Chcete si odpočinout, užít chvíle relaxace nebo se potřebujete zotavit po úrazech či operacích? Pro tyto účely slouží rehabilitace, relaxace a masáže a vy si můžete vybrat ze široké nabídky služeb jako fyzioterapie, pohybová terapie, plavání, terapie s přístroji, vodoléčba, masáže klasické, reflexní, regenerační, thajské, wellness a další služby.

Masáže, odpočinek, sauna, lázně - wellness hotel Jihlava
Prožijte klidný odpočinkový den v lázních, dopřejte si masáž a saunu v krásném a příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě.
Lázeňské zařízení, léčba pohybového aparátu a obezity, Jeseníky
Státní léčebné lázně Bludov v podhůří Jeseníků nabízí dětem a dospělým léčbu pohybového aparátu a obezity pod vedením zkušených lékařů, fyzioterapeutů a nutričních specialistů.
Ubytování v luxusním Wellness apartmánu Vám zajistí relaxaci, odpočinek a soukromí
Relaxační a komfortní ubytování v romantickém prostředí naleznete v luxusním Wellness apartmánu ve 4* Hotelu Gong ve Štramberku, v městečku, které je součástí Lašské brány Beskyd.
Aquahealing, Shiatsu, Kraniosakrální terapie - úleva od stresu, péče o tělo i duši
Svěřte se do rukou Ing. Petry Stuchlíkové ze Studia Natural life Zlín, dopřejte si péči o tělo i duši při japonské masáži Shiatsu, kraniosakrální terapii, ulevit od stresu pomůže ošetření Aquahealing.
Odborné tejpování při přetížení a únavě svalů zad, nohou, rukou a krku
Při potížích s pohybovým aparátem či s oběhovým systémem neváhejte vyhledat pomoc v našem masérském salonu Masáže Petr v Ostravě, kde Vám pomůžeme metodou kineziotaping.
Pivní lázně, wellness procedury, relaxace
Jedinečné pivní lázně na Vysočině, wellness procedury, relaxace v hydromasážní koupeli, víkend plný relaxace a uvolnění, to vše nabízí Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Naše nové internetové stránky se snadným vyhledávání spuštěny - MONADA spol. s r.o.
Snadné a přehledné vyhledávání informací nabízí nový design internetových stránek kliniky komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o., kterou naleznete v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Systém Redcord a metoda Neurac – léčebná rehabilitace a efektivní cvičení proti bolesti
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě využívá terapeutickou a léčebnou metodu Redcord a Neurac, která je efektivní pro všechny věkové kategorie.
Zážitkové pobyty – výroba foukaného skla pod dohledem skláře
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Uklidňující masáže Staré Hradiště - masáže zdravotní, relaxační a orientální
Vybírat lze ze široké nabídky masáží od zdravotních, relaxačních, orientálních, až po různé exkluzivní. Najdete u nás různé wellness procedury či fyzioterapii.
Masáže pro relax i úlevu od bolesti - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda
V rekondičním salonu NOVA LINIE Uherské Hradiště je široký výběr masáží pro relax i úlevu od bolesti. Stačí si vybrat - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda a další.
Lymfodrenáže CONTOUR UP - odbourání tuků, celulitidy, zpevnění těla, odstranění otoků nohou
Studio NOVA LINIE Uherské Hradiště má k dispozici přístroj CONTOUR UP pro lymfodrenáže, který pomáhá k zpevnění těla, odbourání tuků, odstranění celulitidy i řešení otoků nohou.
Odstranění bolestí zad, kloubů, srovnání těla-Dornova metoda
Dornova metoda je speciální technika masáže, která pomáhá pro srovnání těla. Ve Studiu Věra Otrokovice Dornovu metodu využíváme, pomůže Vám pro ostranění bolestí zad, kloubů, hlavy.
Rekondiční stoly, cvičení Slender Life a Rolletic
Pro všechny, kteří nemohou navštěvovat běžná sportovní centra, je zde možnost bojovat s nadváhou i zlepšit kondici ve Studiu NOVA LINIE Uherské Hradiště - vyzkoušejte rekondiční cvičení či rolletic.
Dornova, Breussova metoda-speciální zdravotní masáže
Pro úlevu bolavých svalů a kloubů si dopřejte speciální zdravotní masáže ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína - Dornova metoda manuální terapie či Breussova metoda pro masáž páteře.
Relaxace na Vysočině, wellness hotel, odpočinek Ždár nad Sázavou
ubytování na Vysočině, hotel, wellness, relaxace, rodinné pobyty, firemní akce, infrasauna, sklářská huť na Vysočině, masážní vany, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu, lečení bolesti při potížích s pohybem, boleti páteře a kloubů od lázní ****Spa Resort v Lednici.
Fyzioterapie a rehabilitace - kvalifikovaní lékaři a fyzioterapeuti
V oblasti fyzioterapie a rehabilitace se můžete spolehnout na Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě.
Ubytování v Hotelu Tři Věžičky - wellness, pivní lázně, sauna, bowling a skvělá restaurace
Hotel Tři Věžičky je krásný hotel, který leží nedaleko měst Jihlava a Havlíčkův Brod blízko dálnice D1. Hotel disponuje wellness procedurami, pivními lázněmi, bowlingem, saunou a skvělou restaurací.
Rehabilitační ústav, zdravotnické zařízení nejen pro starší generaci
Léčebné a rehabilitační středisko, nestátní zdravotnické zařízení nejen pro starší generaci, rehabilitační doléčení po úrazech a onemocněních zajišťuje LRS Chvaly, o.p.s., Praha 20.
Tenisový, golfový (oštěpařský) loket a jeho léčba Opava - spolehlivé řešení bolesti
Máte ostré bolesti v oblasti lokte? Omezují Vás tyto bolesti v běžném i pracovním životě? Navštivte zařízení MUDr. Františka Golly v Opavě, kde se zabýváme tenisovým i golfovým loktem a jeho léčbou.
Lymfoterapie Plzeň
Trápí Vás potíže způsobené mízními otoky a hledáte vhodnou léčbu? Pokud jste z Plzně nebo okolí, můžete vsadit na účinky lymfoterapie, kterou poskytuje ordinace LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Osteocentrum Brno, diagnostika a léčba osteoporózy, rehabilitace
Diagnostiku a léčbu osteoporózy a metabolických onemocnění kostí, denzitometrii, farmakoterapii, rehabilitaci, cvičení pro děti a dospělé zajišťuje Osteocentrum Brno, s.r.o.
Rostlinné koupele, celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji
Relaxaci a odpočinek si vychutnáte při rostlinné koupeli nebo masáži, která vás uvolní a dodá energii. Zámek Zábřeh připravil rostlinné koupele a celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji.
Metoda dle Mojžíšové - cvičení pod odborným dozorem proti bolesti zad a zlepšení dynamiky páteře
Navštivte speciální cviční pod odborným dozorem v Centru ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla, kde využíváme metody Ludmily Mojžíšové.