Chcete pečovat o zdraví vašich domácích zvířat? O jejich zdravotní potíže i prevenci se profesionálně postarají veterinární ordinace. Můžete tak využít kompletní služby jako konzultace, vakcinace, čipování, extrakce a ošetření zubů, porody, sterilizace, laboratorní vyšetření, EKG, chirurgie, kyslíková terapie, hospitalizace a další služby.

Chirurgické zákroky Jablonec nad Nisou - kompletní veterinární služby pro velká i malá zvířata
Provozujeme veterinární ordinaci pro malá i velká zvířata, o vaše zvířátka se dobře postaráme včetně provedení chirurgických zákroků - Veterinární ordinace, ošetřovna MVDr. Baudyš Jablonec nad Nisou
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Veterina Česká Lípa - rady a doporučení k pořízení štěněte
Veterinární ordinace SLOVANKA Česká Lípa Vám ráda poskytne pár rad a doporučení na co si dát pozor při pořízení štěněte, aby vše proběhlo ke spokojenosti pejska i jeho nového pána.
Kompletní veterinární služby pro velká i malá zvířata v Jablonci nad Nisou - zdraví a pohoda vašich miláčků jsou naší prioritou
MVDr. Baudyš nabízí komplexní veterinární péči pro vaše zvířecí miláčky. Jsme vybaveni moderní technologií a poskytujeme širokou škálu veterinárních služeb pro velká i malá zvířata.
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Profesionální veterinární klinika se špičkovým vybavením včetně digitálního rentgenu s přímou digitalizací
Profesionální veterinární kliniku MVDr. Nytra najdete v Ostravě Porubě. Nabízí Vám špičkové vybavení včetně digitálního rentgenu s přímou digitalizací, která zajistí vysoce kvalitní rentgenové snímky.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Chirurgické zákroky očí u zvířat - nový operační mikroskop TERA-21
Veterinární klinika Mlejnský Uherské Hradiště pořídila nový operační mikroskop TERA-21 pro chirurgické zákroky očí u zvířat. V regionu Zlínský kraj tak naše klinika patří k nejmodernějším.
Operace žaludku zvířat, laparoskopická gastropexe - moderně vybavená veterina
Laparoskopická gastropexe a další operace žaludku zvířat jsou operace, se kterými se můžete spolehnout na moderně vybavenou veterinu veterinárního lékaře MVDr. Jana Nytry v Ostravě - Porubě.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Změna ordinačních hodin ve veterinární ordinaci SLOVANKA v České Lípě - upozornění pro naše klienty
Upozorňujeme na změnu ordinačních hodin ve veterinární ordinaci SLOVANKA v České Lípě, která vstoupila v platnost od 1. 6. 2023.
S přípravky Vectra 3D pipeta a Adaptil bude cestování se psem pohodové, beze stresu během jízdy
Veterinární klinika Mlejnský Uherské Hradiště doporučuje pro pohodové cestování se psem pořídit Vectra 3D pipeta a Adaptil psí feromon pro jízdu beze stresu. Také si ověřte zdravotní stav svého psa.
Nemoci kůže u psů, koček a zvířat - svědění kůže, dermatitida a alergie
Nemoci kůže u psů a koček má různé příčiny. Obraťte se na veterinární kliniku v Ostravě MVDr. Nytry, kde si s kožní nemocí zvířat poradí. Svědění, dermatitida a alergie - naši odborníci vám pomůžou.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Účinná ochrana před klíšťaty, parazity - tablety, pipety, obojky pro psy, kočky
Jako účinná ochrana před klíšťaty, parazity u zvířat fungují antiparazitní obojky, tablety Bravecto pro psy, pipety pro kočky. Přípravky zakoupíte na Veterinární klinice Mlejnský Uherské Hradiště.
Antiparazitikum Bravecto pro psy-ochrana psů proti klíšťatům a blechám
Ochrana psů proti klíšťatům i blechám je díky antiparazitiku Bravecto dlouhodobá. V okrese Uherské Hradiště je prodejce léků a krmiv pro psy Veterinární klinika Mlejnský.
