Aktuální microsite

Řízení a koordinace staveb Praha - technický dozor investora
Společnost NV Engineering s. r. o. Vám zpracuje odbornou zprávu stavebně technického stavu objektu na základě předchozího stavebně technického průzkumu.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Manipulační kleště závěsné jeřábové
Výhodný prodej přes Eshop manipulačních jeřábových závěsných kleští zejména pro stavby, kde zefektivňují přepravu materiálu - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Školení, seminář novela stavebního zákona - změny územního plánování, rozhodování a stavebního řádu
Byla schválena velká novela stavebního zákona 2017 - Vzdelávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila školení, seminář na toto téma, se zaměřením na změny územního plánování a stavebního řádu.
Kotle Vollcano - minimální náklady na topení, kotel na uhlí a tuhá paliva od výrobce ZK Design
Pořiďte si Kotel Vollcano od výrobce ZK Design s minimálními náklady na vytápění u firmy Centrum nářadí s.r.o. v Opavě. Jedná se o kotel na uhlí a tuhá paliva Vhodný nejen pro vytápění rodinných domů.
Sušení a regulace je třeba v průmyslu i potravinářství - Praha
Zejména potravinářský průmysl pracuje s výrobky náchylnými ke zničení. Naštěstí tu existují výrobky společnosti Tesur Praha, která vyvíjí a vyrábí technologie k sušení a regulaci.
Sportovní gymnázium, střední škola se sportovním zaměřením, Kladno
Sportovní gymnázium, všeobecná střední škola se sportovním zaměřením a rozšířenou výukou TV, hokej, atletika, plavání, čtyřleté a osmileté studium, Kladno, Plzeňská 3103.
Elektrické a elektronické řídicí systémy pro kotelny, klimatizace
Elektrické a elektronické řídicí systémy pro kotelny a klimatizace, jejich vývoj, výrobu, dodání a montáž Vám zajistí společnost ELITRONIC s.r.o., která sídlí v Liberci.
ELITRONIC production s.r.o. Elektrické, elektronické systémy Liberec
Podávání přihlášek a uznávání vynálezů a patentů Praha
Svět je plný kutilů, a tak jistě není překvapením, když se i v dnešní době setkáme s nějakými vynálezy, které ihned chceme ochránit patenty.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Pronájem skladovacích hal, prostor s péčí o vaše zboží
Pokud hledáte volné a čisté skladovací prostory, pro uložení vašeho zboží, pak se obraťte na firmu Janků trade v Bruntále, která vám poskytne pronájem skladovacích hal včetně manipulačních služeb.
Námořní přeprava - celosvětové integrované řešení pro přepravu od domu k domu
Námořní přeprava je jednou z nejrozšířenějších a zároveň nejsložitějších možností v přepravě nákladů. Panalpina Czech s.r.o. je společnost specializující se na námořní a leteckou přepravu.
Fungující internet bez výpadků - rychlý, stabilní internet po celé ČR
Neomezujte se a využijte rychlý, stabilní internet od firmy AVONET Zlín, získáte fungující internet bez výpadků. Firma je poskytovatelem internetových služeb po celé ČR, nejen v lokalitě Zlínský kraj.
Tiskárny, kopírky, digitální kopírovací stroje - prodej a servis kancelářské techniky
Firma Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště se zabývá prodejem a servisem kancelářské techniky. Na prodej jsou tiskárny, kopírky - digitální kopírovací stroje, pokladny i veškerý spotřební materiál.
Novinka - Tvarové pálení plazmou na CNC stroji
Nabízíme volnou kapacitu na tvarové pálení plazmou na CNC stroji - pracovní rozsah pro pálení plechů 2x4m - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Rodinný penzion ve Zlíně - s bazénem, dětským hřištěm, parkováním
Rodinný penzion Alice ve Zlíně poskytuje ideální zázemí pro rodiny. Jde o penzion s bazénem, dětským hřištěm a parkováním u objektu. Dostanete tipy na výlety po Zlínském kraji.
Spolehlivá a rychlá kontrola včetně servisu požární techniky a zařízení
Provádíme kontrolu i servis požární techniky a zařízení - Ruční i pojízdné hasící přístroje - Požární hydranty - Požární technika KOMET s.r.o. Kolín
Autoservis, pneuservis, autolakýrna, mechanické práce, Hostivice u Prahy
Autoservis a pneuservis Jaroslava Kratochvila, který Vám poskytne klempířské, lakýrnické, mechanické práce, údržbu a opravu vozů najdete v obci Hostivice u Prahy.
Rostlinná a živočišná výroba, zemědělské družstvo Velké Svatoňovice
Rostlinnou a živočišnou výrobou, pěstováním řepky olejné a žita, chovem krav, produkcí mléka, zemědělskou činností se zabývá Zemědělské družstvo Velké Svatoňovice, Královéhradecký kraj.
Podlahové krytiny, linoleum, marmoleum, vinylové a dřevěné podlahy
Dřevěné, korkové, plovoucí, vinylové podlahy, linoleum, marmoleum a jiné podlahové krytiny Vám dodá a položí společnost SUMI SERVIS s. r. o., sídlící nedaleko Mladé Boleslavi.
Čistička obilovin pro separaci zrnin od příměsí a nečistot
Vyrábíme stroje určené především pro dodávky krmných směsí včetně linek, čističek obilovin a dopravníků - TAURUS, s.r.o., Chrudim
Hydraulické, vzduchové, palivové, pylové, průmyslové filtry-velkoobchod, výroba
Velkoobchod KD-Filter Hulín-Zlínský kraj nabízí na prodej hydraulické, vzduchové, palivové, pylové a jiné průmyslové filtry. Je možná i výroba na zakázku.
Velkoobchod s pracovními oděvy, pracovní obuví za nízké ceny
Ten pravý partner pro firmy v oblasti firemního odívání je firma AMD PARTNER - velkoobchod s pracovními oděvy, pracovní obuví za nízké ceny. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Kroměříž, Vsetín.
Teplovzdušné krbové vložky Hoxter do teplovzdušných krbů
Rozvod teplého vzduchu po domě vyřeší teplovzdušný krb od firmy Krby Polách Uherské Hradiště. Dodáváme teplovzdušné krbové vložky Hoxter.
Ortopedická protetika, korzety, ortézy končetin, trupové - výroba, prodej
Prodejem a výrobou ortopedické protetiky, ortéz končetin, trupových ortéz a korzetů se zabývá společnost PASO, s.r.o., Nestátní zdravotnické zařízení se sídlem v Ostravě.
Vnitřní a vnější parapety Helopal Praha - parapety požadovaném odstínu
Společnost MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. dodává vnitřní parapety v libovolném odstínu ze vzorníku Fundermax.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Porucha řeči, logopedie Praha - logopedická péče pro děti i dospělé
Poruchu řeči a logopedickou péči vám v Praze zajistí společnost COMHEALTH, s.r.o.