - Náchod
Zkoušky betonu, betonových tvárnic, stříkaného betonu
Provádíme posuzování shody betonových tvárnic a dlaždic, betonové krytiny a dalších výrobků - Ústav stavebního zkušebnictví s.r.o. Pardubice
Dopravní stavby, výstavba parkovišť, inženýrské sítě, zemní práce, Břeclav
Dopravní stavby, výstavbu cest, komunikací, parkovišť, nadjezdů a obchvatů, inženýrských sítí, zemní práce zajišťuje společnost Mibag - Miroslav Šmíd, okres Břeclav.
Úpravy vodních toků, hrází, rybníků, drenáže, pročištění koryt
Vodohospodářské stavby, úpravy vodních toků, pročištění koryt, výstavby hrází, rybníků, odbahnění nádrží, drenáží realizuje společnost Mibag - Miroslav Šmíd, sídlící v okrese Břeclav.
Přeprava stavebních a zemních strojů, sypkých hmot, těžká stavební doprava
Přepravu, dopravu těžkých stavebních a zemních strojů a techniky, sypkých hmot a materiálů pro Vás zajistí společnost Mibag - Miroslav Šmíd, sídlící v okrese Břeclav.
Konektory pro strojírenský, těžební, letecký průmysl, výroba a vývoj
Odolné průmyslové konektory pro strojírenství, těžbu, letectví či armádu vyvíjí, vyrábí a dodává společnost TENEO 3000 s.r.o., která sídlí v okrese Jablonec nad Nisou.
Pivovar, výroba piva REBEL, pivo světlé, řezané, černé, speciál
Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s. vyrábí a prodává piva světlá, tmavá, řezaná, speciál, ležák, nefiltrovaná, nealkoholická a s příchutí vše pod značkou REBEL.
Kamenný, mramorový koberec, kamínek-na zem, stěny, strop
Firma JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný, mramorový koberec v interiéru i exteriéru. Kamínek lze aplikovat na zem, stěny i strop. Působíme po celé ČR - často v okrese Zlín, Olomouc.