Chcete se pustit do pěstování ovoce, zeleniny, dřevin a květin? S vašimi představami vám pomůžou služby zahradnictví, které vám dodají široký sortiment cibulovin, semen i sadby včetně hnojiv, substrátů, nářadí, květináčů a truhlíků. Můžete tak pěstovat jehličnany, listnaté dřeviny, živé ploty, růže a další květiny, trávy, ovocné dřeviny, zeleninu.

Vánoční stromky – řezané i kontejnerové
Pěstováním a prodejem vánočních stromků v různých velikostech, řezaných i kontejnerových v květináčích, se zabývá Lesní školka Vědomice s.r.o. v okrese Litoměřice.
Soukromá Lesní škola Vědomice - sazenice keřů, dřevin a rostlin - navštivte nás, rozkveteme Vaši zahradu!
Lesní školka Vědomice s.r.o. obhospodařuje celkem 70 ha produkčních ploch, na nichž se věnuje dvěma odvětvím rostlinné produkce.
Zahradnictví, subtropické a tropické rostliny, citrusy, prodej, e-shop
Subtropické zahradnictví Kruh Pavel Beran se zabývá prodejem a pěstováním subtropických a tropických rostlin, citrusů a provozováním e-shopu v okrese Semily.
Založení a úprava trávníků - výsev trávníku a pokládání trávních koberců včetně sečení a ochrany
Pěkný trávník Vám zajistí Zahradnictví Šimková, s.r.o. z Frýdku - Místku, která zajistí založení, výsev, úpravu i sečení trávníku, včetně ochrany proti plevelu.
Zahradní centrum zahradnictví prodej okrasné dřeviny jehličnany ovocné rostliny Liberec.
Provozujeme největší zahradnictví v České republice se širokým sortimentem okrasných rostlin a dřevin z vlastní produkce - Zahradnické centrum Diké, s.r.o. Liberec
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Dny otevřených dveří s možností prohlídky do zázemí firmy
Dny otevřených dveří s možností prohlídky do zázemí firmy - Ve dnech středa 20.9.2017 až sobota 23.9.2017 od 8 do 17 hodin - Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Liberec
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Lesní školka, pěstování a prodej lesních a okrasných dřevin, vánočních stromků
Soukromá Lesní školka Vědomice s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej sazenic lesních stromů a keřů, okrasných rostlin, substrátů a vánočních stromků. Najdete nás v okrese Litoměřice.
Balkonové rostliny Příbram
Toužíte po oáze klidu nebo zastínění na Vašem balkoně či terase? S vhodným výběrem balkonových rostlin od Zahradnictví Příbram – Volák Josef se můžete ze zeleně na Vašem balkoně těšit po celý rok.
Květiny na balkon Příbram
Proměňte váš balkon v příjemné místo se záplavou květů. Velký výběr nejrůznějších druhů květin a barevných kombinací na malé i velké balkony nabízí Zahradnictví Příbram – Volák Josef.
Balkónovky Příbram
Váháte, jak letos osadit truhlíky Vašeho okna či balkónu? Velký výběr sazenic balkónovek – květin do truhlíků má v prodeji a s péčí ochotně poradí Zahradnictví Příbram - Volák Josef.
Prodej výrobků z bylin, pěstování bylinek, řezané a kontejnerované byliny
Prodej, pěstování bylinek, řezané byliny, kontejnerované, výrobky z bylin, přírodní zahrada, poradenství v oblasti bylin, masti, tinktury jedině od Bochníčkovi - Jana Bochníčková ze Slavonic.
Katalog rostlin ke stažení na webu - fuchsie, chryzantémy, muškáty, bylinky
Výběr rostlin z pohodlí domova Vám umožní katalog od Zahradnictví Petro Mělník. Vybírat si můžete z mnoha druhů fuchsií, chryzantém, muškátů, bylinek a dalších květin.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Zahradnictví Kolín - prodej ovocné stromky, stromy
Zabýváme se prodejem nejen ovocných stromků, keře, ale i květiny a zahradnický materiál.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Ovocné stromy - zahradnictví, prodej, třešeň, jabloň, maliny, švestka
Ovocné stromy jako jsou například třešeň, jabloň, maliny, švestka či švestka Vám vypěstujeme a prodáme v našem zahradnictví ve Velimi.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Zahradnictví Jiří Hruška, prodej azalky, trávy, keřové růže, skalničky, keře, stromky
Zajišťujeme v našem zahradnictví Jiří Hruška, sídlícím nedaleko Kolína ve Velimi, prodej azalek, okrasných trav, keřových růži, skalniček, ovocných keřů i stromků a dalších.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Prodej Japonské javory, Javor dlanitolistý - Acer palmatum, okrasné dřeviny
V našem zahradním centru nedaleko Liberce seženete Japonské javory - Acer palmatum, Javor dlanitolistý, okrasné dřeviny, túje a další dřeviny.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Trvalky trávy letničky balkonové rostliny zahradnictví Kolín Velim
Najdete u nás klasické kultivary i nově vyšlechtěné odrůdy balkonových rostlin.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Okrasné i ovocné stromky pro vaši zahradu - Kolín
Přijďte si vybrat ovocné stromky, okrasné stromky nebo jakékoli jiné rostliny dle vlastního gusta.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
E-shop, prodej stromků, květin, rostlin, hnojiva, realizace zahrad,zahradnictví
Prodej, e-shop dřeviny, květiny, hnojiva, rostliny, realizace zahrad a další zahradnické práce provádí specialista na zahrady, firma HORTISCENTRUM s.r.o.
Zahradnické centrum, zahradnictví - realizace zahrad a veřejné zeleně
Zahradnické centrum, zahradnictví - realizace zahrad a veřejné zeleně s návrhy, parkové úpravy a další služby nabízí firma HORTISCENTRUM s.r.o. v Čáslavi.
Vánoční výzdoba Příbram
Zahradnictví v Příbrami provozované panem Josefem Volákem v zimním čase nabízí prodej vánoční výzdoby. Navštivte zahradnictví a vyberete si z nepřeberného množství věnců a dalších vánočních ozdob.
Prodej ovocných stromků, meruňky, třešně, broskvoně, jabloně, hrušně
Subtropické zahradnictví Kruh Vám nabízí prvotřídní ovocné stromky jako jsou meruňky, třešně, broskvoně, jabloně, hrušně prostokořenné či v kontejneru.
Velkoobchodní prodej vánočních stromků z plantáží - jedle, borovice, smrky
František Valdman nabízí velkoobchodní prodej vánočních stromků - jedle, borovice, smrk. Stromky pocházejí z plantáží. S pěstováním stromků má pan Valdman zkušenosti již od roku 1995.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Velkoobchod ovocné stromky, stromy, keře Litomyšl Vysoké Mýto
Velkoobchod, zahradnictví Školky Litomyšl spol.s.r.o. sez zabývá velkoobchodní prodejem ovocných stromů, stromků a keřů. V nedaleké blízkosti Vysokého Mýta v Litomyšli. Velkoobchodní prodej ovocných stromků, stromů a keřů. - léčivé a balkonové rostliny - okrasné trávy - ovocné stromy, stromky a keře - růže - rhododendrony - ...
Velkoobchodní prodej vánočních stromků
František Valdman nabízí prodej vánočních stromků pro velkoodběratele. Výška stromků se pohybuje v rozmezí 80 - 300 cm. Stromky dodává již zabalené.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě