Aktuální microsite

Sleva 10% na kuchyně, sektorové kuchyňské linky-výhodný nákup
Kuchyňské studio - Nábytek IVELI Kroměříž zve k výhodnému nákupu kuchyňské linky zájemce z regionu Zlínský kraj. Aktuálně je platná 10% sleva na kuchyně.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Automatické vjezdové brány na pozemek - maximum pro Vaši bezpečnost
Pro Vaši bezpečnost i ochranu majetku na Vašem pozemku jsou vhodnou volbou automatické vjezdové brány. Společnost Černík dodává křídlové a posuvné brány v lokalitě Zlínský kraj, Přerov.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Litinová krbová kamna Jotul F 100, která během chvilky vyhřejí váš domov - prodej, e-shop
Zajímavou eleganci a především teplo pro Váš domov vytvoří litinová kamna Jotul F 100. Vybrat si je můžete v prodejně v Paskově blízko Ostravy a Frýdku Místku nebo na e-shopu firmy Dobrá Kamna.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Aplikovaný výzkum, zkušebnictví v resortu zemědělství, akreditovaná laboratoř, monitoring obilovin v ČR
VUKROM Kroměříž - zkoušení kvality obilovin a výrobků z nich. Laboratorní analýzy, komplexní posouzení kvality potravinářských obilovin i rozbory kontaminantů, monitoring obilovin.
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. Agrotest fyto, s.r.o.
Pronájem kontejnerů na stavební odpad a suť - velkoobjemové kontejnery
O pronájem velkoobjemových kontejnerů na stavební odpad i suť se vám postará společnost Černohorský s.r.o.. Své profesionální služby poskytuje pro zákazníky z okolí Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Kompletní vybavení ložnic - postele, matrace a rošty
Kompletní vybavení ložnic naleznete ve studiu Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic. Dodáváme postele, matrace, rošty, polštáře, povlečení a jiné ložnicové vybavení pro zákazníky z Blanska a okolí.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Exteriérové vchodové dveře - vstupní dveře s moderním vzhledem a bezpečnostním kováním
Společnost Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy vyrábí, prodává a montuje bezpečnostní exteriérové vchodové dveře s moderním vhledem.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Výstavba podlahy rychle suchou cestou bez betonování - příprava podkladu
Nečekejte týdny až vytvrdne beton - firma LASPO podlahářství připraví podklad na výstavbu podlah rychle suchou cestou bez betonování! Spokojené zákazníky máme již v Brně, Hodoníně i Znojmě.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Moderní lahvovací linka pomohla pivovaru Tambor k velkému úspěchu
Kvalitní robotizované výrobní linky poskytuje společnost TERAMEX s.r.o., dodavatel moderní lahvovací linky v pivovaru Tambor, o které vyšel článek v časopise Techmagazín.
TERAMEX s.r.o.
Renovace pomníků a hrobů z kamene – profesionální činnost prováděná za bezkonkurenční ceny
Na renovaci pomníků, klasických hrobu jednohrobu, dvojhrobů a urnových hrobů se zaměřují odborníci ze společnosti Kamenictví Karel Otruba působící nejen v oblastech Olomouce a Prostějova.
Kamenictví Karel Otruba
Únikové poklopy s oboustranným otevíráním jako záchrana života - únik z uzavřených prostorů
Na únikové poklopy s oboustranným otevíráním, které umožňují rychlý a bezpečný únik z uzavřených prostorů v případě nouze se zaměřují profesionálové ze společnosti Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
WC příčka Baseline 18mm - levnější a ekonomické řešení sociálních zařízení
Různé barvy a provedení WC zástěr a příček v podobě levnějšího a ekonomického řešení sociálních zařízení včetně WC příčky Baseline 18 mm má ve svém bohatém sortimentu společnost BÖHME CZ spol. s.r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Elektromontáže a elektromontážní práce
Elektromontáže a elektromontážní práce v oblasti kabelových a venkovních rozvodů, distribučních trafostanic Třebíč - Vysočina
ZMES, s. r. o.
Strojní plazmové řezací zařízení  - pro zpracování silných nerezových materiálů
Strojní plazmové řezací zařízení prodává firma FORMICA WELD spol. s r.o. For CUT 263 A je zařízení nejvyšší třídy pro řezání. Je vhodné pro řezání silných nerezových materiálů.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Servis zahradní techniky a zahradních strojů všech značek – kompletní péče o Vaše zařízení
Kompletní péči a servis zahradní techniky a strojů všech různých značek zajišťují odborníci ze společnosti Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky pro oblasti Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Nová Mazda CX-60 plug-in-hybrid
Buďte mezi prvními a navštivte náš showroom společnosti AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě, kde si můžete objednat testovací jízdu a vyzkoušet si úžasný vůz Mazdu CX-60 typu plug-in-hybrid.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Údržba a servis osvětlení, elektroinstalací a vybavení v prodejnách a obchodních centrech
Údržbu a opravy osvětlení, elektroinstalací, EZS, kamerových systémů a dalšího vybavení prodejen zajišťuje v okolí Olomouce firma TANI SERVIS s.r.o.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Oprava karoserie metodou Paintless Dent Repair bez nutnosti následného lakování
Opravu karoserie automobilů metodou Paintless Dent Repair provádí v okolí Znojma a Třebíče Milan Veselý - Veselý DŮLEK. Srovnáme nerovnosti karoserie rychle a bez nutnosti následného lakování.
Veselý DŮLEK Oprava karoserií vozů metodou PDR
Zprostředkování planetových průmyslových převodovek typu EX/EXB
Planetové průmyslové převodovky typu EX/EXB na těžké a náročné aplikace pro vás zprostředkovává firma SPONA – ROL s.r.o. , která své služby zajišťuje v oblasti Brna a jeho okolí.
Pravidelné i jednorázové investování, zajištění rodiny, stáří a penze - spolehlivý finanční plán
Finanční poradenství Jakub a Martin Šlajsovi - finanční poradenství nabízí v Brně i Přerově efektivní pravidelné i jednorázové investování, spolehlivý finanční plán pro zajištění rodiny, stáří a penze
Finanční plánování Prostějov Jakub Šlajs a Martin Šlajs
Hadice pro vzduchové rozvody s vysokou chemickou a teplotní odolností
Hadice PUPA ideální pro vzduchové rozvody zakoupíte u společnosti YETTY.EU z Jihlavy. Přijďte si pro vysoce kvalitní, chemicky a teplotně odolné hadice.
YETTY.EU s.r.o.
Zařízení pohřbu včetně převozu zesnulého vyřeší Pohřební služba Andrýsek
Pohřební služba Bílovice - Milan Andrýsek Vám ulehčí od starostí a řeší zařízení pohřbu v okolí Uherského Hradiště. Naše pohřebnictví poskytuje kompletní služby, včetně převozu zesnulého.
Pohřební služba Milan Andrýsek Pohřebnictví Uherské Hradiště
Textilní reklamní a prezentační stěny – perfektní výstavní systémy pro Vaši společnost
Textilní reklamní a prezentační stěny v různých provedeních, tvorbu a dodávku dokonalých výstavních systémů nejen na konference zajišťuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Bezpečnostní lišty, nárazníky, spínače a kryty pro strojní průmysl a stroje
Firma Teprostroj s.r.o. sídlící v Břeclavi poskytuje bezpečnostní komponenty pro stroje a strojní průmysl. Na výběr máte z různých druhů lišt, nárazníků, spínačů nebo krytů.
Teprostroj s.r.o.
Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno