Chcete pečovat o zdraví vašich domácích zvířat? O jejich zdravotní potíže i prevenci se profesionálně postarají veterinární ordinace. Můžete tak využít kompletní služby jako konzultace, vakcinace, čipování, extrakce a ošetření zubů, porody, sterilizace, laboratorní vyšetření, EKG, chirurgie, kyslíková terapie, hospitalizace a další služby.

Veterinární ordinace Slovanka Česká Lípa – profesionální ošetření  Vašich čtyřnozích kamarádů.
Veterinární ordinace Slovanka – profesionální ošetření malých i velkých zvířat jak u Vás doma, nebo na Vaší farmě či statku - MVDr. Stanislav Daníček Česká Lípa
Prevence vnitřních a vnějších parazitů  - udělejte vše pro zdraví Vašich zvířecích miláčků
Provádíme prevenci vnitřních a vnějších parazitů, chraňte svého miláčka před parazity – včasnou ochranou před parazity předejdete vleklým nepříjemnostem - Veterinární ordinace SLOVANKA
Veterina, soukromá veterinární ordinace - profesionální služby zkušeného veterináře
Moderně vybavená veterinární ordinace MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě poskytuje vysoce odbornou veterinární péči u psů, koček a drobných savců, jako jsou morčata, fretky a králíci.
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům  - přípravky s dokonalou ochranou pro Vašeho zvířecího miláčka
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům, účinné přípravky jsou voděodolné a jsou vhodné i pro štěňata - Veterinární ordinace MVDr. Baudyš Jablonec nad Nisou, myslete na ochranu před parazity již dnes
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Výhodné čipování zvířat - pořiďte svým psům a kočkám cestovní pas
Čipování zvířat - cestovní pas pro psy a kočky – pro vycestování do zahraničí si nechte vystavit pas a zvířátko očipovat - Veterinární ordinace MVDr. Baudyš provádí čipování Dle podmínek EU
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Veterinární klinika Liberec - laparoskopická kastrace u fen a koček
Poskytujeme malé operační zákroky pomocí laparoskopie, která výrazně snižuje bolestivost zákroku.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Prevence psů a koček - očkování, odčervení, odblešení, odklíštění a aplikace mikročipu
Prevence psů a koček ve Veterinární ordinaci Palackého v Opavě, kde vám nabídneme očkování, odčervení, odblešení a odklíštění Vašich domácích mazlíčků včetně aplikaci mikročipu.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Odchyt ovcí, jelenů, daňků ve volném terénu i oborách
Odchytové služby ve volném terénu, oborách a pastvinách, šetrný odchyt skotu, ovcí, jelenů, daňků pro soukromníky i organizace realizuje MVDr. Ivo Moročkovskij.
Veterinární klinika Semily, komplexní péče, operační zákroky, hospitalizace zvířat
Profesionální zdravotní péči o Vaše čtyřnohé mazlíčky získáte na proslulé veterinární klinice Semi-vet spol. s r.o. s ordinací v Semilech. Příjemná ordinace s moderně vybavenou laboratoří.
Veterinární péče pro malá i hospodářská zvířata Příbram
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s r. o. poskytuje veterinární péči společenským zvířatům v ordinaci a hospodářským zvířatům v terénu v okrese Příbram.
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s.r.o.
Kastrace zvířat - psů, kocourů, koček, morčat, malých hlodavců
Veterina MVDr. Šárka Keňová provádí kastrace zvířat - psů, kocourů, samců i samic morčat a dalších malých hlodavců. Objednejte se do naší veterinární ambulance Zlín či Otrokovice.
Eutanazie zvířat - bezbolestné uspání u Vás doma provede veterinář
Veterinární ambulance MVDr. Keňová ve Zlíně i Otrokovicích provádí i eutanazie zvířat. Bezbolestné uspání zvířat provede po domluvě veterinář přímo u Vás doma.
Veterinární ambulance, veterina, veterinář - vyšetření, očkování, kastrace, čipování zvířat
Potřebná vyšetření, očkování, kastrace i čipování zvířat provádí na Zlínsku veterinář MVDr. Šárka Keňová. V provozu je veterina - veterinární ambulance Zlín a Otrokovice.
Veterinární klinika a ordinace v Liberci  - pro malá i větší zvířata
Naše klinika poskytuje komplexní veterinární péči včetně povinného očkování a čipování zvířat - Veterinární klinika Hanychov
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Veterinární klinika Kolín, interna, chirurgie, RTG, EKG, zubní ultrazvuk
Zvěrolékař, interna, chirurgie, kardiologické, dermatologické vyšetření, RTG, EKG, zubní ultrazvuk zajišťuje A.A.R. Veterinární klinika Petr Pohořalý MVDr., Kolín.
Veterinář pro Zlínsko - veškerá veterinární péče
Špičkové služby veterinární péče poskytuje veterinář MVDr. Šárka Keňová v lokalitě Zlínsko - Zlín, Březnice, Provodov, Březůvky, Jaroslavice, Želechovice, Otrokovice.
Stříhání psů, koček na veterině  - úprava srsti, drápků zvířat
Veterinární ambulance MVDr. Šárka Keňová se zabývá úpravou srsti zvířat. Provádíme stříhání psů všech plemen i stříhání koček. Domluvte si termín v ambulanci Zlín či Otrokovice.
Veterinární klinika a ordinace, léčba malých, větších i exotických zvířat
Veterinární klinika a ordinace, léčbu, preventivní vyšetření, očkování, čipování, chirurgické zákroky a kastrace malých, větších i exotických zvířat zajišťuje MVDr. Miroslava Šperlicha.
Veterinární klinika s vlastní laboratoří - výsledky do 15-20 minut s odběru krve
V naší laboratoři si můžete nechte na počkání vyšetřit Vašeho zvířecího mazlíčka, léčba se nasadí okamžitě bez zbytečných průtahů - Veterinární klinika Hanychov Liberec.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
MVDr. Martina Taslerová - mobilní veterinární ordinace Dvůr Králové nad Labem
Provozujeme veterinární ordinaci a mobilní veterinární službu pro psy, kočky a malá hospodářská zvířata - MVDr. Martina Taslerová Dvůr Králové nad Labem
Oddělená kočičí ordinace pro kočky, koťata navodí pocit klidu-Veterina Mlejnský
Veterina Mlejnský Uherské Hradiště má nyní samostatnou ordinaci pro kočky, koťata. Oddělená kočičí ordinace navodí pocit klidu a bezpečí a sníží stres při vyšetření.
Akce při čipování psů, zvířat-ušetříte poplatek za psa
Pro majitele psů z Uherského Hradiště platí výhodná akce, kdy při čipování zvířat ušetříte jednoroční poplatek za psa. Veterina Mlejnský nyní nabízí objednání on-line.
Ošetření koní v terénu Plzeň
Plzeňská veterinární klinika Kleisslova poskytuje ošetření koní v terénu, např. pravidelné prohlídky, služby na závodech, vyjíždí k úrazům. Veterinární klinika poskytuje
Pojištění veterinární léčby psa
Informace o výhodách programu Pojištění veterinární léčby psa přináší všem majitelům psů Veterinární klinika Kleisslova v Plzni.
Veterinární pohotovost nonstop Plzeň
Vaši čtyřnozí miláčci si zaslouží tu nejlepší péči, a to zejména pokud se jedná o ošetření v případě úrazu nebo nemoci. Veterinární klinika Kleisslova v Plzni poskytuje veterinární pohotovost nonstop.