Chcete pečovat o zdraví vašich domácích zvířat? O jejich zdravotní potíže i prevenci se profesionálně postarají veterinární ordinace. Můžete tak využít kompletní služby jako konzultace, vakcinace, čipování, extrakce a ošetření zubů, porody, sterilizace, laboratorní vyšetření, EKG, chirurgie, kyslíková terapie, hospitalizace a další služby.

Léčebná rehabilitace psů Brno, fyzioterapie psů po ortopedické či neurologické operaci
Léčebná rehabilitace psů Brno, fyzioterapie psů po ortopedické či neurologické operaci, hydroterapie, magnetoterapie, bioterapie, terapeutické masáže, cvičení na gymballech, strečink.
Veterinární ošetření dojnic Česká Lípa -  laparoskopické řešení dislokace slezu
Naše ordinace poskytuje kvalitní ošetření pro malá i velká zvířata a jsme schopni po dohodě přijet ošetřit nemocná zvířata i k Vám domů.
Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček
Veterinární péče v chovech zvířat - poradenství pro chovatele ovcí, koz, skotu
Veterina Klabalská Zlín zajišťuje veterinární péči v chovech zvířat. Veterinární činnosti a poradenství poskytujeme pro chovatele ovcí, koz, skotu. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, Morava.
Veterinář pro skot, ovce, kozy - návštěvy u chovatelů, očkování, ošetření zvířat
MVDr. Miroslav Kubec z Veteriny Klabalská Zlín je veterinář pro skot, ovce, kozy. Zajišťuje návštěvy přímo u chovatelů, očkování, ošetření zvířat v chovech. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, Morava.
Svědění kůže, kožní potíže u psa a kočky - kvalitní veterinární ošetření Opava
Nabízíme Vám kvalitní veterinární ošetření. Jestliže má Váš pes či kočka kožní potíže a svědění kůže obraťte se na Veterinární ordinaci Palackého Opava.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Veterinář pro psy, kočky, hospodářská zvířata - veterinární pohotovost
Veterina Zlín-Klabalská zajistí péči nejen pro psy, kočky, ale MVDr. Kubec je veterinář i pro hospodářská zvířata. Poskytuje tedy veterinární péči i pohotovost přímo u chovatelů.
Jak řešit obezitu u domácích mazlíčků Liberec, snížení hmotnosti u domácích mazlíčků, dieta
Jak řešit obezitu u domácích mazlíčků Liberec, snížení hmotnosti u domácích mazlíčků, dieta, vyvážený jídelníček s vitamíny a minerály.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Veterinární ordinace, prevence a ošetření malých zvířat v okrese Plzeň-jih
Lékařská péče o malá zvířata, prevence, diagnostika a léčba koček, psů a hlodavců, očkování, kastrace i chirurgické zákroky provádí zvěrolékař MVDr. Pavel Sutnar.
Magnetoterapie k tlumení bolesti a rychlé rekonvalescenci u zvířat Lanškroun
NOVINKA na klinice Lanškroun - Magnetoterapie k tlumení bolesti a rychlé rekonvalescenci u zvířat, rychlá obnova a regenerace tkání.
Kastrace psů a koček - prevence proti vzniku nádorů a cukrovky
Kastrace psů i koček na naší klinice Veterinární ordinace Palackého Opava, která poskytuje vysoce odbornou veterinární péči pro Vaše domácí mazlíčky. Kastrací můžete předejít vzniku nádorů a cukrovky.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Chirurgie - Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček Česká Lípa
Poskytujeme stálou pohotovost v oboru chirurgie jak pro malá, tak velká zvířata - Preventivní kastrace, chirurgie v dutině břišní, operace nádorů, zákroky na trávicím ústrojí.
Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček
Ordinace pro malá i exotická zvířata Nový Knín - prevence, vakcinace, ošetření
Veterinární centrum s moderním vybavením pro psy, kočky, společenská a exotická zvířata, prevence, očkování, čipování v Novém Kníně.
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s.r.o.
Čínská medicína, homeopatie pro zvířata - alternativní léčba zvířat
MVDr. Jiří Zábojník provozuje veterinární ordinaci v Uherském Brodě pro klienty z okolí Uherského Hradiště, Zlínského kraje. Zaměřuje se na alternativní léčbu: homeopatie, čínská medicína pro zvířata.
Povinné očkování psů proti vzteklině Jablonec Liberec vakcinace.
Zajistěte si povinné očkování psů proti vzteklině - MVDr.Baudyš Veterinární ordinace, ošetřovna Jablonec nad Nisou
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Veterinární klinika specializována na choroby malých zvířat a koní  - MVDr. Jaroslav Štekl.
Chcete si pořídit nového zvířecího mazlíčka nebo měníte své bydliště a hledáte nového veterináře? Poradíme Vám. Veterinární klinika MVDr. Jaroslava Štekla v Karlových Varech je tou správnou volbou.
MVDr.Jaroslav Štekl - veterinární klinika
Veterinární ordinace Česká Lípa, kompletní veterinární péče, veterinář, chirurgické zákroky
Veterinární ordinace Česká Lípa, kompletní veterinární péče, veterinář, chirurgické zákroky, ošetření zubního kamene, čipování, vakcinace - MVDr. František Branžovský Veterinární ordinace Česká Lípa
Veterinární ordinace Brno -  nonstop pohotovost na mobilu 777 478 007
Sháníte veterinární ordinaci v Brně pro svého zvířecího mazlíčka nejlépe s nonstop provozem? Veterinární ordinace MVDr. Borise Semana provozuje veterinární ambulanci s nonstop pohotovostí na mobilu.
Veterinární klinika Vethope, preventivní péče, špičková diagnostika Praha
Veterinární klinika Vethope, pravidelná preventivní péče, špičková diagnostika, péče o zuby, kastrace, očkování, čipování, plastické operace, chirurgické zákroky v šetrné inhalační anestezii.
Vethope, s.r.o.
Veterinární ambulance Kleisslova - nadstandardní péče pro Vaše mazlíčky
Sháníte pro svého zvířecího mazlíčka nadstandardní veterinární péči a jste z okolí Plzně? Kontaktujte naši veterinární kliniku Kleisslova v Plzni.
Přípravky proti klíšťatům - spolehlivá a dokonalá ochrana pro Vašeho zvířecího miláčka
Myslete na ochranu před klíšťaty včas a mějte po ruce pro vaše zvířecí mazlíčky účinné přípravky, které můžete zakoupit ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě.
Veterinární péče pro domácí i hospodářská zvířata Semily, prevence, interní medicína
Profesionální preventivní i léčebnou veterinární péči poskytují v ordinaci Semi-vet spol. s r.o. v Semilech. Provádíme veškeré veterinární úkony a vyšetření včetně laboratorních testů.
Zubní péče o chrup u psa a koček - odstranění zubního kamene ultrazvukem
Zubní kámen trápí spoustu domácích mazlíčků. Nepodceňujte zubní péči o chrup u psa nebo u kočky. Obraťte se na veterinu MVDr. Savioly v Ostravě, kde vašemu mazlíčkovi odstraní zubní kámen ultrazvukem.
Veterina pro vaše mazlíčky - citlivé očkování a čipování psů i koček
Veterina pro vaše mazlíčky v Ostravě, kde můžete nechat bez obav citlivě naočkovat a očipovat své psy i kočky, je ordinace MVDr. Richarda Savioly, která poskytuje veškeré veterinární služby.
Kastrace, kleštění kocourů a sterilizace koček - řešení nežádoucího množení
Pokud přemýšlíte o kastraci aneb kleštění kocoura či sterilizaci kočky, obraťte se na veterinární ordinaci MVDr. Savioly v Ostravě, kde poskytujeme profesionální péči pro vaše mazlíčky.
Profesionální veterinář - kastrace feny a psa z chovatelských i zdravotních důvodů
Dnes již běžně feny i psy podstupují kastraci, ať už z chovatelských či zdravotních důvodů a u veterináře MVDr. Richarda Savioly v Ostravě navíc kromě profesionality oceníte také osobní přístup.