Chcete kvalitně pečovat o svůj chrup? Využijte komplexní služby stomatologických ordinací jako konzultace a preventivní prohlídky, léčba a opravy zubních kazů, výplně, ošetření kořenových kanálků, extrakce, implantáty a chirurgie, snímatelné náhrady, bělení zubů, zubní fazety, korunky, můstky, léčba a prevence zubních anomálií, dentální hygiena.

Bezbolestné ošetření Vašich zubů Praha 4 – bez zbytečného strachu ze zubaře
Obáváte se zubního ošetření? Je návštěva zubaře Vaší noční můrou? S moderním přístupem a vybavením kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 bude ošetření Vašich zubů zcela bezbolestné.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Stomatologie Praha 6, zubní ordinace, implantologie, stomatochirurgie
Implantologii, stomatochirurgii, paradentologii, dentální hygienu a stomatologickou péči poskytuje VICTORIA - DENT, s.r.o., MUDr. Radim Horák s ordinací v Praze 6.
Dentální hygiena, dentální hygienistka, profesionální čištění zubů Praha 1
Společnost Prague City Dental nabízí a provádí profesionální čištění zubů tzv. dentální hygienu.
Protetická stomatologie Praha 1 -  kompozitní výplně, keramické fazety a korunky
Naše zubní špičková klinika Prague City Dental v centru Prahy 1 provádí také protetickou stomatologie, která plně nahrazuje ztracené tvrdé zubní tkáně nebo celé zuby či skupiny zubů.
Ortodoncie, rovnání zubů Praha 1 - fixní rovnátka
Ortodoncie je obor zabývající se rovnáním zubů, jak pro dospělé tak i pro děti. Rovnání zubů je moderní ortodoncie.
Zubní pohotovost pro dospělé a děti Praha 1
Máte nějaké akutní problémy s Vaším chrupem? Upadl vám zámeček z vašich rovnátek a vy hledáte okamžitou pomoc třeba i o víkendu?
Zubní ošetření - vrtání zubu bez bolesti Praha 1
Zubní kazy jsou postrachem každého pacienta zubní ordinace. Odstranění zubního kazu je mnohdy nepříjemné a proto mají lidé ze zubních ordinací strach.
Stomatologie, zubní lékařka pro děti i dospělé, péče o chrup, okres Trutnov
Ve stomatologické ordinaci MUDr. Evy Jiráskové sídlící v městě Rtyně v Podkrkonoší, poskytujeme péči o chrup dětí a dospělých, rentgen, dentální hygienu a bělení zubů.
Stomatochirurgie nonstop, extrakce - trhání zubů moudrosti Praha 1
Naše privátní stomatologická klinika se sídlem na Praze 1 poskytuje komplexní zubní ošetření. Mezi naše další úkony patří i stomatochirurgie.
Lékařská pohotovost dětská, pro dospělé a zubní pohotovost-LPS Zlín
V 21. pavilonu Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín můžete využít lékařskou pohotovostní službu-LPS dle ordinačních hodin. K dispozici je lékařská pohotovost dětská, pro dospělé i zubní pohotovost.
Ortodoncie, fixní a snímatelná rovnátka, vady postavení chrupu, mezery mezi zuby
Ortodoncie, vady postavení chrupu, mezery mezi zuby, esteticky nerovné zuby se léčí rovnátky fixními či snímatelnými. Se vším poradí a pomůže MUDr. Radek Kokaisl s ordinací v Praze 10.
Zubní pohotovost, ošetření zubního kazu bez vrtání Praha - moderní metody v ošetření zubů
Zubní nonstop klinika, kde prvotřídní stomatologové poskytují komplexní dentální služby. Chcete-li mít úsměv jako hollywoodská hvězda, je zubní klinika Prague City Dental tou správnou volbou.
Mikroskopická endodoncie Praha – ošetření kořenových kanálků zubu pod operačním mikroskopem
Ošetření kořenových kanálků neboli takzvanou mikroskopickou endodoncii provádí naše klinika Dental Office H33 s.r.o. na Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Bezbolestné odstranění zubního kazu pomocí laseru Hradec, Praha
Bezbolestné odstranění zubního kazu pomocí laseru v privátní zubní ordinace ve Velkém Třebešově. Odstraníme Vám kaz pomocí LASERU - vrtání laserovým paprskem je zcela bezbolestné !!!! Provádíme i velké výkony rekonstrukčního charakteru - v pondělí nástup - v pátek hotovo - ubytování je u nás zajištěno - radioviziografie - ambulantní ...
implantologie Praha 4 - zubní implantáty pro plnohodnotný život od značky Straumann a Camlog
Na zubní klinice Dental Office H33 s.r.o. si můžete nechat profesionálně a spolehlivě aplikovat kvalitní švýcarské zubní implantáty značky Straumann a Camlog.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Zubní klinika Praha 1 -  unikátní metody moderní stomatologie
Zubní klinika Prague City Dental v centru Prahy nabízí služby z celé řady oblastí zubní péče a přijímá stále nové pacienty.
Pravidelné preventivní stomatologické prohlídky Praha -  i ty Vám pomáhou zabránit vzniku paradentózy!
Preventivní stomatologické prohlídky zahrnují klinické a rentgenologické vyšetřeni. Včasným vyšetřením můžetet zabránit vzniku nebo rozvoji paradentózy.
Dentální hygiena Praha 4 -  součást prevence zubního kazu, zánětu dásní a paradentózy.
Dentální hygienu, která zahrnuje odstranění zubního plaku a kamene, pigmentaci zubů, vyčištění mezizubních prostor a poradenství jak pečovat o svůj chrup provádí Dental Office H33 s.r.o na Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Ošetření a léčba paradentózy Praha 4 - onemocnění závěsného aparátu zubu - parodontitida
Ošetření a léčbu paradentózy poskytuje stomatologická klinika v Praze 4 - společnost Dental Office H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Dentální hygiena – odstranění zubního kamene Praha 1
Využít služeb dentální hygienisty by měl jednou za půl roku využít každý z nás. Pouze odborník vzdělaný v tomto samostatném oboru nám může zajistit precizní odstranění zubního kamene. Zubní kamen vzniká pitím kávy, čaje, kouřením a dalšími způsoby. Potýká se s ním tedy téměř každý. Navštívit dentální hygienisty z Prague City Dental je skvělým ...
Digitální OPG rentgen VATECH PaX-i-rentgen zubů šetrně a rychle, Ostrava
Nechejte si udělat šetrný rentgen zubů v Ostravě na poliklinice MEPHACENTRUM, a.s. na oddělení radiodiagnostiky instalován nový šetrný digitální zubní OPG rentgen VATECH PaX-i . Výhodou pro pacienty i lékaře je především rychlost a šetrnost zubního rentgenu. Snímky jsou pořízeny v 5 nasnímaných rovinách za velmi krátkou dobu při extra nízké ...
Bělení zubů v ordinaci Dental Office H33 v Praze - již od  3 990,-Kč
Jste milovníky cigaret, kávy nebo rovnou obojího? Nedokážete se zbavit svých zlozvyků i za cenu, že vaše zuby mají odstín tmavší, než jak by měly zdravé zuby vypadat?
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Zubní laboratoř a ortodoncie Moravský Krumlov
Zubní laboratoř v Moravském Krumlově nabízí a provádí různé protetické práce. Vytvoříme náhrady chybějících částí zubů nebo celého zubu. Zabýváme se také metalokeramikou - metalokeramické korunky a můstky, fixní zubní protézy, zásuvné spoje - kombinace fixní a snímací náhrady. Provádíme také ortodontickou léčbu - rovnání zubů - vyhotovíme ...
Fixní, snímací aparátky Zlínsko,Otrokovice
Pokud Vás čeká rovnání zubů, v regionu Zlínsko Vám bude poskytnuta kvalitní ortodontická léčba fixními a snímacími aparátky v ordinaci MUDr. Helena Dvořáková - ortodoncie s.r.o. Otrokovice. Přijímáme pacienty malé i velké z celého regionu Zlínský kraj. Pracujeme nejčastěji s fixními ortodontickými aparátky = rovnátka na pevno. Po skončení ...
Dětská stomatologie Praha 4 - Jak správně pečovat o zoubky Vašeho dítěte.
Jak správně pečovat o zoubky Vašeho dítěte Vám poradí na stomatologické klinice na Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4