Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Dental Office H33 s.r.o.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Dental Office H33 s.r.o.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Rehabilitace pro dospělé s poruchou řečových funkcí Praha - Mezigenerační centrum Julie
Mezigenerační centrum JULIE v Praze a tým specialistů se zaměřuje na rehabilitace pro dospělé s poruchou řeči po cévních příhodách nebo po úrazech mozku.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Bakteriální a mykologická diagnostika nemocí hospodářských zvířat, ryb, včel, zvěře
Oddělení bakteriologie se zabývá testováním bakteriálních původců onemocnění u ryb, včel, hospodářských i domácích zvířat, lovné zvěře nebo zvířat ze ZOO.
Dětské brýlové obruby Praha 9 - dětské brýle ACTIVE za výhodnou cenu 1190 Kč
Kvalitní dětské brýlové obruby nabízí Oční Optika na Praze 9. Brýlové obroučky jsou vhodné pro děti do deseti let.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Chemické analýzy Praha – toxikologické analýzy, analýzy vody a potravin
Státní veterinární ústav Praha, oddělení chemie nabízí služby chemické analýzy potravin, krmiv, vody nebo toxikologické analýzy či biochemické analýzy zvířat.
Entonox – inhalační analgetikum Praha 4 -  obavy z ošetření z vpíchnutí anestezie jsou pryč!
Entonox je nové inhalační analgetikum, které pomůže překonat strach z injekce. Dostane se Vám ho v naší ordinaci v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Bakteriologie Praha – komplexní diagnostika nemocí hospodářských i domácích zvířat
Komplexní bakteriální a mykologickou diagnostiku nemocí hospodářských i domácích zvířat, včel, ryb, lovné zvěře či zvířat ze ZOO provádí Státní veterinární ústav Praha, oddělení bakteriologie.
Náhrada chybějících zubů – bezbolestné řešení pomocí zubních implantátů Praha
Ztráta jednoho nebo více zubů již v dnešní době není žádný problém. Náhradou zubů pomocí zubních implanátů se zabývá dentální klinika Dental Office H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Výměna amalgámových plomb Praha 4 za bílé a zdravotně nezávadné kompozitní výplně
Máte ve svých ústech starou amalgámovou plombu? Neváhejte a objednejte se u dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 na její výměnu za bílou a zdravotně nezávadnou kompozitní výplň.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Exilis Face - facelifting Praha – neinvazivní a účinné omlazení obličeje, krku, dekoltu a rukou
Toužíte vypadat mladě a bojíte se velkých zákroků? Exilis Face – facelifting je nová metoda, která slibuje účinné omlazení obličeje, krku, dekoltu a rukou a nabízí ji Esthetic Medical Clinic v Praze.
Zubní implantáty - aplikace Praha 4 – zcela bezbolestně
Chybí Vám vlivem úrazu, genů či kazů jeden či více zubů? Získejte zpět krásný úsměv po aplikaci zubních implantátů u dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Hygiena potravin a krmiv Praha 6 – kontrola zdravotní nezávadnosti
Potřebujete laboratorně prověřit zdravotní nezávadnost potravin a krmiv? Oddělení hygieny potravin a krmiv Státního veterinárního ústavu Praha 6 provádí tyto analýzy ve špičkové laboratoři.
SVÚ Praha – odborná veterinární laboratorní diagnostika
SVÚ Praha provádí díky špičkovým odborníkům a modernímu laboratornímu zázemí odbornou veterinární diagnostiku zdravotní nezávadnosti surovin a potravin i infekčních a neinfekčních onemocnění zvířat.
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny Praha – zajímejte se o své zdraví
Zajímáte se o své zdraví a nechcete nic ponechat náhodě? Pak Vás jistě zaujme nabídka procedur či informací centra komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Léčba parodontitidy Praha 4 – specialisté na toto onemocnění
Obáváte se ztrát chrupu v důsledku nemoci závěsného aparátu zubu? Léčbou počínající i postupující parodontitidy se zabývají specialisté z dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Hlasový pedagog a terapeut Praha – individuální přístup ke klientům
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze nabízí své služby hlasového pedagoga a terapeuta s individuálním přístupem ke každému klientovi.
Omlazení pleti Praha – odstraní oční vějířky, kruhy a váčky pod očima
Pozorujete na svých očích známky stárnutí? Oční vějířky, které se tvoří v nejjemnější části obličeje s nejtenčí kůží, lze odstranit pomocí omlazující péče pleti v Esthetic Medical Clinic v Praze.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, komplexní zdravotní péče, Praha 2
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, MUDr. Helena Enžlová, komplexní zdravotní péče, preventivné a léčební péče, odběry biologického materiálu a aplikace očkování, Praha 2.
Záchranná veterinární služba z Prahy fungující 24 hodin denně, první pomoc pro domácí zvířata
Zdravotnická záchranná služba veterinární PET – MEDIC, první pomoc pro Vaše domácí zvířata. Naše operační středisko funguje nonstop a tvoří jej pouze školení záchranáři s dlouholetou praxí v oboru.
Parodontologické konzultace Praha 4 – zastavte nebo výrazně zpomalte toto onemocnění
Trápí Vás parodontitida? Víte, že toto onemocnění můžete vhodnou léčbou zastavit nebo výrazně zpomalit? Více se dozvíte na parodontologické konzultaci kliniky Dental Office H33 s.r.o.v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Preventivní zubní péče Praha 4 – pro krásný úsměv bez kazů
Krásně zářivý úsměv a zdravé zuby bez kazů může mít každý z nás. Vše začíná u pravidelné preventivní zubní péče, kterou vám poskytnou odborníci ze stomatologické kliniky Dental Office H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Podpažní berle E-shop – kvalitní poúrazová pomůcka při pohybu
Nabízíme kvalitní podpažní berle, které pomáhají při pohybu po různých druzích úrazů. Navštivte náš E-shop a vyberte si berle pro sebe nebo své známé. V nabídce naleznete nejen klasické dřevěné berle, ale také odolné duralové, nebo pro děti. Série DPB 10 jsou berle pro dospělé vyrobené z polypropylenu a duralu. Máte na výběr z velkých, které ...
Bezbolestné ošetření Vašich zubů Praha 4 – bez zbytečného strachu ze zubaře
Obáváte se zubního ošetření? Je návštěva zubaře Vaší noční můrou? S moderním přístupem a vybavením kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 bude ošetření Vašich zubů zcela bezbolestné.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Sklerotizace – odstranění žilek na nohách Praha – krásné nohy bez chybičky
Trápí Vás rozšířené žilky a toužíte po krásných nohách bez chybičky? Nebojte se a kontaktujte Esthetic Medical Clinic v Praze, kde provádějí bezbolestné odstranění žilek na nohách – sklerotizaci.
Aktuální nabídka zaměstnání pro profesi zdravotní sestra, zdravotní bratr, administrativní pracovník Praha
Zdravotnické zařízení na Praze 8 přijme zdravotní sestru nebo zdravotního bratra, ev. administrativního pracovníka do jednosměnného ambulantního provozu.
Neinvazivní terapie laserovou sprchou Praha - novinka - zavádějící cena 180,-Kč
Klinika komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze nabízí klientům novinku v léčbě pohybového aparátu, neinvazivní terapii laserovou sprchou za zavádějící cenu pouze 180,-Kč za jedno ošetření.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha