Chcete si odpočinout, užít chvíle relaxace nebo se potřebujete zotavit po úrazech či operacích? Pro tyto účely slouží rehabilitace, relaxace a masáže a vy si můžete vybrat ze široké nabídky služeb jako fyzioterapie, pohybová terapie, plavání, terapie s přístroji, vodoléčba, masáže klasické, reflexní, regenerační, thajské, wellness a další služby.

Masážní terapie Praha Awakening – harmonizace a detoxikace celého těla
Cítíte se unavení, podráždění, bolí Vás záda a klouby nebo jsou Vaše svaly napjaté? Od všech těchto nepříjemností Vám může pomoci masážní terapie podle Awakening v centru COMHEALTH s.r.o. Praha.
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele ve a pobyty
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele, léčebné pobyty v lázních, wellness, fyzioterapeutické cvičení ve ****Spa Resort Lednice - nejmladší lázně České republiky.
Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby - kosmetické ošetření pleti
Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti, péče o pokožku v Lázních Lednice na jižní Moravě - kvalitní péče o Vaši pokožku.
Léčebně relaxační masáž Shirodhara, uvolnění nervového systému
Léčebně relaxační masáž Shirodhara- hluboké uvolnění nervového systému, omlazovací a pročišťovací terapie, prevence proti nemocem v Lázních Lednice.
Sportovní hala, levné ubytování, squash a masáže, Semily
Sportovní hala, levné ubytování, squash a masáže na jednom místě přímo v Semilech. Místo pro sportovní vyžití i příjemnou relaxaci a pohodlí najdete v Semilech. Zastánci aktivní pohybu najdou ráj ve zdejší multifunkční sportovní hale. Poskytuje celoroční zázemí pro mnoho míčových her. Ve Sportovní hale Semily tak najdete spoustu možností ...
Rehabilitace Praha – odborná pomoc fyzioterapeuta nejen při potížích pohybového aparátu
Pokud potřebujete z jakéhokoliv zdravotního důvodu služby fyzioterapeuta a celkovou rehabilitaci, obraťte se s důvěrou na služby společnosti COMHEALTH s.r.o. z Prahy.
Nabídka léčebných pobytů s rehabilitačními službami v lázních, v lázeňském zařízení
Nabídku léčebných pobytů v lázních, lázeňském zařízení, lázeňské pobyty s rehabilitačními službami pro Vás připravili lázně Lednice a Lázeňský dům Perla na jižní Moravě.
Sauny a masáže v prostředí Wellness & Spa v Kongres Hotelu Jezerka poblíž Pardubic
Nejen finské sauny a uvolňující masáže má v nabídce jedno z největších a nejluxusnějších Wellness & Spa center v Kongres Hotelu Jezerka nedaleko Pardubic
Welnes pobyty Pardubice - nejmodernější Wellness & Spa center v České republice
Hotel JEZERKA s.r.o. nabízí welnes pobyty v jednom v nejmodernějších Wellness & Spa center v ČR. Hotel se nachází nedaleko Pardubic. Spojte své pracovní povinnosti se zábavou.
Vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla je ambulantní zařízení, které mezi svými službami poskytuje vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů v Opavě.
Zažeňte jarní únavu a dopřejte si relaxaci v lázních Karlova Studánka v Jeseníkách
Potřebuje-li si Vaše tělo a mysl odpočinout od shonu všedního dne, naše horské lázně jsou pro Vás ideální. Můžete využít naše wellness pobyty, které budou mít na Vás prokazatelné pozitivní účinky.
Zdravotní cvičení pro veřejnost pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla v Opavě poskytuje pro veřejnost zdravotní cvičení pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků.
Relax v pivní a mořské lázni - wellness procedury pro celou rodinu
Poznejte pivní mok jako blahodárný balzám na tělo i duši. Navštivte Rožnovské pivní lázně, kde nabízíme wellness procedury pro celou rodinu. Užijte si u nás úžasný relax v pivní nebo mořské lázni.
Elektroléčba, ultrazvuk a pulzní magnetoterapii Praha - vše na jednom místě
Nestatní zdravotnické zařízení THERAP-TILIA provozuje osm ambulantních oddělení v oboru fyzioterapie a komplexní léčebné rehabilitace v různých lokalitách Prahy.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Fyzioterapie a rehabilitace při akutních i chronických problémech Praha
Poruchy pohybového systému organismu nejsou příjemnou záležitostí. Jejich projevy se však dají diagnostikovat a na základě toho i léčit.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Fyzioterapie a komplexní léčebná rehabilitace Praha -  THERAP - TILIA
THERAP-TILIA spol. s r.o. nestátní zdravotnické zařízení provozuje komplexní léčebné rehabilitace a fyzioterapie.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Podzimní pobyt pro seniory v lázních  - rekreace s polopenzí a příjemným ubytováním
Podzimní pobyt v lázních pro seniory pro Vás letos připravily Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách. Těšit se můžete na skvělou rekreaci s polopenzí a příjemným ubytováním.
Rehabilitace zad a končetin Praha -  zdravotní masáže, akupresura a akupunktura
Rehabilitace na naší klinice v Praze Vám pomohou od bolestí zad a končetin pomocí masáží, akupresury a akupunktury.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Bambusová masáž Praha - přijďte se k nám zklidnit a uvolnit tělo i obličej a podpořit své zdraví!
Společnost COMHEALTH, s.r.o. se sídlem v Praze provádí bambusovou masáž, která je vyhledávaná především pro své mimořádné relaxační a kosmetické účinky.
Městské lázně Zlín, finská sauna, parní kabiny, krytý bazén-celoroční provoz
V budově Městské lázně Zlín je nejen krytý bazén a dětský bazén, ale také finská sauna a prohřívací parní kabiny. Máme celoroční provoz.