Bravecto pipety pro psy, kočky - účinná antiparazitika proti klíšťatům, blechám
Na Veterinární klinice Mlejnský Uherské Hradiště zakoupíte i účinná antiparazitika, pro psy a kočky doporučujeme jako ochranu proti klíšťatům, blechám Bravecto pipety nebo tablety.
Čipování psů a koček Opava - špičkový veterinář, který spolehlivě očipuje Vaše zvíře
Přijďte s Vaším čtyřnohým mazlíčkem do Veterinární ordinace Palackého Opava, kde provádíme spolehlivé čipování psů a koček podle platných podmínek.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Čekárna pro kočky - přívětivé prostředí pro kočky se samostatnou čekárnou
Ani při návštěvě veteriny nemusíte svého kočičího miláčka vystavovat zbytečným stresovým situacím. Čekárna a ordinace pro kočky - Veterinární nemocnice MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Očkování psů proti vzteklině Česká Lípa povinné očkování vakcinace psů
Očkování psů proti vzteklině, povinná vakcinace psů. Hromadné očkování psů proti vzteklině je pro vaše psí mazlíčky povinné. Zajistěte si ho včas - Veterinární ordinace SLOVANKA Česká Lípa.
Veterina, veterinární ambulance, ordinace - kompletní péče pro malá zvířata
Navštivte s Vašim zvířecím mazlíčkem Veterinární kliniku MVDr. Jana Nytry v Ostravě - Porubě, která poskytuje kompletní veterinární péči pro malá zvířata včetně chirurgických zákroků.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Veterinární klinika pro domácí zvířata v Liberci s pohotovostí
Potřebujete veterinární péči pro svého miláčka? Veterinární klinika Hanychov v Liberci poskytuje kompletní léčbu a preventivní péči pro domácí zvířata, včetně exotických druhů.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Veterinární klinika, ambulance, veterinář - komplexní veterinární péče
Komplexní veterinární péči na vysoké odborné úrovni poskytujeme na veterinární klinice MVDr. Jana Nytry v Ostravě. Na naší ambulanci se o vaše mazlíčky postarají zkušení veterináři.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Ošetření zvířat Liberec - pečlivá a láskyplná péče pro Vaše zvířecí kamarády
Veterinární ordinace Horní Hanychov a Pavlovice - poskytujeme kompletní veterinární péči o malá i velká zvířata.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Veterina - vysoce odborná veterinární péče pro psy, kočky, drobné savce, ptáky a plazy.
Veterinární ordinace Palackého Opava poskytuje vysoce odbornou veterinární péči pro psy, kočky, drobné savce, ptáky a plazy.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Veterinární laparoskopické operace, 3D laparoskopie, ultrazvukové vyšetření
Komplexní veterinární služby od laparoskopické operace, vyšetření ultrazvukem, videoendoskopie až po moderní 3D laparoskopii zajistí naše veterinární ordinace MVDr. Petra Johanidese.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Očkování a čipování zvířat, kastrace psů a sterilizace koček - svoji práci děláme s láskou!
Potřebujete očipovat psa či sterilizovat vaší kočičku? Kontaktujte veterinární kliniku Hanychov v Liberci.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Kastrace sterilizace psů koček odstranění zubního kamene Jablonec
VETERINÁRNÍ ordinace MVDr.Baudyš Jablonec nad Nisou. VETERINÁRNÍ klinika pro velká i malá zvířata. Provádíme a specializujeme se na kastrace a sterilizace psů, koček a dalších zvířat. Máme veškeré vybavení a proto můžeme Vašim zvířatům poskytnout kvalitní předoperační i pooperační péči. V rámci ambulantních zákroků provádíme odstraňování ...
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Veterinární pohotovost Liberec – ošetření akutních případů u vašich domácích mazlíčků
Není vašemu domácímu mazlíčkovi dobře a vám se nechce čekat až do druhého dne kdy budou ordinační hodiny, protože máte o něj strach? Navštivte Veterinu Hanychov.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec